ممنونم نظر لطفتونهسلام .
به به کار تمیز و قشنگی شده .
خسته نباشی
سلامکاره قشنگی شده. شما فکر کنم فقط تو کار نمای خارجی هستی. یادم نمیاد داخلی زده باشی؟!
سلامسلام کارت عالیه هم تو مدل هم رندر خلاصه خیلی عالیه فقط یه سئوال این دو تا عکس چه فرقی میکنن؟
اون پخیه به خاطر خلافی که کرده کارفرما اون قسمتو پخ کرده تا همسایه معترض نباشه و سایه رو همسایه کناری نیوفته چون خلافه قانون شهرداریه جلو اومدگی بیش از حدسلام آفرین خوبه ولی چه طور نور پردازیشو کردی همون نور سانتو از این جور حرفا من هر کاری می کنم یا تاریک می شه یا روشن بهم می گی
ممنونم جواد جان
فرقش اینه که تو اون قسمت وسط که پنجره داره یه بار با پنجره باز رتدر گرفته و یه بارم پنجره هاشو بسته همین ---------من حال کردم ولی اگه بگی که اون قسمتی که ساختمان پخی داره اون دیواره شییه ایی چه کاریردی داره یعنی قسمت راه پله ی ؟
ممنون دوست منکار بسیار زیبایی شده و به دل میشینه .
سلام علی اقا افتخار دادیدخسته نباشی.به نظرم کمی نما رو شلوغ کردی.و چون متریال ها وخطوط کار خیلی با هم تضاد دارند چشم رو میزنه.
اگه کمی خلوت تر بود یا همسویی در کار بود نمای بهتری میشد.
رندرت تمیزه.خسته نباشی
ممنونمخوب
اون فلز سیاه رنگ چیه؟ ولی باید مقداری رفلکت و در عین حال گلاسی داشته باشه تا پخته شود.
به نظرم کارت اصلا شلوغ نیست خیلی هم منسجم هست ولی از لحاظ عامل مفروض نیاز به قدرت بیشتری داره
اون پنجره ها رو هم باز کردی خیلی کارو دلنشین کرده
موفق باشی
سالار جان خوشحال میشم ببینممی گم یه پست پرو روی کارت انجام دادم اگه مشکلی نداشته باشی بذارمش توی همین پست
ممنونمکار تمیزی هست
سلامسلام داوود جان رندر خیلی خوب شده برای کار بازار مناسب هستش.
معلومه خیلی تمرین کردی رندرت با رندر های قبلی خیلی فرق داره.
بهترین قسمت کار اسکرین اف کار هستش.
موفق باشی.