ساختن کانتینر

Ehsan.

New Member
چطور میتونم یک MovieClip را بذارم توی یک کانتینر!! میخوام بشه بچه مثلا یک مربع!

که تمام مختصات و همهچی از پدر باشه!!
یعنی اگه x,y را گذاشتم 0,0 داخل اون مربع باشه!!

BioDread

Banned
منظورتو متوجه نشدم!
شما وقتی یه موی رو addChild یه مووی دیگه میکنی همه مختصات انو میگیره!

++Hadi++

Active Member
سلام دوست عزیز
قصد جسارت ندارم منو به عظمت خودتون ببخشین
چرا منظور خودتونو واضح بیان نمی کنین ؟
والا نمی دونم خودتون هم متوجه شدین چی نوشتین ؟؟؟؟:shock::-?

++Hadi++

Active Member
فرض کنین مووی کلیپ 1 رو داریم و وقتی داخل اون میریم و 2 بار روی 1 کلیک می کنیم ،مووی کلیپ 2 رو داخل اون داریم.پس مووی 1 می شه پدر و مووی 2 می شه پسر.
خوب اگه بخواییم از درون مووی کلیپ 2 مختصات مووی 1 رو بدست بیاریم می نویسیم :​
PHP:
MovieClip(this.parent).x

من نمی دونم اگه هم منظورتون اینه که یه مووی رو می خوایین در وسط یکی دیگه قرار بدین که مختصاتشون با هم برابر باشه که مثلا اگه مووی بیرونی یا پدر مختصاتش 0 بود دیگری هم صفر باشه (مختصات پسر ) تا همین حد که مختصات مووی پدر (1) رو 0و0 کنین و روی اون 2 بار کلیک کنین و مووی پسر (2) رو هم 0و0 کنین و رجیستری پدر رو از وسط قرار بدین کافیه .
لازم به ذکر هست که بگم رجیستری همون دکمه وسط هست که همه چی از اون حساب می شه و در تبدیل یه شی به مووی کلیپ اون نقطه رو مشخص می کنین .
کاری باری ...
بای ...

آخرین ویرایش:

Ehsan.

New Member
ممنون!! اما آخه چون من VC کارم حواسم نبود چطوری بیان کردم! :D
من میخوام یک MovieClip دیگه را بذارم توی یک MovieClip دیگه! که مثلا اگه محتصات Movie داخل اون را کردم 0,0 مبدا مختصاتش از MovieClip که اونو دربر داره حساب بشه! شماها یک اشاره کردین! منم دستور addchild را بلدم! اما نمیدونم چطوری ست کنم!

فرض کنید یک MovieClip داریم با نتم ParrentClip حالا میخواهیم یک movie دیگه با نام SubRect را بذاریم توی ParrentClip که من بلایی سره SubRect از نظر مختصات آوردم توی محدوده ParrentClip باشه!

Ehsan.

New Member
ممنون! این کارو من کردم!!
اما من میخوام وقتی که مثلا SubRect.x=-50 بود ! از شی پدر نزنه بیرون!!! توی خود فلش با Action میشه این کارو کرد که!!

++Hadi++

Active Member
برا ماسک کردن می تونی بغل برچسب لایه ات دابل کلیک کنی و نوع لایه ماسک رو mask و نوع لایه ماسک شده رو masked تعیین کنی .
باید لایه ماسک بالای لایه ماسک شده باشه .همچنین بهتره بگم لایه ماسک رو یه مستطیل در نظر بگیر که داخل اون یه نوشته ی ماسک شده قرار داره و فقط نوشته در داخل مستطیل ماسک دیده می شه و خارج از اون دیده نمی شه .
همونطوری که آقای بایو گفتند این دستور هم در as3 برا ماسک کردن هست :
فرض کن مستطیلمون اسمش هست Mask01 و قراره ماسک مووی نوشته ای به اسم Text01 باشه .
این دستورو می نویسی :

PHP:
Text01.mask=Mask01;
بای...​

Ehsan.

New Member
با تشکر از دوستان!

راستش من الان متوجه شدم که ماسک با کانتینر فرق داره!!

فرض کنید می خواهید یک قسمت از stage را کلا از بقیه قسمتها جدا کنید!

نمی دونم چطوری بگم!

شکل زیر را ببینید!

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    6.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 2.jpg
    2.jpg
    5.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1

++Hadi++

Active Member
؟؟؟:-?
اگه یخده بهتر توضیح بدین می شه بحث کرد.یعنی این که می خواهین stage رو کوچکتر کنین یا می خوایین یه تیکه از صحنه رو داشته باشین یا ؟؟؟

++Hadi++

Active Member
ببخشین فن بیان شما خیلی ...:shock:
من نمی دونم منظور شما از این که مووی کلیپ داخلی از مووی کلیپ پدر نزنه بیرون چیه شاید می خواهین که اگه مووی کلیپ فرزند از یه مختصاتی بخواد بیرون بره نتونه مثلا اگه خواست از محدوده 1 مستطیل بره بیرون نتونه .
اگر منظور شما این بود دستورش در اکشن 3 می شه :

PHP:
if(childMovie.x<-20)
{
         subMovie.x=-20;
}
else if (subMovie.x>40)
{
         subMovie.x=40;
}
if(subMovie.y<-10)
{
           subMovie.y=-10;
}
        else if (subMovie.y>50)
{
           subMovie.y=50;
}

اگه بخوایین مووی شما از مستطیل به مختصات x بین 20- تا 40 + و y بین 10- و 50+ بیرون نره این دستورات شرطی باعث می شه وقتی مووی فرزند به مرز مووی پدر که یه مستطیله برسه ، به محض اینکه بخواد بیرون بره ، نتونه بره و همون تو گیر می کنه و اگه بخواد پاشو از گلیمش درازتر کنه مختصات x , y اون در حد مرز باقی بمونه و در نتیجه پاش قلم می شه.
بای...

Ehsan.

New Member
مفهوم کانتینر را می دونین چیه که!!
من می خوام کانتینر بسازم!!

کانتینر مانند یک stage عمل میکنه ! اما یک شی ء !! من نمی دونم چطوری بگم دیگه :D

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
ببین ان ظرف که شما میخوایی با ماسک میتونی بسازی

یه مووی با ان ابعاد که میخوایی ابعاد کانتینر داشته باشی رو بساز
بعد ان مووی قرمز , ماسکشو ان مووی کانتینر رو بزار
بعد مثل ان عکست میشه!

Ehsan.

New Member
دستور ماسکی که شما دادی اررو میده!
یگ نگاه به فایل بنداز!

پیوست ها

• w.zip
    6.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

++Hadi++

Active Member
سلام
1- فایلتون اصلاح و پیوست شد دانلود کنین حالشو ببرین.
2- وقتی اسم مووی کلیپ رو در دستور ماسک اکشن می نویسین باید اسم نمونه ای بنویسین نه اسم مرجع مووی کلیپ. پس کافیه روی هر نمونه از مووی کلیپ ها در صحنه کلیک و select کنین و در پنل properties در کادر اسم نمونه ای (instancename ) نامی رو اختصاص بدین و بعد با اون نام در اکشن کار کنین.
3- دستور ماسک در اکشن 3 هست :

PHP:
MaskedMovie.mask=MaksMovie;
یعنی می گین پارامتر ماسک مووی کلیپ ماسک شده هست مووی کلیپ ماسک. شما اون دستور رو اشتباه نوشته بودین.
بای...

پیوست ها

• w2.rar
    6.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2
بالا