ساخت این پروژه

hataf

New Member
سلام چنتا سوال داشتم دوستان هر چه گشتم جواب کاملی ندیدم که هم برا منه مبتدی هم بدرد بخور باشه
1. می خواستم بونم چطور میشه پروژه را به این صورت در آورد و بعد از اون صفحه بصورت مستطیلی و با ابعاد بسیار برگتر رو فرا خونی کنه
منظورم صفحات با ابعاد متفاوت

دومین سوالم اینه که چطور میشه قبل از این که پروژه بالا بیاد ما یه نوشته یا صحبتی با عکسی بالا بیاد ممنون

سومین سوالم اینه چطور میشه در یک صفحه چنتا فیلم را گذاشت و پخش کرد

حتما جوابمو بدین کارم گیره گیره

omid.berooz

Member
سلام دوست عزیز شما برای سوال اولتون میتونید
برید تو قسمت Project Settings و گزینه ی standard Window رو غیر فعال کنید و در قسمت outline shaper عکسی که دارید رو brows کنید

omid.berooz

Member
[/QUOTE]

شما از این مثال که خودم ساختم برای یه برنامه که تیکه سورسشو گذاشتم استفاده که ان شاءالله مشکلتون حل بشه اگه جایی مشکل داشتید بگید

پیوست ها

• ashoora.rar
    890.7 کیلوبایت · بازدیدها: 72

hataf

New Member
ممنون این مشکلم حل شد دستتون درد نکنه اما دوتا مشکله دیگه دارم ممنون اونم حلش کنید بله می خوام صفحاتش متفاوت باشه

شما از این مثال که خودم ساختم برای یه برنامه که تیکه سورسشو گذاشتم استفاده که ان شاءالله مشکلتون حل بشه اگه جایی مشکل داشتید بگید[/quote]

آخرین ویرایش:

hataf

New Member
یعنی بعدش صفحه بصورت بالا در میاد و چه عکسی باید باشه با چه پسوندی آیا نمونه ندارین من ببینم :rose:

omid.berooz

Member
شما اگه برین داخل همون جا میتونید فایل این عکسی رو تو نمونه های مالتی مدیا دیدید رو ذخیره کنید شما از فرمت jpg و png و tif و bmp................ میتونید استفاده کنید

hataf

New Member
ممنون از شما فکر کنم به جواب رسیده باشم با مثالهای خوبتون اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا