ساخت انیمیشن طیف رنگ

shuvvan

Member
با سلام و خسته نباشید...!!!
من اموزش ساخت یک طیف رنگ در فلش رو مانند سکرین ورد 2010 می خوام!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.!!!
کاربر مبتدی هم هستم:paint:

++Hadi++

Active Member
سلام
طیف سازی به دو روش دستی و اکشن انجام می گیره و هر کدوم روش خاص خودشو داره و کار سختی نیست .
من اون نمونه ای رو که می فرمایید رو ندیدم ولی سعی می کنم راه دستیشو یاد بدم . اگه مایل بودین در helpe فلش ، راه اکشنی اون رو هم به ساده ترین حالت نوشته که می تونین استفاده کنین و به راحتی به جواب برسین . در کل باید روی یک shape مثل مستطیل کلیک و اونو انتخاب کنید (البته نباید مووی کلیپ باشه ) و روی پنل color (با زدن گزینه color در منوی ویندوز ) و انتخاب گزینه linear یا radial و انتخاب طیف مناسب ، اون طیف روی اون shape اعمال می شه و در فریم های بعدی می تونین رنگها و ساختار طیف رو عوض کنین یا اندازه shape رو تغییر بدین و مشاهده می کنین که با tween کردن به سیستم shape ، در حین play شدن Header ، تغییرات به تدریج اعمال می شه .
همچنین در پنل های toolBars ، گزینه free Transform رو انتخاب کنین و کلیک چپ رو انقدر نگه دارین تا تا پنجره بغلش باز شه و گزینه دوم یا همون gradient Transform رو انتخاب کنین و روی shape کلیک کنین و مشاهده می کنین که به راحتی می تونین ساختار گرادینت رو تغییر بدین و این هم می تونه روشی باشه برای کنترل گرادینت.
ابزار gradien transform به ابزاری تبدیل شده که بصورت قدرتمند می تونین تمامی انواع گرادیانت ها رو در فلش کنترل کنین تا گرادیانت مورد دلخواه خودتون بسازین.
بای...

shuvvan

Member
با تشکر از راهنماییت ولی عرض کردم خیلی مبتدی هستم اگه با عکس آموزش بدید ممنون می شم !!! در ضمن اون چیزی رو که می خوام الان واستون پیوست می کنم..!!! یک فیلمه

پیوست ها

• 2009-12-18 03-16-20 ق.ظ.rar
    370.7 کیلوبایت · بازدیدها: 23

shuvvan

Member
از مدیران انجمن کسی نیست به پرسش ما رسیدگی کنن؟!!
لطفاً یه جوابی هم به ما بدید...!!!
ممنون می شم!

++Hadi++

Active Member
نیازی به التماس نیست . این افکت ها رو اکثرا با نرم افزار هایی مثل after effect یا primier می سازن ولی اگه بخواهین که روش فلششو بهتون بگم دو سه روز صبر کنید . همین ببینم می تونم جوابشو پیدا کنم یا نه ...
چون اون یه گرادیانت متحرک ساده و عادی نیست و از عقب می ره پایین و دور می زنه و می یاد جلو و کمونه می کنه و می ره بالا (از جلو ) و طیف عقبی پشت تکه طیف جلویی قرار می گیره و حد اقل با تکنیک ماسک دو بعدی و معمولی فلش ، ساختن اون تقریبا سخت و غیر ممکنه .
من یه همچین نمونه ای رو در فلش دیده بودم که باید برم و دو روز دیگه از طرف بپرسم تا دستم بیاد و بهتن بگم .
بای...
موفق باشین ...

آخرین ویرایش:

shuvvan

Member
خیلی خیلی ممنون !!!
واقعاً همین جواب دادن آدمو حالی به حالی می کنه...!!!
من منتظرم

shuvvan

Member
مگه با افتر افکت هم می شه؟!!
می شه اونو اگه با افتر افکت ساخت به مثلاً دلفی یا بیلدر وارد کرد؟!!!
خروجی افکت چیه؟!!!!

++Hadi++

Active Member
با افتر افکت کارهای خارق العاده ای صورت می گیره حتی جدیدا می تونین کارهای 3 بعدی حرفه ای انجام بدین و این ابزار به یکی از حرفه ای ترین ابزار هالیوود تبدیل شده . نمی دونم ولی شاید بشه کارای اینتر اکتیو هم باهاش انجام داد ولی شنیدم اونم جدیدا دارای کد نویسی شده (اکشن ) منتها مطمئن نیستم .
اگه دنبال این برنامه برین می بینین که چقدر کارهای فوق حرفه ای باهاش انجام می گیره .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا