سلام.من مدت کمیه که یه وبلاگ مذهبی ایجاد کردم واسه هیئت محلمون.حالا نیاز پیدا کردم به اینکه به کاربرام واسه مسابقه عکاسی،امکان آپلود فایل بدم.واسه همین یه هاست ثبت نام کردم و شرایط کاملاً مهیاست که سایت جدیدو راه بندازم ولی مشگلی که هست اینه که نمیدونم فایل هایی که باید واسه ساختن آپلود روی سایت،ایجادشون کنم رو،داخل کدوم یک از پوشه های هاستم بذارم.اگه ممکنه برام توضیح بدین که چه پوشه ها و فایلایی باید بسازم،چه کدهایی رو توشون بذارم و از همه مهمتر کجای هاست بذارمشون تا وقتی سایت باز میشه،بشه فایل آپلود کرد و فایل ها هدایت بشن روی هاستمو مهمتر اینکه من یه مبتدیم جزئیاتم بگین لطفاً.
یه سؤال دیگم دارم.میشه یه لینک تو صفحه ی اول بذارم که یه صفحه حاوی یه فرم دریافت اطلاعات خیلی ساده شامل اسم ،فامیل ،شماره تلفن ،تعداد نفرات و پیام تأیید ارسال اطلاعات کاربر واسه ثبت نام قم وجمکران داخلش باشه؟واسه این باید چیکار کنم؟ خدائیش یه دنیا ممنونتون میشم اگه کمکم کنید
دستتون درد نکنه
یه سؤال دیگم دارم.میشه یه لینک تو صفحه ی اول بذارم که یه صفحه حاوی یه فرم دریافت اطلاعات خیلی ساده شامل اسم ،فامیل ،شماره تلفن ،تعداد نفرات و پیام تأیید ارسال اطلاعات کاربر واسه ثبت نام قم وجمکران داخلش باشه؟واسه این باید چیکار کنم؟ خدائیش یه دنیا ممنونتون میشم اگه کمکم کنید
دستتون درد نکنه