ساختن ديتا بيس با Phpmyadmin را لطفا اموزش بدهيد

bibal

Member
ساختن ديتا بيس با Phpmyadmin را لطفا اموزش بدهيد ( اگه ممكنه ) دست آقا مجيد درد نكنه - الحق كه اينجا بهشت ايرانيا تو وب 0 هر مشكلي داري جواب ميدن كار بچه هاشم كه خيلي درسته دست همتون درد نكنه . . . :lol:

S4DEGH

Well-Known Member
كاري نداره كه تو قسمت
Create new database
نام ديتا تو بنويس بعد Create رو فشار بده .
تموم شد .
بعد موقع نصب ناك يا انجمن و... تو قسمت نام پايگاه داده نام ديتا تو بنويس . درضمن قسمت يوزر و پسورد رو اگه روكامپيوتر تست مي كني خالي بزار و اگر روهاست است كه همون يوزر و پسورد خودت رو بگذار.
همين.

bibal

Member
از اون طريق رو كه مي دونم .....

:oops: دست درد نكنه ولي اون جوري رو خودم مي دونم از اين طريق رو مي گم به عكس :tavajo: كن : :arrow:

پیوست ها

• phpmy_admin.jpg
    phpmy_admin.jpg
    47 کیلوبایت · بازدیدها: 67

maisam84

Member
كسي نيست جواب بده ....

پس اين مجيد آن لاينيا كجان ؟

.................
..................
....................

kimiapt

Member
با سلام
چنانچه از easyphp استفاده مي كنيد روي ايكون ان به رنگ سياه كنار ساعت سيستم كليك راست كنيد . سپس گزينه configuration و بعد از phpmyadmin را انتخاب كنيد . حال در اولين صفحه كه پيغام خوش آمد قراردارد مي توانيد بانك اطلاعاتي خالي ايجاد كنيد .
Create new database
حال پس از ايجاد بانك چنانچه از نوك ايران پرتالز استفاده مي كنيد كافي است فايل config.php را اديت نموده و فايل install.php را اجرا كنيد . پس از پايان نصب كافي است فايل install.php را از سرور پاك كنيد .

bibal

Member
آقا دست شما درد نكنه - يا من سوالم رو خوب مطرح نكردم يا اصلا بي خيال - من كه خودم مشكلم رو حل كردم ---- دست شما درد نكنه - اين لين آخري كه گذاشتي با آموزش اون بالا هيچ فرقي نداره . . . در كل دست شما درد نكنه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا