ساختن یه setup واسه پروژه

vaheb

Member
با سلام . من یه پروژه نرم افزاری تحت وب نوشتم با PHP . خب مشتری برای نصب نرم افزار من باید یه نرم افزار مثل appserv رو نصب کنه به علاوه اینکه فایل های من رو کپی کنه توی شاخه www تا اجرا بشند ! واسه کپی شدن فایل ها هم یه setup ساختم اما باز هم مشتری باید 2 تا setup رو نصب کنه :
اولی setup مربوط به نرم افزار appserv و دومی setup که من خودم ساختم و فایل های PHP من رو کپی میکنه !

سوال من این هست چطور میشه هر دو تا setup رو یکی کرد ؟

peyman1987

Member
براي چي مشتري بايد appserv نصب کنه؟؟؟؟
مگه سايتت آپلود نميشه ؟؟؟؟

در ضمن شما ستاپ فايلهاي PHP رو چجوري ساختي که بايد اون رو هم نصب کنه؟؟؟؟

بيشتر توضيح بده.

vaheb

Member
آقا فایل های PHP رو کامپیوتر طرف باید باشه ولی Database روی سایت هست . خب فایل های PHP رو کامپیوتر ایشون چجوری باید کامپایل بشه ؟ البته اینم بگم که طرف مستقیم روی فایل PHP کلیک نمی کنه . چون فکر می کنم این نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن اینجوریه !

server2go خودش یه آپاچی برات میاره بالا شما فقط كافیه فایلهای php رو توی htdocs كپی كنی
در ضمن خودش mysql داره ولی اگه نخوای استفاده كنی اونوقت یكم كارت سخت میشه چون باید سرور mysql رو كه روی شبكه داری جوری تنظیم كنی كه همه بتونند بهش وصل بشن و این باعث بوجود اومدن مشكل امنیتی برای سرور mysql میشه
در ضمن php ، كامپایل نمیشه :wink:
منظورت از اینكه مستقیم روی php كلیك نمیكنه چیه !؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟

vaheb

Member
آقا اگه قرار باشه 2 تا setup نصب کنم که میشه همون پست اول خودم که !!!!!!!!!!!!
من می گم این برنامه چجوری کار میکنه؟ دقیقا ؟

دوست عزیز هیچ setup ای نمیخواد خودش همه چی رو همراه با فایلهات نصب میکنه !!! فقط کافیه فایلهات رو توی دایرکتوری htdocs کپی کنی بعد کل برنامه رو روی یه سی دی بدی به مشتری به همین سادگی

شما دانلودش کن اجراش کن خودت میفهمی من چی میگم

جدیدترین ارسال ها

بالا