ساخت اتوران

سلام دوستان من جستجو کردم چیزی پیدا نکردم می خواستم بدونم آیا میشه وقتی یه سی دی میزاری میاد بالا
فلش باشه مثلا سی دی های پرند چجوری میشه این کار رو کرد

Cisco

مدیر انجمن
باید با برنامه هایی نمثل مولتی مدیا بیلدر این کار رو بکنی.
این موضوع تو انجمن هست . استاد هم زیاد داره تو انجمن خودش بپرس جواب میدن.

baharaneh

Member
واسه فلش آره میشه ، یعنی اگه میخوای فایل فلشت اتوران باشه یه فایل .exe ازش بگیر بعد تو دستورات فایل با نودپد اطلاعاتش و بده تا بصورت اتوران بیاد بالا همین

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما هر فایل exe رو میتونید بصورت آتوران روی سی دی قرار بدید

برای این کار شما نیاز به فایل autorun.ini دارید

شما NodPad رو باز کنید و کد زیر را کپی کنید

PHP:
[autorun]
OPEN=AUTORUN.EXE
ICON=AUTORUN.EXE,0

در قسمت Open بجای AUTORUN.EXE اسم فایل exe خودتون رو قرار بدید

در قسمت Icone اگه آی کونی مد نظرتون هست اسمشو میزارید و اگه میخواید آیکون فایل EXE اجرا بشه بجای AUTORUN.EXE اسم فایل EXE خودتون رو قرار بدید

و در آخر با اسم و پسوند autorun.ini فایل رو ذخیره کرده و در کنار فایل exe در root سی دی قرار دهید

موفق باشید

ozil_m

New Member
سلام..... بسیار آسااااان
من یک اتوران با فلش درست کردم اگه خواستی بهت بدم ؟؟؟؟؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

file >>Publish را وارد شده و تیک exe را قرار دهید

موفق باشید

یه سوال دیگه نمیشه یه کاری کرد وقتی میاد بالا روی

100% باشه اخه رو showall هستش

اصلا رو کدم باشه بهتره

ali512

Active Member
شما باید ضمن exe ساختن از فایلتون در اولین فریم کاری دستور fscommand را بکار ببری تا صفحه شما fullscreen بشه .

H.rouzbeh

New Member
سلام دوست من .
ممنون بابت وسعت انداشه ای که دارید.

سوالاتی داشتم د رمورد این نرم افزار :

می خواستم اکشنی داشته باشم که بصورت زیر عمل کنه
حالت اول:
با وارد شدم نشانگر موس به جایی خاص از پروژه تصویری خاص در جایی دیگر از پروژه و در همان صفحه نشان داده شود . این تصویر تا قبل از رفتن نشانگرموس در نقطه ی معلوم مخفی بوده .
مثلا وقتی موس روی آیکن خاصی که میره بالای صفحه تصویری نشون داده بشه .بدون آنکه اون آیکن تغییری کنه .

حالت دوم :
آیا میشه طوری باشه که وقتی نشانگر موس روی آیکن خاصی میره اون آیکن حذف و یه تصویر دیگه نشون داده بشه . مثلا وقتی روی آیکن میره تصویر اولیه یعنی همون آیکن با تصویر آیکن دیگه ای دقیقا تو همون نقطه عوض بشه

حالت سوم :
میخواستم وقتی موس در جای خاصی که قرار میگیره افکت خاصی اجرا بشه مثلا کنار اون ناحیه ستاره بارون بشه و از این چیرا .

پیشاپیش ممنون بابت جواب . :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا