سئوال:رسم پاره خط بین دو نقطه

splinter cell

Well-Known Member
سلام دوستان
دو نقطه داریم که بین اونها یک پاره خط با دستور line رسم میشه.کاربر میتونه این دو نقطه رو جابجا کنه.میخوام با جابجا شدن این نقاط پاره خط هم به همون نسبت تغییر کنه.ولی مشکل اینه که با تغییر این پاره خط, پاره خطهای قبلی باقی میمونند توی صفحه و این خواسته من نیست.من فقط میخوام همیشه یک پاره خط نشون داده بشه.
دستوری برای حذف خطهای قبلی پیدا نکردم clear هم کل خطها رو حذف میکنه و.....
نمونه ای که گذاشتم رو لطفاً نگاه کنید متوجه منظورم میشین:rose:

پیوست ها

• lineBetween2Point.rar
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11

splinter cell

Well-Known Member
ممنونم جاویدجان ولی فکر کنم منظورم رو خوب بیان نکردم.
من میخوام در حین عمل دراگ کردن یکی از دو نقطه فقط یک پاره خط که بین این دونقطه متصل هست دیده بشه نه شونصدتا:green:.
دستوری که شما گفتی جاویدجان فقط خطهای حاصل از جابجایی قبلی رو پاک میکنه.نه خطهای در حین جابجایی رو.
من خودم این دستور رو توی تایمر گذاشته بودم که اونم تموم خطها رو پاک میکرد واصلاً چیزی دیده نمیشد:-?

splinter cell

Well-Known Member
اوکی! گرفتم چی گفتی.درست شد
حالا اگر بخوایم روی این خطها کنترل داشته باشیم و براشون شنودگر بذاریم چکار بایستی بکنیم.مثلاً اگر کاربر روی یکی از اینها کلیک کرد رنگ خط رو کمی عوض کنیم. یا اگر دو تا از این خطها هم دیگر رو قطع کردند بفهمیم و از این قبیل کارها.
برای graphics خواستم شنودگر بذارم ارور داد. شما و یا دیگر دوستان خبره اگر میشه یه کم راجع به این مقوله توضیح بدهند.

پیوست ها

• lineBetween2Point.rar
    6.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13

JavidFlasher

کاربر فعال
اینا رو باید الگوریتم بنویسی
یه سری مسائل ریاضی
البته یه لایبری هست برای تشخیص دقیق برخورد دو شی و برای داده bitmapDataبیشتر مورد استفادست
یه سرچی بکن CDK:

splinter cell

Well-Known Member
کاش میگفتی چی رو سرچ کنم؟چه عنوانی رو؟اسم اون لایبری که گفتین چیه؟
یعنی فلش بطور مستقیم هیچ فرمانی برای کنترل line نداره؟ و باید با کدنویسی و ریاضی حلش کرد؟(گرچه من رشته ام ریاضیه و مشکلی ندارم.فقط کٌلیت کار دستم نیست).لطفاً یکم بیشتر و جزئی تر توضیح بده جاوید جان.یا اگر لینک آموزش یا مثالی چیزی داری زحمتش رو بکش. ممنون

splinter cell

Well-Known Member
این CDK رو سرچ کردم.اینجا که نتیجه ای نداد.توی نت هم همه لینک دادند به یک آدرس که اونم برای ایران تحریمه.
اگر کسی از دوستان این collision detection Kit رو داره بی زحمت اینجا بذاره تا بقیه استفاده کنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا