ساب دامین رو می بندند یا کل سایت رو!!!!

aloo

Active Member
وقتی از وی بولتین غیر قانونی استفاده کنیم و ادرس باشه forum.site.comآیا کل سایت رو می بندند یا فقط این ساب دومین رو
تا حالا به کسی گیر دادن
حالا اگر گیر بدین چه جوریه میشه بد از گیرشون بریم سیستم رو عوض کنیم

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
كل سايت عزيز . ساب دامين معني سايت نيست بلكه خود دومين اصلي سايت مي باشد .
نبودن بهتر از جرم نكردن است
موفق باشيد

bache +

Well-Known Member
کل سایتو میبندن!
کپی رایت در این مورد خیلی سخت میگیره!
تجربه هم بسیار زیاد است نمونش خودم در سنین کودکی سایتمو بستن!:|

aloo

Active Member
حالا اومدیمو بستن
باید چیکار کنیم تا باز کنیم
میشه مثلا انجمن رو به php یا .. تغییر بدیم و دوباره باز کنن
یا لیسانسش رو بخریم

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز من با توجه به مورد مشابه اما يك سيستم ديگه ميدونم كه دامين شما بسته ميشه و شما مبلغي را به عنوان جريمه بايد پرداخت كنيد تا دامين شما به شما بازگرداني بشه .

نه خیر عزیز جان اینطور نیست.
ابتدا به مسئول سرور اخطار داده می شه و اگه اون ظرف 24 ساعت رسیدگی نکنه ، سرور رو می بندن. بعد یا خودشون مستقیم پاک می کنند یا به شما اجازه می دن تا پاک کنی و اگر این کار رو نکنی دوباره تا یه مدت می بندن.
خودشون گیر نمی دن. مگر اینکه کسی ایمیل بزنه و بگه ما به لایسنس این انجمن مشکوکیم. که ممکن نمایندگی هایی که در ایران لایسنس می فروشن این کار رو بکنن.:razz:

شرکت جل سافت با دیتاسنتر the planet قرارداد داره و اکثر سرور های ایرانی و خارجی روی دیتاسنتر the planet هستند. وقتی جلسافت فهمید شما از نسخه غیر قانونی استفاده کردید به the planet خبر میده و اونها هم طبق قرارشون اطلاعات شما که روی سرور های آنهاست را پاک می کنند و سایتتون را می بندند و حتی ممکنه برای سرور ایرانی که زیر مجموعه هستند دردسر ایجاد بشه. اکثر سرورها برای همین و از ترس دردسر زودتر سایتت را می بندند !

از دیتاسنتر ها و هاست وارز که در چین ، ایران و روسیه هست استفاده کن هیچ اتفاقی نمی افته !

aloo

Active Member
میشه ادرسشون رو بدی
نظورم ادرس فروس هاست از دیتا سنتر های ایرانی و چینی و روسی کدوم سایتها از این نوه دیتا ها می دن

mehdinasiri

پارس لند گروپ
در این که Vb بهترین هست شکی نیست.اما طبق آخرین شنیده های من به سایت هایی که کمتر از 2000 نفر عضو داشته باشن زیاد کاری ندارن مگر این که هر روز یکی ایمیل بزنه بگه آقا اینا دزدن! بعد هم که بهت اخطار دادن می تونی 160 دلار بدی لایسنس بخری اونا از خداشونم هست. یک کار دیگه که اکثر وارز های بزرگ می کنن PHP هست

maysam.m

Well-Known Member
یکی از هاستهای وارز که من میشناسم آجا هاست میباشد که ولی خودم امتحان نکردم ولی هم قیمتش خوبه و هم پشتیبانی اش
http://www.ajahost.com

جدیدترین ارسال ها

بالا