سئوالات در مورد whm

kjavan

Member
چند تا سئوال از دوستانی که با سرور کار کرده اند دارم
تصویر زیر یه قسمت از appache status را نشون میده:

1233991460.gif

جلو هر سایتی یه درصدی مینویسه و زیرش هم چند تا از پروسس های اون سایت رو مینویسه که باز هم جلو هر کدوم یه درصدی مینویسه.
سئوالم اینه که این دو تا با هم چه فرقی دارند و آیا این درصدی که نشون میده میزان درصد cpu هست که این سایت از کل سی پی یو سرور مصرف می کنه؟

عکس دوم مربوط به صفحه CPU/Memory/MySQL Usage است:

1234044216.gif

آیا عددی که زیر ستون cpu نشون میده میزان درصدی هست که اون سایت از کل سی پی یو سرور مصرف می کنه؟
تو بعضیا مینویسه nobody و اسم سایت خاصی رو نمینویسه. از کجا میشه فهمید این درصد بالا نو باید مربوط به کدام سایت بوده؟

Mozafary

Member
امار استفاده از cpu در whm

این همه عدد و رقم استفاده کردی کنار سوالات شماره نداره :D
شماره یک نشون میده که چند درصد از کل cpu استفاده شده توسط این سایت
۲نشون میده که چند درصد از شماره یک مربوط به کدوم پردازش بوده
۳هم مثل یک
امار ۳ موقتی هست
امار بالا زیاد دقیق نیستن و در مورد nobody ها هم باید از حالت suexec استفاده کنید تا تمام پردازشهای مربوط به هر سایت در قالب user/group همون سایت اجرا بشن و دیگه شما کاربر nobody نخواهید داشت
چند تا سئوال از دوستانی که با سرور کار کرده اند دارم
تصویر زیر یه قسمت از appache status را نشون میده:

1233991460.gif

جلو هر سایتی یه درصدی مینویسه و زیرش هم چند تا از پروسس های اون سایت رو مینویسه که باز هم جلو هر کدوم یه درصدی مینویسه.
سئوالم اینه که این دو تا با هم چه فرقی دارند و آیا این درصدی که نشون میده میزان درصد cpu هست که این سایت از کل سی پی یو سرور مصرف می کنه؟

عکس دوم مربوط به صفحه CPU/Memory/MySQL Usage است:

1234044216.gif

آیا عددی که زیر ستون cpu نشون میده میزان درصدی هست که اون سایت از کل سی پی یو سرور مصرف می کنه؟
تو بعضیا مینویسه nobody و اسم سایت خاصی رو نمینویسه. از کجا میشه فهمید این درصد بالا نو باید مربوط به کدام سایت بوده؟

kjavan

Member
امار بالا زیاد دقیق نیستن و در مورد nobody ها هم باید از حالت suexec استفاده کنید تا تمام پردازشهای مربوط به هر سایت در قالب user/group همون سایت اجرا بشن و دیگه شما کاربر nobody نخواهید داشت

ممنون اقای مظفری
فقط این مورد بالا رو زیر لیسانس توضیح بدی که چکار باید کرد ممنون میشم.

مورد دیگه اینکه فرمودین این آمار دقیق نیستند. آمار دقیق رو از کجا میشه دید؟

Mozafary

Member
whm(with root)>service configuration>apache configuration>configure Suexec and php

اگر suexec فعال بشه دقیقتر میشه.
در حالت پیش فرض خیلی چیزه تحت nobody هست مثل اتصالات به mysql که بخش بزرگی از منابع رو مصرف میکنه.

kjavan

Member
من الان تست کردم Apache suEXEC روشنه.
ولی تو بخش cpu usage یکی دو تا nobody تو تاپ پروسس ها داریم. اونو نمیشه کاریش کرد؟

Mozafary

Member
cgi کن
ممکنه بعضی سایتها به مشکل بخورن که باید کمی تغییرات در تنظیماتشون بدی

kjavan

Member
cgi چه تفاوتی با dso داره؟ حسنش چیه؟
چه تغییراتی باید بدم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا