ساختن زیر نویس برای فیلم های آموزشی

hemedani

New Member
رفقا من یه پیشنهاد دارم!

میگم بیایم برای این ویدئوهای آموزشی شرکتهای خارجی مثل لیندا زیرنویس درست کنیم.
درسته یادگرفتن نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ با این ویدئو ها راحته و احتیاج به فهمیدن درست حرفهاشون نداره، ولی یاد گرفتن یه برنامه نویسی ای مثل اکشن اسکریپت نیاز به فهمیدن کامل و درست حرفهایی که تو فیلم آموزشی گفته می شه داره.

منم به نظرم رسید با انجمن های مختلف این موضوع رو در میان بذارم ببینم کسی واسه این کار پیدا می شه؟

(در هر صورت اونهایی ام که کر و لال اند واسه این کار دعامون می کنن)

من به نظرم اولین کار رو با این آموزش شروع کنیم :

Lynda.com ActionScript 3.0 in Flash Professional CS5 Essential Training

از این جا هم می شه دانلودش کرد

اگه کسی موافقه یه میل واسه من بفرسته ([email protected]) تا ببینم چند نفر می شیم...

hemedani

New Member
دوستان کسی هست که با نرم افزارهای اسپیچ کار کرده باشه، تا هر کدوم که بهتره هست رو باهاش تست کنیم ببینیم تا چقدر می شه گفته های این فیلم ها رو به متن درآورد....
ممنون

mrmtgh

New Member
رفقا من یه پیشنهاد دارم!

درسته یادگرفتن نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ با این ویدئو ها راحته و احتیاج به فهمیدن درست حرفهاشون نداره، ولی یاد گرفتن یه برنامه نویسی ای مثل اکشن اسکریپت نیاز به فهمیدن کامل و درست حرفهایی که تو فیلم آموزشی گفته می شه داره.

منم به نظرم رسید با انجمن های مختلف این موضوع رو در میان بذارم ببینم کسی واسه این کار پیدا می شه؟

Lynda.com actionscript 3.0 in flash professional cs5 essential training

اگه کسی موافقه یه میل واسه من بفرسته ([email protected]) تا ببینم چند نفر می شیم...
من حاضرم توی ترجمه اش کمکتون کنم. فقط کمی سرم شلوغه شاید طول بکشه

triton

کاربر فعال
قسمتی در نرم افزار Nuance Dragon NaturallySpeaking هست که فایل صوتی می گیره و متن مربوطه را می نویسه ... در این زمینه نرم افزار بهتری تا حالا ندیدم ولی انتظار نداشته باش که متن صد در صد را بهتون بده ولی حدود 80 -90 درصد دقت داره.
اگه بتونید محصولات اورجینال لیندا را گیر بیارید این زیر نویس ها به صورت pdf در اون هست... البته راه دیگری هم واسه گیر اوردن متن فیلم های شرکت لیندا هست :
اگه دقت کرده باشید ، در سایت لیندا و زمانی که یک آموزش را انتخاب کرده باشید گزینه ای تحت عنوان trans script (یا همچین چیزی) ،وجود داره که درون اون زیر نویس ها و زمان بندی اون هم وجود داره ولی فقط برای قسمت هایی که دیدن آنها هم رایگانه ... پس یا باید عضو بشید و اگه پول ندارید می تونید از یک هفته رایگانش استفاده کنید و یا بگردید دنبال کسی که user و pass خودش را وقف عام کرده!!!

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.

hemedani

New Member
دست رفقا درد نکنه
ولی یه چند تا سئوال :
اول اینکه اگه PDF این آموزش ها تو اورجینالش هست مگه ممکنه تو فایلی که من از توررنت می گم نباشه؟؟؟ یا اصلا هیچ جای نت نشه پیداش کرد فکر نمی کنم یه همچین PDF e وجود داشته باشه
بعد من هر چی گشتم نتونستم trans script که گفتی رو پیدا کنم می تونی بیشتر توضیح بدی؟

triton

کاربر فعال
خدمتتون باید عرض کنم که من به این شرکت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم و طبق گفته اونها به جز چند محصولات قدیمی، تمامی محصولات این شرکت همراه با فایل pdf زیر نویس ها هستش و در توضیحات خرید هم این را قید کرده. پس نیتجه اینکه تمامی این فیلم ها که از این شرکت مفت دانلود می کنید ،در زمانی که بصورت آنلاین در سایت لیندا در حال پخش بوده ، دانلود شده ، پس طبیعتا نباید pdf ی هم داشته باشه !
ساختار سایت ( حالا که دیدم) نسبت به قبل تغییر کرده و همون چند زیر نویس که قبلا به صورت رایگان نشون می داد را دیگه نمی ده و باید عضو سایت بشی.

L-B

Well-Known Member
تو ترجمه میتونم کمک کنم ..
فقط اگه فابل صوتی رو فقط بفرستید . چون میدونید با این نت دانلود آموزش هایی صرف ترجمه نمی صرفه با این سرعت ....

hemedani

New Member
دست همه بچه ها درد نکنه فکر نمیکردم کسی زیاد به این کار اهمیت بده!

