ساختن سی دی آموزشی

skyblu

Member
با سلام من می خواهم یک سی د ی آموزشی حرفه ای درست کنم بهتر است با برنامه فلش (Adobe Flash)این کارکنم یا با برنامه مالتی مدیا بیلدر (MMB) ?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

هرکدوم رو که دانشش رو بیشتر دارید شروع کنید

چون این دو دو مسئله جدا از هم هستند

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

هرکدوم رو که دانشش رو بیشتر دارید شروع کنید

چون این دو دو مسئله جدا از هم هستند

موفق باشید

benyamin_pc

Well-Known Member
با سلام من می خواهم یک سی د ی آموزشی حرفه ای درست کنم بهتر است با برنامه فلش (adobe flash)این کارکنم یا با برنامه مالتی مدیا بیلدر (mmb) ?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1.شما باید از یک برنامه که از محیط ویندوز فیلم میگیره استفاده کنین تا فیلم آموزی دادن که مهمترین بخش تولید نرم افزار آموزشی هست را تولید کنید
2.بسته به چند مورد باید محیط برنامه نویسیتونو که قراره از فیلم ها استفاده کنه باید انتخاب کنین:اگه می خواین حجم فیلم ها کم باشه و در عین حال کد شده باشن تا به راحتی اگه کسی برنامتونو باز نکنه فیلم ها را نتونه از روی سی دی باز کنه باید به گزینه هائی که یکی از قوی ترینشون c# هست فکر کنین این مورد بهتون این امتیازو میده که اگه رو نرم افزارتون قفل گذاشتین هرکسی به راحتی نیاد فقط فیلم هاتونو کپی کنه و بدون برنامه ازشون استفاده کنه
3.اگه به دلایل حرفه ای که یکیش مورد بالا بود از زبان برنامه نویسی مثل c# استفاده کردین اما دلتون خاست دکمه ها و کلا اینترفیس برنامتون زیبا و جذاب همراه با ترنزیشن و انیمیشن باشه میتونین اینترفیسو با فلش طراحی کنین و توسط ocx ازش توی c# استفاده کنین

skyblu

Member
ببینید من نمی توان با c# کار کنم فقط با مالتی مدیا بیلدر یا فلش یکی را باید انتخاب کنم در این سی دی آموزشی که باید حرفه ای هم بسازم ،فیلم هم دارم کدام نرم افزار بهتر است ؟؟؟ خواهشا یکی را انتخاب کنید ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

flash.developer

Active Member
اگه تا حالا با هيچكدوم كار نكرديد با مالتي مديا بيلدر كار كن چون پيچيدگي نداره و دستوراتش آمادست و بدون هيچ تجربه‌‌اي ميتوني باهاش كار كني
ولي كلاً فلش يه چيز ديگست كه نياز به كار داره و اگه تا حالا باهاش كار نكردي نميتوني ازش استفاده كني

Flashium

Member
من Autoplay media studio 8 پیشنهاد می کنم از MMB قویتر و حرفه ای تر است. در عین حال کار کردن با هاش راحته.

SajadCG

کاربر فعال
سلام.
دوست من اگه قصد ساخت سی دی آموزشی رو داری من بهت adobe Captivate 4 رو پیشنهاد می کنم.
چون مخصوص این کاره و فوق العاده قوی و با امکانات زیاد.:cool:
برای حرفه ای تر شدن کارت هم می تونی از ترکیب هر سه نرم افزار استفاده کنی.
موفق باشی.

benyamin_pc

Well-Known Member
ببینید من نمی توان با c# کار کنم فقط با مالتی مدیا بیلدر یا فلش یکی را باید انتخاب کنم در این سی دی آموزشی که باید حرفه ای هم بسازم ،فیلم هم دارم کدام نرم افزار بهتر است ؟؟؟ خواهشا یکی را انتخاب کنید ؟؟؟؟

اگه بخاهین حرفه ای کار کنین من بهتون mmb یا flash یا autoplay و .... پیشنهاد نمی کنم . فلش تو خیلی از گزینه ها حرفه ای هست و بعضی جاها به C# هم ترجیحش میدم اما توی این مورد که می خواهین فیلمهاتون کد شه و بدون نرم افزار باز نشه میدونین با فلش کار کردن چقدر سخته و باید چه چیزهائیو بدونین؟اما این کار با C# خیلی راحته
اگه فیلم هاتونو نخاین کد کنینو بدون نرم افزار هم باز شد براتون مهم نیست بهترین گزینه فلشه و ایره خوده فلشه(البته برای کد کردن و باز کردن فیلم که بدون نرم افزار باز نشه 2 راه الان به ذهنم میرسه که یکیش خیلی سخته و باید چیزهای زیادی بدونین و یکیش خیلی راحته اما هم امنیت کارتون پائین میاد و مضرات دیگه ای هم داره چون در لحظه پخش باید فایلتونو رو هارد کپی کنین)

جدیدترین ارسال ها

بالا