ساخت امتحان تستی با مولتی مدیا بیلدر

hadikm_sh

New Member
سلام دوستان من یک سوال داشتم اگر پاسخ بدین ممنون می شوم. من می خواستم یک امتحان درست کنم البته نه این طور که اگه درست بود بره سوال بعدی اگر نه یک پیغام بده اینطور که فرد گزینه ها رو میزنه بعد آخرش تعداد جواب های درست ونا درستشو بگه اگه میشه یه کمک و راهنمایی کنید.ممنون. :rose::rose::rose:

Ehssan_it

Well-Known Member
خود ام ام بی هم در مثال های اماده چنین پروژه ای داره.

ولی کلا گذشته از این حرفا ساختن چنین پروژه ای تو بیلدر کار حضرت فیله
مگر اینکه سفارشی چیزی داشته باشین که امیدوار به ساخت این چنین پروژه های داشته باشین.

haitman

Member
خود ام ام بی هم در مثال های اماده چنین پروژه ای داره.

ولی کلا گذشته از این حرفا ساختن چنین پروژه ای تو بیلدر کار حضرت فیله
مگر اینکه سفارشی چیزی داشته باشین که امیدوار به ساخت این چنین پروژه های داشته باشین.

سلام دوست عزیز
نه کار حضرت فیل نیست
من خودم درست کردم واسه پروِژه خودم سوالات رو جواب میدی اخر سر هم کار نامه با نمودار عملکرد نشون میده اگه خواستی با قیمت پایین میدم البته قابل شما رو نداره

Ehssan_it

Well-Known Member
نه ممنون من لازم ندارم خودم قبلا یک نمون درست کردم من با توجه به نوشته های شما در پست اول جواب دادم
دوما شما که درست کردی چرا میپرسی؟ این جور پروژه ها یک کم باهاش ور بری تغییرات دلخواه خودتو میتونی توش اعمال کنی

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام دوستان من یک سوال داشتم اگر پاسخ بدین ممنون می شوم. من می خواستم یک امتحان درست کنم البته نه این طور که اگه درست بود بره سوال بعدی اگر نه یک پیغام بده اینطور که فرد گزینه ها رو میزنه بعد آخرش تعداد جواب های درست ونا درستشو بگه اگه میشه یه کمک و راهنمایی کنید.ممنون. :rose::rose::rose:

با سلام.

فکر کنم راهنمایی پروژه ای که هنوز به مرحله ی اجرا نرفته خیلی سخت باشه.

وقتی اشکالات و سوالات شما را در مورد این موضوع نمی دانم ، چگونه توانایی پیدا کنم

که آنها را در صورت توان برطرف کنم. ؟!؟

لطفا سوالات و یا مشکلات احتمالی این پروژه را پس از سعی در انجام و نوشتن این برنامه بیان کنید.

فقط چیزی که از صحت شما می توانم نتیجه بگیرم و جواب بدم ، این است که مسلما این کار در ام ام بی شدنی می باشد.

تنها کاری که در مثال های مشابه نبوده ، همان قابلیتی که بیان کرده اید می باشد (سوالات به صورت متوالی پاسخ داده شوند

و در انتها نتیجه را نشان دهد.)

که اگر شما تمامی سوالات را در یک صفحه طراحی کنید ، به مشکلی بر نخواهید خورد.

اگر هم قصد ایجاد آنها را در صفحات مجزا را دارید بحث یکم طولانی می شود ، دقیقا مشکلتان را بیان کنید تا برایتان توضیح دهم.

موفق باشید.

hadikm_sh

New Member
خیلی ممنون از راهنمایی تون سعی میکنم خودم درستش کنم بعد اگه جایی اشکال داشتم ازتون بپرسم بازم از این که من رو راهنمایی کردید ممنونم.

BEHESHT

Well-Known Member
یه مثال کامل d:

سلام

خوبید؟ یه مثال ساختم

دور از تواضع نیست بگم کامله نه بابا شوخی کردم:D

سرتون رو درد نمی یارم ولی با یه دانلود پی می برید چقدر ساده میشه حلش کرد فراتر از یه صفحه و دبا چند خط اسکریپت ساده

اگر هم ایراد داشت ماشالله همه استادید ما هم شاگرد عفو کنید

اگر هم کامل بود نوش جونتون:D

منتظر نظرات شما هستم :cool:

پیوست ها

• test.zip
    179.6 کیلوبایت · بازدیدها: 342

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
کار خوبی بود ، اما واسه ی تعداد زیاد سوال یکم این روش کارامد نیست.

