Fa سئوال فوری در مورد فارسی نوشتن در mmb

.:behdad:.

New Member
سلام

من میخوام یه برنامه آموزشی درست کنم که توش تعدادی Button باشه که با کلید بر روی هر کدام به یه بخش از آموزشم لینک داده بشه .

برای اینکار حتما باید Paragraph Text هم داشته باشه ، اما مشکل من همینجاس که نمیتونم داخل این برنامه فارسی بنویسم، با مریم نوشته ها رو که کپی پیست میکنم تو MMB در صورتی که تعداد خطوطم زیاد باشه نوشته های فارسی یه سری خطوطش قاطی میکنه ، حتی فونت هم که براش تعیید میکنم مثلا Tahoma و Arabic میکنم اونو بازم به مشکل بر میخورم . نمبدونم چیکار کنم ، خسنه ام کرده. ممنون میشم اساتید محترم سایت راهنمایی بفرمایند هر چه زودتر .

در ضمن ورژن برنامه ی فعلیم 4.9.6a هست نمیدونم به خاطر ورژن هست این مشکلات یا چیزه دیگه ای .

خیلی لطف میکنید اگه راهنماییم کنید . سپاسگذارم

آخرین ویرایش:

New Member
راه حل های مشکل فونت فارسی در مالتی مدیا حرف آخره برای حل مشکل فارسی تا حد امکان از گزینه 1 یا 2 استفاده کنید

ممنون اما من فلش بلد نیستم در این مورد بیشتر توضیح بدید و لینکه در مورد عکس هم اگه میشه یه مثالی یه آموزشی برم قرار بدید لطفا .

من تازه با این برنامه شروع به کار کردم.

در ضمن تو لینکی که برام قرار دادید پسوند فایلها php هست . من نمیدونم با چه برنامه ای باید بازشون کنم

آخرین ویرایش:

New Member
ببینید دوستان مشکل من اینه که فقط توی آبجکت Paragraph Text نمیتونم فارسی به درسته بنویسم ، ببینید من مثلا تمام تنظیمات رو انجام میدم فونت تاهوما رو عربیک میکنم و یا حتی از فونتهایی که با B شروع میشه استفاده میکنم اما حرفه اول رو فارسی مینویسه اما ما بقی حروف رو EN مینویسه . الان ببینید من فونت B Nazanin گذاشتم اما حروف گ چ پ ژ رو 3نقطه میزاره .
i353526_001.jpg

با فارسی ساز مریم هم که انجام میدم چند خط درسته بعد یهو فونت های خطوط بعدی مربع میشه.
من بیشتر اموزشهای بخش رو که لینک دادید رو خواندم اما به جواب نرسیدم .
من پروژه ای باید طراحی کنم که چند تا Button داشته باشه که با کلیک روی هر کدام از اونا بره به یه Paragraph Text که توضیخات مربوطه به اون موضوع که مد نظرم هست لینک بشه . اینکه میفرمایید به صورت عکس بزارید بفرمایید که میشه به صورت عکس ما این روش رو تو Paragraph Text اعمال کنیم که Scroll Bar پاراگراف تکست فعال بشه و من بتونم طبق توضیحاتم پروژم رو به اتمام برسونم ؟
اگه بله روش تبدیل به عکس رو هم بفرمایید در غیر این صورت روشی بگید که بتونم به راحتی در پاراگراف تکست فرسی بنویسم به درستی . من یه نمونه پروژه دارم که این کار به راحتی انجام شده اما نمیدونم چرا ماله من نیمشه . ویندوزمم فرسی هست و هم تو XP امتحان کردم هم تو 7 .

لطفا هر چه زودتر اساتید راهنمایی کنند .

m javad

کاربر متخصص
توی قسمت ویرایش متن در Paragraph تغییر فونت اجرا نمیشه
شما متن رو وارد کنید و فونت رو انتخاب کنید، پس از ok کردن توی پروژه و توی صفحه برنامه تغییر فونت اعمال میشه
منظورم اینه که توی قسمت ویرایش برای همه برای مثلا پ ، ... میزاره

اما حرفه اول رو فارسی مینویسه اما ما بقی حروف رو EN مینویسه

این مشکل معمولا پیش میاد
یا بعد از اولین حرف یه بار دکمه ی راست رو بزنید و ادامه به تایپ بدید تا فارسی ادامه بده و در آخر تایپ اون حرف اول رو حذف کنید
یا متن رو توی notepad تایپ و توی Paragraph ، الصاق (Paste) کنید.
موفق باشید

New Member
قربون دستت جواد جان زحمت کشیدی .

من سئوال دیگه ای هم داشتمو، چه جوری Button ها رو لینک بدم به جایی از Paragraph ها ؟ یعنی مثلا لینک کنم به بخشی از متن یا عکس ؟

New Member
یه سئوال دیگه ام دارم . من یه سری متن توی Paragraph textکپی میکنم اما نوشته ها به صورت راست چینی نمیاد .یعنی کلمات رو مثل حروف انگلیسی از چپ به راست مینویسه .
اعداد هم ؟؟؟؟ میزاره .

در این مورد هم راهنماییم کنید

msnv

Well-Known Member
یه سئوال دیگه ام دارم . من یه سری متن توی Paragraph textکپی میکنم اما نوشته ها به صورت راست چینی نمیاد .یعنی کلمات رو مثل حروف انگلیسی از چپ به راست مینویسه .
اعداد هم ؟؟؟؟ میزاره .

در این مورد هم راهنماییم کنید

سلام علیکم
برای راست چین کردن، اگر در پایین پاراگراف دقت کنید گروهی وجود دارد بنام alignment که توسط ان قادر چپ، وسط یا راست چین کردن متون هستید

موفق باشید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کلاً فارسی نوشتن به اون شکل استانداردی که مدنظرتون هست و توقع دارید در MMB امکان پذیر نیست
راه حل بهتر استفاده از HTML و لود کردن اون در شئ Browser هست که امکانات بیشتری هم در اخیارتون میزاره

msnv

Well-Known Member
قربون دستت جواد جان زحمت کشیدی .

من سئوال دیگه ای هم داشتمو، چه جوری Button ها رو لینک بدم به جایی از Paragraph ها ؟ یعنی مثلا لینک کنم به بخشی از متن یا عکس ؟

اگر میخواهید همانند htmlها که قابلیت ارجاع به بخش مشخص شده را دارا هستند، به بخشی از paragraphها ارجاع دهید این امکان وجود ندارد به عبارتی پاراگراف ها یک شی ساده هستند که قابلیت پذیرش ارجاع، پذیرش لینک و یا امکان انتخاب رنگی جداگانه برای یک متن انتخاب شده همانند RichTextها را دارا نمیباشند البته یا جایی که در ذهن دارم پلاگینی بود با عنوان RichText که این امکان را دارا بود

موفق باشید

Member
ممنون اما من فلش بلد نیستم در این مورد بیشتر توضیح بدید و لینکه در مورد عکس هم اگه میشه یه مثالی یه آموزشی برم قرار بدید لطفا .

من تازه با این برنامه شروع به کار کردم.

در ضمن تو لینکی که برام قرار دادید پسوند فایلها php هست . من نمیدونم با چه برنامه ای باید بازشون کنم

پسوند فایل ها rar هست و احتمالا فایرفاکس شما قاطی کرده
با winrar باز کنید

برای فلش هم از SWISHMax شروع کنید که ساده تره

درباره مشکل فارسیتون هم همونجوری که گفتم خیلی از سیستم ها با فارسی مشکل دارن یکیش هم سیستم شما و حتی اگر این مشکل رو برای سیستمتون حل کنید هیچ تضمینی نیست که کاربر به این مشکل بر نخوره پس بهتره از راه مطمعن بسازید

New Member
ممنون از تمام دوستان .

در مورد راه حلهایی که ذکر کردید اگه امکان داره آموزش هم بزارید .
من مبتدی هستم .
مثلا لود کردم html که فرمودید .

New Member
یک سئوال دیگه هم دارم . اگه بخوام یه آهنگی در هنگام اجرای پروژه لود بشه و Repeat هم بشه باید چیکار کنم ؟
این موضوع هم هست که میخوام آهنگی که لود میشه آهنگی باشه که خودم Set میکنم و قابل تغیید توسط کسی نباشه،چیکار کنم که این آهنگ لود بشه با توجه به اینکه قراره من پروژمو تو CD بزنم ؟

m javad

کاربر متخصص
اگر میخواهید موزیک در طول اجرای برنامه پخش بشه میتونید از Background Music استفاده بکنید
و اگر هم میخواهید به طور مداوم آهنگ پخش بشه از کد زیر:
کد:
BackgroundPlay("<SrcDir>\myfile.mp3","LOOP")

جدیدترین ارسال ها

بالا