ساخت آتش به صورت واقعي ( 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Gt-Max

Member
اينم هم يه آموزش سريع ديگه پيرامون موضوع " ساخت آتش به صورت واقعي " ... :)

خوب يه لايه جديد به رنگ سياه باز كنيد و يه خط سفيد موجي بوسيه brush tool رسم كنيد .

* - فقط يه چيزي يادتون باشه كه اين خط سفيد نماي اوليه آتيش مارو قراره تشكيل بده... پس اگه آتش كلفت تر و پر رنگ تر احتياج دارين از brush كلفت تر استفاده كنيد .

step17zb.jpg

smudge tool رو ور داريد
smudge3be.jpg
و strength اون رو روي 50٪ تنظيم كنيد و با همون سايز براشي كه خط سفيد رو رسم كرديد شروع به كشيدن روي خط ها از پايين به بالا بكنيد و سعي كنيد با كش و قوسي كه خودتون به خط ميديد شعله مورد نظرتون رو به دست بياريد ...

step2b3pq.jpg

تا اينجاش اسون بود نه...؟! :)

حالا به image-->adjustments-->gradient map بريد و گراديانت نارنجي به زرد رو انتخاب كنيد .

step36cl.jpg

تا اين جا بايد يه چيزي شبيه شكل پايين داشته باشيم... :wink:

step3b3lj.jpg

حالا از لايتون يه كپي بگيريد و مشخصات لايه دوم رو از معمولي به color dodge تغيير بديد .

dodge1fm.jpg

به image --> adjustments-->hue/saturation بريد و با hue & sat اون قدر بازي كنيد تا رنگ آتيشمون يه خورده طبيعي تر به نظر برسه... :)

step3c6ji.jpg

حالا دو تالايه رو با هم ديگه يكي كنيد ... . براي اين كار ctrl+e رو با هم فشار بديد .

باز به image --> adjustments-->hue/saturation و با رنگ ها بازم اون قدر ور بريد تا اون افكت مورد نظرتون تو آتيش به دست بياد ... :)

finish2wn.jpg

من اين رو يه خورده سريع انجام دادم و اين شكلي در اومد شما اگه وقت بيشتري بذاريد و مراحل اوليه رو با دقت پيشتري انجام بديد قطعا نتيجه بهتري ميگيريد :wink:

اگه از اين آموزش خوشتون اومد يه نظر بديد تا بينم چي به چيه...
21.gif
34.gif

مكس
72.gif

Gt-Max

Member
براي من عجيبه اين يكي كه بيشتر شبيه آتيش شده رو هيچ كي نديده عوضش اون يكي آتيش اولي رو كه توضيح دادم و خوب نشده همه گفتند چه خوب ! :d :d

mostafa_az

Well-Known Member
1 - تاپيك قديمي بالا نيارين .
2 - از تكمه تشكر استفاده كنين .

مخلصيم
مصطفي

mamali132002

Active Member
gt جان ممنون از آموزش خوبت. ولی به نظر من این مراحل برای آتش واقعی خیلی کمه.

شاید تعداد لایرهات باید به 10 تا 15 برابر این برسه. با به خودت بستگی داره که کدوم آتیش رو واقعی بدونی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا