ساختن دفترچه خاطرات در بیلدر

shahkam

Member
سلام به تمام بچه های عزیز انجمن مالتی مدیا بیلدر

عزیزان من میخواستم بدونم چطور میتونم یه دفترچه خاطرات درست کنم یعنی یه صفحه ای باشه که کاربر بتونه بنویسه عکس قرار بده و در آخر ذخیره کنه و اطلاعاتش درون یه فایلی ذخیره بشن که فقط با این برنامه قابل خوندن باشن ( همونی خودمون میسازیم یعنی مالتی مدیا بیلدر ) اگه میشه با مثال توضیح بدین که من بهتر متوجه بشم :rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم با پلاگین Tmemo یا RTF Plugin کادری برای تایپ مطالب بسازید و یک شی Bitmap خالی هم در فضای صفحه قرار بدید و با دستور OpenFile به کاربر اجازه بدید فایل عکس خودش رو انتخاب و با ReplaceImage در صفحه جایگزین کنه.

شما میتونید متن و آدرس فایل عکس رو تو دیتابیسی که به وسیله پلاگین SQL میسازید ذخیره کنید. و هر زمان که خواستید از اونجا فراخوانی کنید.

موفق باشید.

shahkam

Member
آقا عالی بود خیلی خیلی مرسی

فقط اگه میشه شما که کار رو انجام دادید مثالی بزنید که تو یه فایل dll ذخیره بشه و بعدش بشه که چند تا نوشته ذخیره کرد
خیلی ممنون از شما

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من كه گفتم دوست عزيز فرصت ندارم با پلاگين SQLite ديتابيس بسازم براتون.

شما اگه به جاي فايل متني كه من گذاشتم از ديتابيس استفاده كنيد منظورتون عملي ميشه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
هنوزم فرصت پیدا نکردی دوست من ؟

دوست عزيز

كار كردن با پلاگين SQLite فراغت خاطر و زمان كافي ميخواد.

توصيه ميكنم با كمك آموزش هايي كه تو اين بخش وجود داره شروع كنيد به يادگيري استفاده از اين پلاگين و خودتون سعي كنيد يك ديتابيس بسازيد.

اينطوري هم يكي از پركاربردترين پلاگين هاي mmb رو ياد ميگيريد هم مشكل پروژتون رو حل مي كنيد.

در ادامه راه هم هرجا به مشكلي خورديد كمكتون ميكنيم.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=111891

موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا