بی بی کد ساختمان بانک صادرات

kami_re62

Member
با سلام خدمت دوستای گلم ،

این کارو 6ماه پیش انجام دادم ، 2روزه بستمش خودم میدونم پر از اشکاله ولی دوست دارم بذارم تا شما هم نظرتونو بگید .

Cam01-01-Mail.jpg

این کارو با 3ds max 2011,vray 2.0 و photoshop cs3 انجام دادم .

حالا نظرتونو بدید ببینم چطوریاست :green:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام برا 6 ماه پیش خوبه ولی

بجای این درختهایی که عکسه و opacity شو آوردی پایین بهتر بود یه آبجکت قرار می دادی !!!!!!!

و اون آسفالت بده تابلو شده

و اون شیشه ها آیینه هستند واقعا من دارم خودمو می بینم

و فکر کنم شما فقط مکسش رو انجام دادید چون طراحی خاصی نداره و در کل خوبه از این چیزایی که من گفتم ناراحت نشو توهم برا منو اینجور نقد کن نترس من خیلی دوست دارم نقدهای تندو دهنم رو می سوزونه:green:

ALI_TAKHTI

Active Member
اول که خسته نباشی.
نکته مثبت کار نوره خوب و کافی محیطه.
نکته منفی تکسچر ها هستند.کلا جنس دیوار ها و مصالح استفاده شده رو من متوجه نشدم..آسفالت هم بده.
بقوله عارف دیگه تو ساله 2012 نباید از این آبجکت های بی کیفیت استفاده کرد.

kami_re62

Member
آخه از بدی روزگار همیشه کارایی به پست من میخوره که واقعاً عجله ایه ، با حداقل زمان سعی کردم این کارو انجام بدم !!!

خودم میدونم رفلکت محیط تو شیشه هاش نیفتاده ، آسفالتش تایل شده و بد کار کردم ،

شیشه هاشو fog دادم چون نمیخواستم پشتش دیده بشه !!!

چون وقتش کم بود درختم بیخیال شدم !!!

تشکر از همه دوستان که نظرشونو گفتن:rose:

h.khafan

Active Member
سلام ...خسته نباشی خوب شده ..فقط کاشکی گزینه ی Guss Vert. رو تو دوربین میزدی ک پرسپکتیو رو دو نقطه ای کنه.. خوب من با ادما و درختا حال کردم از این نوع ارائه خوشم میاد خودمم زیاد استفاده میکنم..اما چیزی ک کارو از خانایی انداخته ساختمونهای اطراف کار هست...وقتی کار رو به شکل شماتیک میبندی و حالت ماکت گونه میدی دیگه نیازی نیست ساختمونهات شکل واقعی داشته باشن مثلا اون ساختمونی ک از پشت ساختمون صادرات زده بیرون انگار جزو خود صادراته!..بهتر بود یه سری باکس با کمی شفافیت میزاشتی..تکرار پنجره های ساختمونهای اطراف کارو خیلی شلوغ کرده و تمرکز چشم رو روی ساختمون صادرات نگه نمیداره..روی متریالهای ساختمون اصلی مخصوصا متریال سفید رنگ باید بیشتر کار میکردی..

من مشکل بیشتر اینه ک شفافیت درخت و آدما خیلی کم شدن میشد قوی تر باشن توی کار و اینکه پیاده رو خیلی سفیده...اما اسفالت خوب چون کار شماتیکه نمیشه بهش ایراد گرفت اما میشد تیره تر بشه.. اون ادمه چه خوشحاله کارش راه افتاده :wink: !

کلا کارهای فوری فقط انرژی رو میگیرن نه میشه به عنوان نمونه کار به کسی دادشون نه اینکه خودت راضی میشی اما بد بختانه 90 در صد کارها رو تشکیل میدن! سعی کن کارها رو با حد اقل زمان 3 روز الی یک هفته بگیری ! بیشتر باشه که چه بهتر...

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا