Afsoft
Member
سلام به همه دوستان
انشالله که همه خوب باشید.
حقیقتش من برای کارای خودم خواستم یه برنامه کاربردی مفید بنویسم که به مشکلی برخوردم
در ارتباط با همین Binder.
موضوع برنامه :: Easy Fast Dynamic font Browser
هدف :: طراحی و ساخت برنامه ای فوق العاده سبک و بسیار ساده برای نمایش فونت های انتخاب شده خاص.
توضیح :: دوست داشتم برنامه ای بنویسم که برای مثال، یک فولدر رو بهش بعنوان ورودی بدم بعد تعداد فونت ها را خوانده و بصورت دینامیک با انتخاب هرکدوم از لیست علاوه بر نمایش سریع، بشه به صورت favorite معرفیش کنم.
برای اینکار، یک مثال درست کردم که ورودی رو از Brows for Folder میگیره.
بعد با استفاده از Search for Files با فیلتر مربوت به Font types، تعداد رو تشخیص و لیست رو به لیست باکس اضافه میکنه.
حال برای نمایش فونت ها دیگه نیومدم یک Font viewer بسازم! بلکه دقیقا از Font viewer ویندوز خواستم استفاده کنم.
" Fontviewer.exe از فایل های ویندوز هستش که فونت رو بعنوان متغیر ورودیش میگیره و در یک پنجره جدید نمایش میده."
حال این برنامه یک مشکل با بیندر داره!
اونم اینکه نمیشه path آبجکت Binder رو بعنوان یک متغیر شبیه $A تعریف کرد!
و این نیازه چون برنامه با همچین فرمتی اجرا میشه :: fontview.exe c:\1.ttf
اگر همینو در آدرس Path آبجکت Binder بزنید، قشنگ کار میکنه!! منتها فقط همون یک فونت رو نشون میده!
حال پیشنهاد دوستان برای رفع این مشکل چیه؟
فایل fontview.exe نیز ضمیمه شده.
ممنون.
انشالله که همه خوب باشید.
حقیقتش من برای کارای خودم خواستم یه برنامه کاربردی مفید بنویسم که به مشکلی برخوردم
در ارتباط با همین Binder.
موضوع برنامه :: Easy Fast Dynamic font Browser
هدف :: طراحی و ساخت برنامه ای فوق العاده سبک و بسیار ساده برای نمایش فونت های انتخاب شده خاص.
توضیح :: دوست داشتم برنامه ای بنویسم که برای مثال، یک فولدر رو بهش بعنوان ورودی بدم بعد تعداد فونت ها را خوانده و بصورت دینامیک با انتخاب هرکدوم از لیست علاوه بر نمایش سریع، بشه به صورت favorite معرفیش کنم.
برای اینکار، یک مثال درست کردم که ورودی رو از Brows for Folder میگیره.
بعد با استفاده از Search for Files با فیلتر مربوت به Font types، تعداد رو تشخیص و لیست رو به لیست باکس اضافه میکنه.
حال برای نمایش فونت ها دیگه نیومدم یک Font viewer بسازم! بلکه دقیقا از Font viewer ویندوز خواستم استفاده کنم.
" Fontviewer.exe از فایل های ویندوز هستش که فونت رو بعنوان متغیر ورودیش میگیره و در یک پنجره جدید نمایش میده."
حال این برنامه یک مشکل با بیندر داره!
اونم اینکه نمیشه path آبجکت Binder رو بعنوان یک متغیر شبیه $A تعریف کرد!
و این نیازه چون برنامه با همچین فرمتی اجرا میشه :: fontview.exe c:\1.ttf
اگر همینو در آدرس Path آبجکت Binder بزنید، قشنگ کار میکنه!! منتها فقط همون یک فونت رو نشون میده!
حال پیشنهاد دوستان برای رفع این مشکل چیه؟
فایل fontview.exe نیز ضمیمه شده.
ممنون.