ساخت این نمونه کلیپ

Mr_lesani

Member
سلام دوست من

به نظر من اين كليپ ها رو با نرم افزار فلش و افتر افكت كار كرده اند ، ولي باز اساتيدي كه در اين حوزه مهارت كافي دارند نظرشون رو هم بگند .

p30graphic

Active Member
Flash player برای اجرای این فیلم
واسه طراحی هم از یه نرم افزار سه بعدی سازی مثل 3D Max استفاده شده. After Effect هم که ضروریه، فتوشاپ هم همینطور. ممکنه در نهایت اگه ادیت بخواهد پریمیر هم به کمک بیاد

p30graphic

Active Member
برای ساده تر شدن کارت میتونی از آبجکت های سه بعدی آماده استفاده کنی. که البته باید به نرم افزار های سه بعدی آشنایی داشته باشی و کلا ربطی به مالتی مدیا بیلدر نداره و فکر نمی کنم نرم افزار ساده تری باشه. تو زمینه سه بعدی می تونی از Google Sketch Up استفاده کنی که به نسبت ساده تره

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بله توضیحات دوستان درست است فقط فکر نمی کنم این فایل ها با این حجم بدرد دنیای نت بخورند

موفق باشید

ممنون
یه نکته بگم اونم اینه که این افکتایی که مال افتر افکت و 3d هست زیاد برام مهم نیست

واقعیتش دنبال یه نرم افزار میکردم که مثل اینا یه فایل صوتی رو با متن و یه سری عکس هماهنگ کنه
اینکه از این افکتای 3d داشته باشه زیاد مهم نیست
مهم اینه که کار کردن باهاش راحتتر باشه
مثلا سویش
من خودم زیاد با سویش کار نکردم و نمیدونم کار کردن باهاش چجوریه
یه عیبی هم که اون قدیما یادمه سویش داشت این بود که صدا و تصویر عقب و جلو میفتاد با هم ست نبود
حالا تو این مایه نرم افزار که بشه راحت باهاش کار کرد چی پیشنهاد میدین یه چیزی که یاد گرفتنش هم زیاد وقت نگیره

جدیدترین ارسال ها

بالا