بی بی کد ساختمان

سلام اینم مال طراحی یک شیرینی سرا و تالار بود و طراحیش مال 6 7 ماه پیش که به محمد نشون داده بودم
طراحیشو خودم بدم نیومد ولی هنوز دارن استخاره میکنن واسه اجراش

آخرین ویرایش:

K1-CGMaster

Well-Known Member
به خدا این دیگه بی نظیره :shock:- رندرشم بی نقص تر از بقیست - می شه یه عکس از تنظیمات کلی بگذارید؟؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوشحالم کار قشنگتو گذاشتی.
به لحاظ طراحی خوب شده.یه کم شلوغه.و برای فضای تجاری خیلی مناسب هست.چون همه که معمار نیستن.طراحی خوب هست که عامه پسند باشه.
مگه چند طبقه هست شیرینی فروشییش!
نورهای آبی کارو قشنگ کرده.چون نما طوسی بی روح میشه.این بی روحی با خیلی زیرکانه با قرمز غروب جبران کردی! چه جانوری هست تو!!
به لحاظ مکسی
کار خیلی قشنگ شده. شیدرها خیلی خیلی پخته شده.کاملا حس کامپوزیت رو داره.نه مثل آینه براق هست نه خیلی مات
معمولا اینجور رندرها به حاطر سابدیوایز بالا پدر رندر رو در میاره
اسکرین آف خیلی خوب شده.
خیلی درخت های بدون برگ حس کارو تغیییر میده.ماله کدوم آرچ مدل هست؟ قرم درختش خیلی خوبه.

max vray

کاربر VIP
سلام سعید ان.
چی شد که این گذاشتی؟:green:
همون موقع هم واقعا کار پسندیدم هم رندر هم طرح واقعا زیبا کار کردی.به قول عارف چه جانوری هستی تو:lol:
بهترین رندر نمات هنوز همینه اما اخرین کارت هم فوق العادست.
نکنه میخوای بقیه اون کارایی که نگذاشتی بزاری؟گالری معماری میشه با اون کارا:green:
همیشه کارات دوست دارم.موفق باشی:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظر من خیلی قشنگه ولی اون آهن قهوه ای ها هستش انگار آهن زنگ زدس. ولی در کل رئال میزنه. جالبه.

emadmax

Well-Known Member
سلام

کار عالیی شده . :clap:

میشه لطف کنین و بگین جنس اون قسمت قهوه ای موجدار چیه؟

hesam_sn

کاربر VIP
چه طرح جالبی. شبیه ساختمونای تو فیلم های تخیلی شده
نورای آبی کار رو قشنگ کرده
موفق بباشید:rose:

آخرین ویرایش:

martin eco

Well-Known Member
آقا از دویاره سلام...امروز تا آخر باید به تو فقط سلام کنیم بس که خفنی!!!:lol:
کار خیلی جالبه..مخصوصا کاری که با نور کردی...خطوط نرم وسیال جاری شدن و امتدادهای خوبی دارن..در کل بسیارررررر خوبببببب
فقط به نظرم یکم به لحاظ فرم در یه همچین سطحی شلوغ شده..با فرم های کمتر هم میشد کارو بست..و اون قسمت قهوه ای از نظر حقیر با کلیت همخوانی نداره....
موفقققققققق باشییییی

به خدا این دیگه بی نظیره :shock:- رندرشم بی نقص تر از بقیست - می شه یه عکس از تنظیمات کلی بگذارید؟؟
مرسی عزیزم موتور رندر فرای رندر بودش و بیشتر تنظیمات نور و Hdr داره و ولی تنظیمات رندر نداره حالا اگه درباره رندر سوالی داشتی کیوان جون در خدمتم
سلام.خوشحالم کار قشنگتو گذاشتی.
به لحاظ طراحی خوب شده.یه کم شلوغه.و برای فضای تجاری خیلی مناسب هست.چون همه که معمار نیستن.طراحی خوب هست که عامه پسند باشه.
مگه چند طبقه هست شیرینی فروشییش!
نورهای آبی کارو قشنگ کرده.چون نما طوسی بی روح میشه.این بی روحی با خیلی زیرکانه با قرمز غروب جبران کردی! چه جانوری هست تو!!
به لحاظ مکسی
کار خیلی قشنگ شده. شیدرها خیلی خیلی پخته شده.کاملا حس کامپوزیت رو داره.نه مثل آینه براق هست نه خیلی مات
معمولا اینجور رندرها به حاطر سابدیوایز بالا پدر رندر رو در میاره
اسکرین آف خیلی خوب شده.
خیلی درخت های بدون برگ حس کارو تغیییر میده.ماله کدوم آرچ مدل هست؟ قرم درختش خیلی خوبه.
:green: سلام عارف اینم درخت معمولیه ولی برگاشو پاک کردم مرسی نظرت خوب بود thanks
سلام سعید ان.
چی شد که این گذاشتی؟:green:
همون موقع هم واقعا کار پسندیدم هم رندر هم طرح واقعا زیبا کار کردی.به قول عارف چه جانوری هستی تو:lol:
بهترین رندر نمات هنوز همینه اما اخرین کارت هم فوق العادست.
نکنه میخوای بقیه اون کارایی که نگذاشتی بزاری؟گالری معماری میشه با اون کارا:green:
همیشه کارات دوست دارم.موفق باشی:rose:
سلام محمد جون بعضی از کارام نمی خوام لو بره چون جوگیر شدم کارای خارجکی هارو تقلید کردم توش :green:
مرسی honey

