ساختن دیتابیس همراه با عکس

alinazari

Member
چطور میشه یه برنامه مثل یه دفترچه تلفن ساخت که بتونیم عکس افراد رو علاوه بر اسم و شمارشون ذخیره و فراخوانی کنیم.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
دوست عزیز شما میتونید با استفاده از پلاگین SQLite جناب Silvercover یک دیتابیس ایجاد کنید و اطلاعاتی مثل اسم و شماره تلفن رو داخل اون ذخیره و هم فراخوانی کنید و در برنامه نمایش دهید و برای عکس افراد شما میتونید از چندین روش استفاده کنید یکی اینکه عکس رو تو پوشه نصب برنامه بریزین و آدرس عکس رو هم تو دیتابیس ذخیره کنید تا هنگام نیاز آدرس رو از دیتابیس بگیرین و عکس رو نمایش بدین , یا عکس رو با استفاده از پلاگین Fyeo داخل پوشه برنامه اینکریپت کنید که دیگه قابل مشاهده نباشه و هنگام نیاز اون رو Decrypt کنید و تو برنامه نمایش بدین , یا عکستون رو به صورت کد هگز داخل دیتابیس ذخیره کنید و هنگام نیاز اون هگز رو توی یک فایل ذخیره کنید و توی برنامه نمایش بدین ولی این روش رو توصیه نمیکنم چون پلاگینی برای خواندن هگز فایل و ذخیره هگز فایل ساخته نشده البته دلیل اینکه این روش رو که قادر به انجامش نبودین رو گفتم چون میخواستم شما رو با همه روش ها آشنا کنم
برای نحوه استفاده از پلاگین SQLite هم میتونید از آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite استفاده کنید

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای استفاده از دیتابیس این مبحث کمکتون میکنه: آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite

تصاویر رو نمیشه در خود دیتابیس ذخیره کرد، بجای اون آدرس محل ذخیره ی عکس رو در دیتابیس ذخیره کنید و در برنامه اون عکس رو لود کنید.

[ویرایش]: پست جناب loo30fer رو ندیده بودم...

جدیدترین ارسال ها

بالا