بهتر است برای ذخیره ی نام گزینه و شماره ی گزینه ی انتخابی از آرایه استفاده کنیم.

فرض کنید که صد سوال موجود باشد ، اگر بدون آرایه بخواهیم انجام دهیم

مجبوریم حداقل دویست عدد متغییر تعریف کنیم
test1$ تا test100$ و همچنین test1 ...

اما با وجود آرایه و یک for ساده در پایان کار به راحتی می توانیم با کدهاای کم

محاسبه را انجام دهیم.

به طور مثال در صفحه ی اول 'روباه'=[test$[1
و test[1]=2 و در صفحه ی دوم 'پوريا'=[test$[2 و test[2]=4

و به همین صورت تا آخرین تست ، در صفحه ی پایانی هم با یک for ساده

می توانیم به کاربران نشان دهیم کدامین گزینه ها را انتخاب کرده اند.

و هچنین می توانیم در یک آرایه کلیدهای سولات را ذخیره کرده و آنها را با مقادیر [test[1 تا [test[100

مقایسه کنیم تا تعداد پاسخ های صحیح و غلط مشخص شود.

و هزار تا ریزه کاری دیگه که در بحث نمی گنجد.

مثال کامل و خوبی است اما تنها از این جهت قابل انتقاد می باشد:
(ضعف در مدیریت تعداد بالای تست)

درسته که این فقط یه مثال است اما خیلی خوب مشود اگر مثالها هم

کامل و تا حد ممکن کارامد باشند.

امیدوارم که توانسته باشم راهکار مفیدی رو ارائه بدهم.

BEHESHT

Well-Known Member
دوست بزرگ وارمون دقیقاً درست می فرمایند.

و ما باید از وجود ایشون درس بگیرم.

برای پروژه های عظیم باید اینطور که می فرمایند پیش بریم

ولی روشی که من در سر داشتم بیشتر مد نظرم سوالات تشریحی بود.

مثلا ریاضی

و مسلما روش آقای فرهادی صحیح تر و سریع تر و مطئن تر است برای تست های که جواب تشرحیش مهم نیست

یک دنیا ممنون جانب آقای فرهادی که منت گذاشتید و طرح و ایده ی بنده رو نقد کردید:rose:

BEHESHT

Well-Known Member
دوستان نظراتتون رو میشه خواهشاً ارائه بدید آخه یه پروژه دارم می خوام برای انجمن علمی دانشگاه ارائه بدم

که داخلش دقیقاً از همین روش (مثالی که برای تست گذاشتم ) استفاده کردم

می خوام اینجا نقد بشه که اونجا کم نیاریم

ممنون از نظراتتون

آخرین ویرایش:

haitman

Member
دوستان عزیز اگه واسه پروژه بزرگ میخوایین بهتره از بانک اطلاعاتی استفاده کنید که تنها 2 صفحه نیازه واسه طراحی و خیلی راحت با کمترین کد میشه این پروژه رو انجام داد

اگه مشکلی دارید این مثال رو طراحی کنم؟؟؟؟

BEHESHT

Well-Known Member
با معرفت ها فردا اولین ارائمه تو انجمن علمی داتشگاه کلی استرس دارم سه روز دارم جون می کنم نظر بدید من ایرادش رو بر طرف کنم برای امتحان های تستی

خواهش می کنم لطف کنید نظر بدید ببینم چطوره (روز آخر سالی ما از انجمن اخراج نشیم)
منتظره نظراتتونم

ubuntu

Member
ببينين، ايني که شما اينجا گذاشتين دقيقاً منظورتون رو نمي‌رسونه. مطمعاً چيزي که مي‌خواهيد به دانشگاه ارائه بدين خيلي کامل تره. سيستمش که فکر نکنم مشکلي داشته باشه. فقط:
گرافيک رو شکيل و زيبا درست کنيد.
پاسخ‌هاي سفيد رو از غلط جدا کنين.
بقيه نظرات راجع به سيستم کليش در موارد بزرگ کاملاً صحيح است. اگه مقياس کارتون زياده بهتره از بانک اطلاعاتي استفاده کنين.

