ساختن عکسهای متحرک

khosro_ba

Member
سلام
آبا کسی میتواند منو راهنمایی کنه چطوری میشه عکسهای 3 بعدی ساخت
که بشه این عکس ها رو حرکت داد حول محور افقی یا عمودی البته با حرکت موس به عنوان مثال یک ماشین رو حول محور عمودی به وسیله موس حرکت داد

pythoN

Active Member
سلام .
اول مشخص کن عکس میخوای یا انیمیشن . چون سوالت واقعا نا مفهوم بود .
منتظرم ...

pythoN

Active Member
سلام .
چیزی که شما میخوای یه عکس نیست اون لینکی که به من دادی ( نه این لینک بالا ) یه انیمیشنه که جسم رو 360 درجه میچرخونه . و حالا یه بنده خدای اومده و با فلش این رو تبدیل به یه انیمیشنی کرده که زمانی که تو موس رو میگیری و به چپ و راست میبری انیمیشن به عقب و جلو حرکت میکنه ، و اگه توجه کرده باشی به جهت دیگه ای نمیتونستی بچرخونی .
پس شما نیاز به یه انیمیشن داری که جسمت رو ( که میتونه همون ماشین باشه ) حول مهور دلخواه 360 درجه تویه یه زمان مثلا 10 ثانیه ای بچرخونه .
در مرحله ی دوم باید انیمیشن رو وارد فلش کنی و ادامه ی این مبحث رو هم توی بخش فلش پی بگیری چون من فلش بلد نیستم . ولی کار سختی نیست .

khosro_ba

Member
سلام با تشکر از جواب شما خوب برای این کار من باید از موضوع مورد نظر عکس بگیرئ
در حالت چرخش و به صورت پیاپی یا باید فیلم گرفت ممنون میشم اگه راهنمای کنید

pythoN

Active Member
پس شما منظورت 3d نیست .
در این صورت باید فیلم بگیری و دور موضوع 360 درجه بچرخی طوری که یکسان حرکت کنی و کاملا 360 درجه بزن. از سطح خودت هم جابجا نشی . ولی کاری نیست که بشه با دست گرفت نیاز به ریل داری .
اگر هم هنوز منظورت 3d هست گفتم چطور باید رندر بگیری دیگه .

khosro_ba

Member
خوب دوست عزیز منظور من هست مثل همان لینک داده بودم ولی سوال ابن هست
که قبل از هر چیز ما احتباج به عکس گرفتن از سوژه داریئ سوال اینجاست چند تا عکس و از چه زاویه ای

pythoN

Active Member
نه به هیچ وجه نیاز به عکس گرفتن نیست . باید فیلم بگیری اونم دقیق بدون لرزش و کاملا 360 در جه . با استفاد ار ریل .یا اینکه مدل 3d رو بسازی و یه رندر ازش بگیری که دورش بچرخه همین .

جدیدترین ارسال ها

بالا