kohandownload
New Member
سلام به همهی دوستان عزیز
من دنبال یک سئو کار فوق حرفه ای میگردم
شما کسی رو نمیشناسید که کارش حرفه ای باشه ؟
سلام به همهی دوستان عزیز
دوست عزیز میشه بگید چه پلاگین هائی ؟
لطفا کاملتر توضیح بدید
مرسی
من نباید که تک تک نکات را بیام اینجا بگم. نکات اصلی را میگم یا به قولی نخ رو میدم دست طرف دوست داشت میره دنبالش هم خودش یاد میگیره و هم از بقیه بی نیاز میشه نخواست که هزینه میکنه براش انجام میدنداین دوتا پلاگین رو خود من هم در تاپیک سئو معرفی کرده بودیم دوست عزیز : )
اگه مشکل سئو وب سایت ها با همین دوتا پلاگین حل میشد که...
فول سئو با 2 تا پلاگین وردپرس؟؟؟!!!!!!!
میشه بگین روی چه سند و مدرکی این حرف رو میزنید؟
اینها هم مربوط میشه به افزونه Google XML Sitemaps که معرفی کردم و در واقع بدون معرفی کردن به بخش گوگل وبمستر این افزونه ارزشی ندارد که!این دو تا پلاگین که خوب، کل بخش گوگل وب مستر گوگل هم بخش کوچکی از سئو هست...
100 تا عامل در سئو دخیل هست
کدام کدها باید دستکاری بشه!کلی باید در کد ها دستکاری بشه با به اطلاح Google Friendly بشه، که این خودش یه مورده
اصلاحاتی باید انجام بشه، نمیدونم روی چه مدرکی این حرف رو میزنید!!
مثل اینکه فکر کردی فقط خودت بلدی و همه ... تشریف دارند؟ نه داداش من این همه ادعا داشتن خوب نیست بدون که دست بالای دست زیادهبه شما و رفتار شما هم اصلا نمیخوره در سطح علمی و یا دانش مناسبی باشی که اینطور و با این لحن صحبت میکنی، پس سعی کن قبل از به رخ کشیدن اطلاعاتی که داری یه کم راجع به حرفی که میزنی فکر کنی!
ببین دوست عزیز من اشاره کردم که نکات اصلی را میگم و طرف باید نخ کار دستش بیاد-اگر سئو به قول شما به همین 7-8 موردی که اشاره کردید تمام میشد که خیلی خوب بود. به نظرتون اگه مثلا بخوایم برای سایت ایشون که مفهوم اصلی ش دانلود هست و با اولین سرچ کلمه دانلود در گوگل به این سایت برسیم نصب 2 تا افزونه کافیه دیگه؟
آسان دانلود یا سایت های مشابه همه با همین روند به اینجا رسیدند دیگه؟؟ خیلی هم خوب....
من که اشاره کردم در پست قبلیم که باید در قالب و سیستم تغییراتی انجام داد.-بازبینی قالب از همه لحاظ (سرعت، کدنویسی و ...) وبهینه سازی قالب (مثلا برای قسمت هایی که باید روبوت اونها رو بخونه و قسمت هایی که روبوت نادیده بگیره) (پایین هم اشاره کردم) ،بازبینی تنظیماتی که به صورت کلی برای وردپرس ست کردن، تنظیمات مربوط به سایر پلاگین ها، اصول کار و تنظیم متا ها (تاتیتل ها، تگ ها) ،،،، حداقل این چند تا رو الان نوشتم!
این که مسلمه!تمام صحبت ما روی طراحی قالب های غیر اصولی و کدنویسی های بی نظم هست که روبوت رو دچار مشکل میکنه، ممکنه ایشون از یه قالب خوشش آمده باشه (مربوط به هر سیستمی) خودشون یا یه طراح دیگه این قالب رو تبدیل کرده باشن، قالب بازبینی میشه، اگه مشکلی باشه برطرف میشه !!!
علیرضا جان شما با سئو میتونید کاری کنید که تو صفحه اصلی گوگل بیاد سایتم؟
مسلما بی تاثیر نیست، تاثیر موتورهای جستجو به همه ثابت شده و خیل عظیمی از کاربران با هدایت موتور های جستجو وارد سایت های مورد نظرشون میشن...بعدش . سئو چقدر میتونه تو آمارم کمک بکنه ؟