ساختن آمار به شكل ستاره اي با استفاده از جوا اسكريپ براي مجزا كردن آمار بخش ها

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اين بار ميخواستم اين مبحث خيلي مورد استفاده رو باز كنم البته فكر ميكنم خيلي ساده نيست ولي با پي اچ پي شو هر كه بلده يا لينك بده يا توضيح كه فكر نكنم توضيحش كوتاه باشه سورس و پي اچ پي شو هر كه دلره اگه بزاره ممنون ميشم - خود گشتم چيز درستي پيدا نكردم - منظور از ستاره اي هم همون مثل ماكرو مديا ميباشد اما با پي اچ پي باشه و اگر توي ديتابيس هم نتايج رو ذخيره كنه بهتره البته از نظر لشش مشكلي ندارم با پي اچ پي ش در گيرم - منظورم از جاوا هم اينه كه با يك فلش و كمي كد جاوا توي صفحه بتونيم به فلش فرمان بديم كه يك آمار جديد با شماره فلان در ديتابيس شروع كن كه اگه خيلي نوشتم ببخشيد - منتظرم - بهروز:d

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
واقعا كه سطح بخش فلش خيلي پايينه بچه باحال خيلي داره ولي باز هم پايينه!!!!!!!!!!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سوالتون رو درست نپرسیدید مهندس ! - - - - - >
چشم دقيق تر مي پرسم ولي و منظورم از بچه هاي باحال يكيش خود شما بودين و در مورد سوالم بايد بگم كه شما در سايت ماكرو مديا بخشي رو مي بينيد كه تعدادي ستاره براي امتياز دهي به مطلب يا فايل ارسال شده توسط كاربران آن وجود دارد ( اگه ديده باشد) كه من اونجور چيزي رو ميخوام البته نه باسيستم سايت ماكرو مديا ميخوام با پي اچ پي كار كنه و اطلاعات رو هم اگه بشه توي ديتا بيس ذخيره كنه - منظورم هم از اسفاده از جاوا اين بود كه بشه با يك فلش ساخته شده چندين امتياز دهي رو انجام داد با دادن كدي در جوا و دريافت اون به پي اچ پي اعلام بشه كه در ديتا بيس بخشي جديد ايجاد كنه كه داده هاي با كد جديد در اونجا ثبت بشه البته باز هم از شما و ديگر دوستان متشكرم - ديگه كامل تر از اين نمي تونستم بپرسم - اگه نمونه خارجي چيزي در اين باره داري يا خودت مي توني جواب بدي منتظرم ------- من در ساخت شكلش مشكلي ندارم با جاواشم مشكلي ندارم بيشترين مشكل من با اصل سيستمه كه چطور مشه اين كار رو كرد بشتر لنگ پي اچ پي شم) با تشكر :: بهروز ::

amir_s

Active Member
آهان ! حالا درست شد !
خوب میشه درست کرد ! خیلی کار نداره ...
البته من یه نکته بگم که بهتر بود این سوال رو در انجمن Php/MySQL می پرسیدید ... چون اینطور که شما میگید در قسمت Php مشکل دارید ... ولی خوب ... چیزیه که به درد من هم می خوره ... روش کار میکنم نتیجه ش رو هم همینجا میگم ...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
البته من یه نکته بگم که بهتر بود این سوال رو در انجمن Php/MySQL می پرسیدید ... چون اینطور که شما میگید در قسمت Php مشکل دارید ... ولی خوب ... چیزیه که به درد من هم می خوره ... روش کار میکنم نتیجه ش رو هم همینجا میگم ...
درسته البته پي اچ پي كار ها هم با فلش مشكل دارن و بنامه نويسيشون خيلي سازگار نيست و باز هم از جوابت ممنون ولي با اين حال آزمايش مي كنم - قربانت بهروز

جدیدترین ارسال ها

بالا