به نظر من خیلی قشنگه ولی اون آهن قهوه ای ها هستش انگار آهن زنگ زدس. ولی در کل رئال میزنه. جالبه.
سلام تنکس قسمت قهوه ای هم چوب طبیعیه مکانیزه شده و رزین شدست و آنتی باکتریال و آنتی قارچ :green:
سلام

کار عالیی شده . :clap:

میشه لطف کنین و بگین جنس اون قسمت قهوه ای موجدار چیه؟
سلام اون بالا گفتم مرسی :rose:
چه طرح جالبی. شبیه ساختمونای تو فیلم های تخیلی شده
نورای آبی کار رو قشنگ کرده
موفق بباشید:rose:
مرسی حسام جان آره خوبه
طرحش خیلی خوب شده آفرین بر شما :cool:
:rose:

آقا از دویاره سلام...امروز تا آخر باید به تو فقط سلام کنیم بس که خفنی!!!:lol:
کار خیلی جالبه..مخصوصا کاری که با نور کردی...خطوط نرم وسیال جاری شدن و امتدادهای خوبی دارن..در کل بسیارررررر خوبببببب
فقط به نظرم یکم به لحاظ فرم در یه همچین سطحی شلوغ شده..با فرم های کمتر هم میشد کارو بست..و اون قسمت قهوه ای از نظر حقیر با کلیت همخوانی نداره....
موفقققققققق باشییییی
:green: مرسی حمید جان عجب تیکه ای انداختی بهم خوبه دیگه سرگرم میشین
حمید جان کاملا با نظرت موافقم و اینکه فکر نمی کنم واسه مشتری مینیمالیسم قابل هضم باشه حتی مشتری که مدعی بود میگفت سادگی عین زیباییست ولی چه میشه کرد مجبور شدم شلوغش کنم
اون قسمت چوب ها راستش جوگیر شدم می خواستم یک تضاد تو کارم ایجاد کنم مثلا متریال ارگانیک رو میکس کردم با کامپوزیتم :green: خطوط سیال کلا با خطوط موازی هارمونی نداشت ولی گفتم یک حرکتی زده باشم :green:

.:BehzAd:.

Active Member
سعید اینم قشنگ دستت طلا هم رندر هم طرح.

کامپوزیتت هم واقعا کامپوزیت شده گرفتن همچین رندری با وی ری سخته ولی با فیزیک بیس ها به نسبت زودتر به نتیجه میرسی
آفرین:rose:اینم قشنگ شده.

سلام مرسی بهزاد آره ولی وی ری واسه ساختن متریال های استیلنس کلان سابدیوایز بالا می خواد مرسی

hossein j j

Active Member
سلام استاد بی نظیر ، خداییش من یکی موندم اون بالایی ها چیکار میکنن که طرح های به این زیباییت رو نمیذارن تو تاپ گالری ...
وقتی به طرحت نگاه کردم با خودم گفتم این پسر یه اسطوره ی واقعی هست که خدا از آسمون برا ما فرستاده ...
خیلی این کارت به دلم نشست ، اصلا یه دنیا با قبلی ها فرق می کرد ...
بازم ممنونم استاد ... :rose:

E-power

کاربر متخصص
سلام .
هم طرحش قشنگه هم اجرای سه بعدیش .
آهررین بر شما :green:

موفق باشی

emad04

Well-Known Member
سلام سعید جان .
کارت خیلی خوبه . با همه چیش حل کردم خوش شدیم .
فقط الان دیگه بهار شده اون درختا رو یه صفا بده :green:
یه خورده به نظرم شمشک ها کیفیتشون پایین تره .
خسته نباشی

عالی شده اینم سعید جان... پسر وقت بذار یه کاره توپ موضوعی بزن. رای بدیم بری تاپ گالری حال و هوات عوض شه :rose:
مرسی حمید جان راه پیدا کردن من به تاپ گالری مثل رفتن ایران به جام جهانیه :green:

سلام استاد بی نظیر ، خداییش من یکی موندم اون بالایی ها چیکار میکنن که طرح های به این زیباییت رو نمیذارن تو تاپ گالری ...
وقتی به طرحت نگاه کردم با خودم گفتم این پسر یه اسطوره ی واقعی هست که خدا از آسمون برا ما فرستاده ...
خیلی این کارت به دلم نشست ، اصلا یه دنیا با قبلی ها فرق می کرد ...
بازم ممنونم استاد ... :rose:
:green: اوفف چه تعریفی کردی صادقانه حال کردم نه بابا من مبتدیم هیچی بلد نیستم :green: :rose:
سلام .
هم طرحش قشنگه هم اجرای سه بعدیش .
آهررین بر شما :green:

موفق باشی
مرسی سردار :green:
سلام سعید جان .
کارت خیلی خوبه . با همه چیش حل کردم خوش شدیم .
فقط الان دیگه بهار شده اون درختا رو یه صفا بده :green:
یه خورده به نظرم شمشک ها کیفیتشون پایین تره .
خسته نباشی
حتما مرسی ok میکنم
كارت درسته رفيق :wink:
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا