ساختن راديو

||SIAVASH||

Member
سلام ! كسي بلد نيست كه بايد چه طوري يه راديو براي سايت ساخت؟ ميخوام فقط آهنگ پخش كنه !
مثله ماله راديو فردا ولي بازم ميگم همش آهنگ پخش كنه و فقط براي اينترنت باشه تا اونجايي هم كه ميدونم بايد با پسوند asx باشه نمونه : http://128.11.143.71/real/live/radiofarda.asx

فقط آهنگ؟ برای سایت یا وبلاگ؟ اگه بگردی می تونی اکشن اسکریپت این رو خیلی راحت پیدا کنی. اگر هم خودت فلش بلد باشی که نور علی نور می شه.

@ljlj

New Member
این که نشد جواب بابا یه جواب درست بدیدمنم لازم دارم
--------------------------------------
این قسمت خصوصیه نگاه نکنید------------>
سیاوش من کارت دارم واجبه
------------------------------

سایت هایی که اکشن اسکریپت دادن و می دن زیاده. شما هم ماشالله پسر بزرگی هستین. همه شما رو متخصص کامپیوتر و اینترنت می دونن. حتی اگر فارسی هم تو گوگل یا یاهو سرچ کنید چیزهایی دستگیرتون می شه. اگر یک قدم جلوتر برین، می تونید سورس وبلاگ هایی که این قابلیت رو دارن رو بخونید و امتحان کنید، کم کم متوجه می شین که کجای اون ها برای مولتی مدیا هست. البته ناگفته نماند شما می تونید به فرونت پیج هم مراجعه کنید. کتاب های اکشن اسکریپت هم جای خود دارن.

||SIAVASH||

Member
ای ول -- در ضمن اگه کسی خواست همین کار رو بکنه تو سرچ همون "پادکست"رو بزنه جواب میگیره

||SIAVASH||

Member
دسته همتون درد نکنه ولی این پادکست هایی که شما گفتین با XML هست ولی اینکه من میگم با ASX هست و میشه با windows media palayer گوش داد و یا جت آیدیو و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا