ساختن فايل zip در ويژوال بيسيك

giahchin

Member
سلام،
من ميخوام در ويژوال بيسيك 6 يك فولدر را zip كنم.
احتمالا توسط يك component اين كار امكان پذير باشه ولي من component
مربوطه را ندارم .
اگه كسي در اين زمينه اطلاعاتي داره من رو راهنمايي كنه.

sign1.jpg

giahchin

Member
mahdi22m گفت:
سلام
در VB يا VB.NET؟

سلام اي مرد ،
چه عجب !!!!! يكي پيدا شد بگه خرت به چنده :lol:
آقا قربونت در VB6 لطف بفرماييد !

مرسي
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امضا نميزارم چون ميدونم تصويرش نمياد

saman_sweden

Active Member
سلام آقا براي اينكه برنامه نويسي كلا يسري مشكلات داره من شخصا سعي نمي كنم پاسخ بدم
اما شما بايد از اين كد براي zip يا unzip استفاده كنيد

کد:
'     devloped by Saman_sweden

Function winZipit(ByVal source As String, ByVal target As String, ByVal zip As Boolean)
    zipIT = App.Path & "winzip32 -a"
    unzipIT = App.Path & "winzip32 -e "

If zip = True Then
        Shell (zipIT & target & source)
    Else: Shell (unzipIT & target & source)
    End If
End Function

قبلا تست شده

mahdi22m

Member
سلام دوست من
در مورد سوالت من يك پيشنهاد داشتم. اگر فقط قصد تو فشرده سازي يك سري فايل هست. به شما پيشنهاد مي كنم از فايل هاي كبينت يا CAB استفاده كنيد. اين كلاس مربوط به خود VB هست و مسلما داراي باگ كمتري است. من خودم از اين كلاس براي فشرده سازي استفاده مي كنم. البته من VB كار نيستم اما كلاس رو تو زبان ديگه اي استفاده كردم.

giahchin

Member
سلام،
من از فشرده سازي براي برنامه backup مي خوام استفاده كنم . به عبارتي من در يك فولدر
ممكنه صدها فايل و يا فولدر ديگه داشته باشم و بخوام اونها را در سرور كپي كنم كه فكر ميكنم اين كار در VB6 امكان نداشته باشه يا اينكه سخت باشه ، براي همين مي خوام اين فولدر را تبديل به يك فايل zip ، rar و يا هر نوع فرمت فشرده اي ديگه بكنم و به راحتي فقط اون فايل را در سرور كپي كنم.
اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم .
ضمنا پيشنهاد شما را در رابطه با Cab كردن خيلي مي پسندم چراكه هر چه كمتر از Component هاي خارجي استفاده كنم راحتترم. فقط متاسفانه اطلاعاتي در اين زمينه ندارم كه اگه لطف كني كمي راهنمايي كني ممنون ميشم .

(در ضمن من ورود شما رو به اين سايت خوش آمد ميگم و بايد بگم كه تا حالاش كه مشكل گشاي ما بودي . اميدوارم موفق باشي)

ــــــــــــــــــ
مخلص شما
هادي

saman_sweden

Active Member
سلام هادي
اگر بتونيد اون Function winZipit كه در اون بالا دادم براي همين منظور است كه شما راحت فايلهاي ديگر را با zip فشرده مي كنيد

mahdi22m

Member
سلام
دوست من براي كار كردن با فايل هاي CAB فقط كافي كه سايت MSDN يا سي دي هاي اون كه همراه PACK ويژوال استوديو هست مراجعه كني. اين كار بسيار ساده مي باشد.
در ضمن اگر مي خواهي از حجم زيادي Backup بگيري مي توني از سرويس Backup ويندوز استفاده كني تازه با اين كار هم عمل پشتيبان گيري به طور اتومات انجام مي شه هم مي توني اين عمل رو زمان بندي كني تا در زمانهاي كه سرورهات كمتر درگيرند اين كار انجام بشه.
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا