ساخت آتش به صورت واقعي

mahdyonline

Active Member
اينم هم يه آموزش سريع ديگه پيرامون موضوع " ساخت آتش به صورت واقعي " ...

خوب يه لايه جديد به رنگ سياه باز كنيد و يه خط سفيد موجي بوسيه brush tool رسم كنيد .

* - فقط يه چيزي يادتون باشه كه اين خط سفيد نماي اوليه آتيش مارو قراره تشكيل بده... پس اگه آتش كلفت تر و پر رنگ تر احتياج دارين از brush كلفت تر استفاده كنيد .
step17zb.jpg
smudge tool رو ور داريد
smudge3be.jpg
و strength اون رو روي 50٪ تنظيم كنيد و با همون سايز براشي كه خط سفيد رو رسم كرديد شروع به كشيدن روي خط ها از پايين به بالا بكنيد و سعي كنيد با كش و قوسي كه خودتون به خط ميديد شعله مورد نظرتون رو به دست بياريد ...
step2b3pq.jpg
تا اينجاش اسون بود نه...؟!

حالا به image-->adjustments-->gradient map بريد و گراديانت نارنجي به زرد رو انتخاب كنيد .
step36cl.jpg
تا اين جا بايد يه چيزي شبيه شكل پايين داشته باشيم...
step3b3lj.jpg
حالا از لايتون يه كپي بگيريد و مشخصات لايه دوم رو از معمولي به color dodge تغيير بديد .
dodge1fm.jpg
به image --> adjustments-->hue/saturation بريد و با hue & sat اون قدر بازي كنيد تا رنگ آتيشمون يه خورده طبيعي تر به نظر برسه...
step3c6ji.jpg
حالا دو تالايه رو با هم ديگه يكي كنيد ... . براي اين كار ctrl+e رو با هم فشار بديد .
باز به image --> adjustments-->hue/saturation و با رنگ ها بازم اون قدر ور بريد تا اون افكت مورد نظرتون تو آتيش به دست بياد ...
finish2wn.jpg
من اين رو يه خورده سريع انجام دادم و اين شكلي در اومد شما اگه وقت بيشتري بذاريد و مراحل اوليه رو با دقت پيشتري انجام بديد قطعا نتيجه بهتري ميگيريد

موفق باشید
بای بای

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
ضمن دستت درد نكنه بايد بگم كه فكر كنم تو همين مرحله قشنگتره !
step3c6ji.jpg

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم فکر کنم این آموزش رو قبلا تو همین سایت مجید آنلاین دیده بودم

به هر حال دستت درد نکنه

Ghamnevis

Well-Known Member
درسته :)
اين آموزش رو پارسال هم من گذاشتم و هم يكي دو تا ديگه از بچه ها ..
ولي به هر حال ممنون :)

mostafa_az

Well-Known Member
دستت درد نکنه . عالی بود . مهم اینه که حداقل عین من و سایان و شهی مفت نمیخوری آموزش نزاری .

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
ممنونم
این آموزشو جی تی گذاشته بود
کاش همون اول منبعشو میزاشتی

جدیدترین ارسال ها

بالا