هر کی بلده بگه چه جوری با اکشن افکت میشه ساخت
N namin72 Member Sep 30, 2009 #2 این سوال رو در یه تاپیک دیگه پرسیده بودی. لطفا تاپیک جدید نزن. همون رو آپدیت کن.
Avang2005 مدیر انجمن Sep 30, 2009 #3 سلام دوست من اينم يك افكت : PHP: import fl.transitions.Tween; import fl.transitions.easing.*; var myTween:Tween = new Tween(myObject, "x", Elastic.easeOut, 0, 300, 3, true); در help خود فلش سرچ كنيد transitions موفق باشيد
سلام دوست من اينم يك افكت : PHP: import fl.transitions.Tween; import fl.transitions.easing.*; var myTween:Tween = new Tween(myObject, "x", Elastic.easeOut, 0, 300, 3, true); در help خود فلش سرچ كنيد transitions موفق باشيد
Mr. LonelY کاربر فعال Sep 30, 2009 #6 اینم آموزش ساخت افکت آتیش فایلشم همراشه پیوست ها Fire Effect.rar 157.8 کیلوبایت · بازدیدها: 42
Mr. LonelY کاربر فعال Oct 1, 2009 #7 اگه بازم نمونه افکت خواستی بگو واست بزارم. البته آموزش هاشو ندارم ولی فایل اصلیشو دارم.
KingOfPC Member Oct 2, 2009 #8 من تو يك تاپيك ديگه پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد در ضمن طريقه ي آپ ديت كردنش هم بلد نيستم
Mr. LonelY کاربر فعال Oct 2, 2009 #9 kingofpc گفت: من تو يك تاپيك ديگه پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد در ضمن طريقه ي آپ ديت كردنش هم بلد نيستم کلیک کنید تا باز شود... اگه میخوای پستی که قبلا دادی رو آپ دیت کنی دکمه ی "ویرایش" پایین پستت هست.
kingofpc گفت: من تو يك تاپيك ديگه پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد در ضمن طريقه ي آپ ديت كردنش هم بلد نيستم کلیک کنید تا باز شود... اگه میخوای پستی که قبلا دادی رو آپ دیت کنی دکمه ی "ویرایش" پایین پستت هست.