در ضمن جناب hadikm_sh، فکر کنم قبلاً جواب شما داده شده. همون طور که گفته شد اين زياد بحث شده و تو انجمن مثال‌هاي مفيدي هستش. (در ضمن گزينه‌ي جستجو پايين لوگوي مجيد آنلاين موجود هست. از صفحه‌ي اصلي تالار MMB هم قابل دسترسي هستش!!!) شما مثال ها رو ببينين بعد هر کجا مشکل داشتين بگين.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
والا من اینو خیلی وقت پیش ساختم ، 4 ، 5 سال پیش. ولی ظاهرا نذاشتم بودم اینجا...

http://lsamanl.persiangig.com/other/Program/MMB/Test.zip

در ضمن الان برای خودم اجرا نمیشه. یعنی باز میشه موقع تست برنامه ام ام بی هنگ میکنه. ببینید میتونید ازش استفاده کنید.

در مورد کار شما آقا پوریا...برای تعداد سوال کم خوبه. ولی اگه بخواید سوال ها رندوم انتخاب بشه، خوب نیست. بهتره از آرایه ها یا اگه میتونید که خیلی خوب میشه از دیتابیس استفاده کنید.

موفق باشید...!

Samo44

Member
سلام
آقا سامان رسیدن بخیر
بفرمایید چطور می شه در برنامه ای که زحمتش رو کشیدید ازدیتابیس استفاده کردو اینکه سوالات بصورت رندوم ایجاد بشن . در صورت امکان یه مثال کوچولو حتما موضوع رو کاملا روشن می کنه .

haitman

Member
سلام
آقا سامان رسیدن بخیر
بفرمایید چطور می شه در برنامه ای که زحمتش رو کشیدید ازدیتابیس استفاده کردو اینکه سوالات بصورت رندوم ایجاد بشن . در صورت امکان یه مثال کوچولو حتما موضوع رو کاملا روشن می کنه .

دوست عزیز کاری نداره شما تعدادی سوال رو باید توی دیتابیس وارد کنید و بعد یک صفحه طراحی میکنید که سوال توی اول قرار بگیره حالا با استافده از اعداد رندوم از دیتابیس سوالا ها رو فرا خوانی میکنید و بعد جواب ها رو یکی یکی توی یه آرایه یا یک جدول دیگه از دیتابیس ذخیره میکنید بعد از پایان امتحان جواب های کاربر رو با جواب های صحیح که توی دیتابیس ذخیره شده مقایسه میکنید و بعدش هم جمع و تفریق و از این اعمال ساده است.
اگه بازم بنظر تون مشکل میاد پروژه رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکلات

با سلام

من مدت ها هستش که دارم در مورد این مسئله تحقیق می کنم.........
اما چون در مورد دیتا بیس و array کردن مشکل داشتم نتونستم برنامه رو شروع کنم

اما طرح کلی جامعی دارم

1.با کمک یه دیتابیس سئوال ها رو ذخیره می کنیم ( در مورد اون دسته از دوستان که می خوان دیتا بیسشون از چشم بقیه دور بمونی می تونم بعدا یه کارایی بکنم)

2. برنامه شامل چند فصل که بستگی به سئوالات داره(من یه 18 فصلی مد نظر داشتم) - که در دیتابیس با استفاده از تعداد سطر ها از هم تفکیک میشن

3. بزنامه دارای شامل 2 فصحه هستش (1. فصحه سئوالات 2. صفحه نتیجه---
که در صفحه اول با داشتن کلید بعدی موتونیم به سئوال بعدی بریم { که این کاره array توی یه حلقه هستش}
ما باید در صفحه یک باید این امکان رو به کاربر بدیم که بتونه به سئوالات قبلی بره و جواب سئوالات رو در صورت لزوم تغییر بده
که اینجا ما از یک text کمک می گیریم که خود برنامه در زمان اجرا اون رو می سازه... و جواب هر سئوال رو با توجه به شماره خط سئوال در دیتا بیس ، در فایل text جای میده....

در صفحه 2. فقط کافی فایل text رو با دیتا بیس مقایسه کنیم.....

امتیازات این برنامه :
1. قابلیت تغییر در جواب ها و سئوالات بی پاسخ
2. برنامه ای کوچک اما کار بردی
3. توانایی قرار دادن چندین نوع از سوئالات گوناگون در یک دیتا بیس...

خوب حالا اگه اهل کارید بسم اله ......
من که به شدت مشتاقم

جدیدترین ارسال ها

بالا