ولی فکر می کنم 10 نفری شدیم! من به بچه های انجمن های دیگه هم میگم بیان اینجا... فکر می کنید همین تعداد برا شروع کار خوب باشه؟

L-B

Well-Known Member
دست همه بچه ها درد نکنه فکر نمیکردم کسی زیاد به این کار اهمیت بده!

ولی فکر می کنم 10 نفری شدیم! من به بچه های انجمن های دیگه هم میگم بیان اینجا... فکر می کنید همین تعداد برا شروع کار خوب باشه؟
:) خواهش ( از طرف همه *)
شیوه کار رو توضیح بدید ...
( من به شخصه فقط با صدا میتونم کار کنم همونطور که گفتم * - یا تکست )
----
از آموزش هایی هم شروع کنیم که عمومیت داشته و اصطلاحات رو بهتر در مورد اون بفهمیم .....

Cyberlife

New Member
چرا دیگه این تاپیک رو ادامه نمی دید ؟

آیا تاپیک به جای دیگه ای منتقل شده ؟

saber32

Member
با اجازه بزرگان

اون نرم افزاره که دوستمون پیشنهاد دادن خیلییییییییییییی خوبه
آقا خدا خیرتون بده
کارتون درسته

آخرین ویرایش:

imotamed

New Member
تصمیم برای زیرنویس آموزش های لیندا چی شد؟
من پیشنهاد میکنم آموزش سی شارپ یا دریم ویور را اول شروع کنین

gollover

New Member
رفقا من یه پیشنهاد دارم!میگم بیایم برای این ویدئوهای آموزشی شرکتهای خارجی مثل لیندا زیرنویس درست کنیم.درسته یادگرفتن نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ با این ویدئو ها راحته و احتیاج به فهمیدن درست حرفهاشون نداره، ولی یاد گرفتن یه برنامه نویسی ای مثل اکشن اسکریپت نیاز به فهمیدن کامل و درست حرفهایی که تو فیلم آموزشی گفته می شه داره.منم به نظرم رسید با انجمن های مختلف این موضوع رو در میان بذارم ببینم کسی واسه این کار پیدا می شه؟(در هر صورت اونهایی ام که کر و لال اند واسه این کار دعامون می کنن)من به نظرم اولین کار رو با این آموزش شروع کنیم :Lynda.com ActionScript 3.0 in Flash Professional CS5 Essential Trainingاز این جا هم می شه دانلودش کرداگه کسی موافقه یه میل واسه من بفرسته ([email protected]) تا ببینم چند نفر می شیم...
خواهشا ادامه بده

stiokmetri

New Member
برای تبدیل صدا به متن نرم افزارهای بهتری از دراگون هم هست. من یکی رو کار کردم که خیلی خوب بود. فایل های Wave رو تبدیل به زیرنویس میکنه. اگه کسی نیاز داره بهم ایمیل بده.
چون منم دوست دارم بشه این فیلم ها رو زیر نویس کرد.
[email protected]

shayan_sh

New Member
رفقا من یه پیشنهاد دارم!

Lynda.com ActionScript 3.0 in Flash Professional CS5 Essential Training

با سلام خدمت شما دوست عزیز
شما تو انجمن مجید آنلاین درباره ترجمه آموزش های لیندا پست گذاشته بودید ، و دنبال همکار برای ترجمه ی ActionScript 3.0 in Flash CS5 می گشتید.

می خواستم بدونم به کجا رسید کارتون؟

چون من دنبال ترجمه این آموزش می گردم ، اگه دارید لطق کنید به من هم بدید ، من از خجالتتون در میام

ممنونم
[email protected]

yaa110

کاربر فعال
سلام، می تونید از نرم افزار Lynsub برای تولید زیرنویس تمامی محصولات لیندا به صورت آنلاین استفاده کنید:
http://flashcenter.ir/fa/project/نرم-افزار-lynsub-برای-سخت-زیرنویس-محصولات-lynda-com/

فقط کافیه که لینک محصول و محل ذخیره آن را به نرم افزار بدید تا براتون زیرنویس را آماده کنه ... فقط برای استفاده باید Adobe air 3.8 یا بالاتر را نصب کنید.
موفق باشید

Mohammmad.N

New Member
اموزی ساخت زیر نویس

من می خوام برای یک فیلم زیرنویس انگلیسی بسازم ولی نمی تونم میشه راهنمایی کنید ؟!؟!؟!

ممنون

Negin73

New Member
سلام دوستان، من دیشب این رو گیر اووردم، اگه میخواین واسه زیرنویس لیندا زحمت بکشین انگلیسیش هست:
http://www.lyndasub.ir/
و کافیه لینکه ویدیو رو بدین، زیرنویس رو میده
اگرم مشکلی داشتین شخصی بدین، کمکتون میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا