ساخت بازی یا گرفتن خروجی exe

khatam.0761

Well-Known Member
سلام دوستان:rose:
من یخواستم راهی را معرفی کنید ک بتونم ازش خرروجی exe بگیرم
در واقع میخوام یک واحد را دکور کنم متریال بدم و نورپردازی کنم و بعد اون رو مثل یک بازی اجرا کنم
راهی وجود داره واسه این کار؟
:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خیر ، همچین راهی نیست ، مگر اینکه 360 بگیرید و با نرم افزار های خاص Exe کنید

mohammad.sub7

کاربر فعال
مدل هاتو بساز ببر داخل یونیتی 3d. کاراکتر اول شخص بهش بده بعد خروجی exe بگیر. میشه 1 محیط شبیه سازی شده با قابلیت حرکت با کیبورد و ماوس

khatam.0761

Well-Known Member
مدل هاتو بساز ببر داخل یونیتی 3d. کاراکتر اول شخص بهش بده بعد خروجی exe بگیر. میشه 1 محیط شبیه سازی شده با قابلیت حرکت با کیبورد و ماوس
سلام
مرسی از راهنماییت.
ایا امکانش هست بیشتر توضیح بدی؟
اینی ک گفتی نرم افزار جدا از مکس بود
اگر بیشتر راهنماییم کنی ممنونت میشم

amir989

Member
یونیتی یک نرم افزار بازی سازی هستش. اگه بخاین این کار رو با یونیتی انجام بدین دیگه خیری از متریال هاتون تو مکس نیست. حتی تکسچرها با ید unwrap بشن.

LinkinForEver

دوستان یونیتی نرم افزار ساده ای نیست ! خیلی خیلی مشکل هست که به نتیجه رسید ! خیلی سخت !!! باید اندازه خود مکس روش وقت گذاشته بشه ! فکر نکنم اونقدر به درد کسی بخوره که هنوز کار نکرده !
شما میتونید با یک برنامه نویس ریل تایم همکاری کنید و ایشون براتون با چند خط کد این کارو انجام بدن اما هیچوقت و هیچوقت کیفیتی به 10 درصد کار رندر شده هم نخواهید داشت !

amir989

Member
اگه فقط در حد راه رفتن تو محیط باشه سادست. من خودم این کار رو کردم. ولی همونطور که گفتم دیگه خبری از اون متریال و نور پردازی نیست. و تکسچر ها باید unwrap بشن.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مکس خروجی EXE نداره. باید مدل هاتو وارد نرم افزارهای بازی سازی مثل UDK و یونیتی کنی که فقط اگر این نرم افزار هارو بلد باشی میتونی خروجی خوب بگیری. بگردی تو نت آموزش زیاد هست، البته یونیتی یکم آسون تر از UDK هست.
راه دومش هم اینه که برنامه نویسی DirectX بلد باشی و بتونی خودت یه نرم افزار ساده برای این کار بسازی.

amir989

Member
فایلی که دانلود می کنیم خرابه. با چی ساختی؟ یونیتی یا یودیکا؟

LinkinForEver

اها ، دوستان دقت کنید ، فایلی که دانلود میکنید با تکنولوژی فوقالعاده RAR5 فشرده شده و شما فقط با WINRAR جدید میتونید بازش کنید ، چون با Winrar قدیم حجم فایل فشرده 20 مگ میشد با این جدیده 9 مگ ، منم با جدیده زدم ، کافیه این ورژن رو از این لینک دانلود کنید :
http://dl2.soft98.ir/soft/winrar.5.00.final.x64.exe

2 مگ بیشتر نیست !

توجه کنید ، اگر دوستان با این کیفیت میپسندد من میتونم تقریبا 3 برابر همین کیفیت هم در بیارم ، براشون انجام میدم و هزینش هم میگیرم . اگر خواستید پیغام خصوصی بدید .

amir989

Member
رو سیستم من با رزولوشن 1024 روون نبود. حرکت موستم ایراد داره. نمیدونم baking کردی یا نه. ولی اگه بکنی سرعت بهتر میشه. با خود یونیتی هم میتونی این کار رو انجام بدی.

LinkinForEver

bake شده هست ، احتمالا سیستمتون ضعیف هست ، چون این کار با DX11 انجام شده ... ولی از این سبک تر هم میتونه باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا