سؤال سخت افزاری

taghi abbas

Well-Known Member
دوستان این مشخصات سیستم منه

Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3600+ 2.00 GHz

Installed memory (Ram): 1.00 GB

System type: 32-bit Operating System

اگه بخوام سیستممو ارتقا بدم به طوری که وسط رندر هنگ نکنه و بشه باهاش پروژه های سنگین رو رندر کرد شما چه سیستمی رو پیشنهاد میدید؟ممنون میشم

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آره. مدلشو می گم.
از مشخصات معلومه که سیستم قدیمیه. برای این که بخواین ارتقاء بدین به حدی که تغییرات قابل توجهی تو سرعت رندر مشاهده کنین، باید از بیخ سیستم رو عوض کنین. چون پردازنده ی شما رو سوکت AM2 هست و پردازنده های حدید AMD رو AM3 و Intel رو LGA1155 پیاده می شن.
چقدر می خواین هزینه کنین؟ اگه فقط 950 تومن، پیشنهاد حقیر لپ تاپ DELL Inspiron n5110 i7 هست با 6 گیگ رم و 640 گیگ هارد. می تونین اونو با i5 2500 تو سایت cbscores.com مقایسه کنین. می بینین که حدود 0.4 با هم اختلاف دارن. اما اگه می خواین i7 2600k بگیرین در کمترین حالت باید 1,500 خرج کنین. ولی سرعتش بالاتره. همینطور گرافیک قوی تر هم دارین. البته اگه GTX 560ti بگیرین با مانیتور 23 اینچ با کنتراست 10 میلیون، 1,700 میفته.
اگر هم بخواین AMD بگیرین، اگه می تونین وایستین، صبر کنین تا ان شاءالله سری بولدوزر بیاد. وگرنه با Phnom II X6 1100 کارتون با حدود 1,400 راه میفته. اونم امتیازش خیلی با i5 2500 فرقی نمی کنه. در کل تو رنج 1 تومن لپتاپ معرفی شده به صرفه تره. (مگه این که Overclock کنین که بحث جداست. در این حالت AMD Phenom II X6 1100 بهتره) ولی واسه قیمت بالا تر باید حد اقل 1,500 پول بدین که البته در این حالت از VGA و Monitor خوب عقب می مونین. پیشنهاد من یه سیستم 1,700 ی هست با:
CPU:I7 2600k
Main:ASUS P8p67
VGA:ASUS GTX 560ti
RAM: Corsair Vengeance 4*4gig Dual Channel 1600
HDD: WD Caviar Black 1000 SATA III 6gb/s 7200rpm
Monitor: ASUS - 23" - MS238H - LED

منبع قطعات:rayansaba.com

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یعنی اینقدر قیمتا بالاست؟
ببینید دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر می خواین خرج کنین؟
این سیستم که شما الان دارین، برای کارای 3d قدیمی مناسب به نظر می رسید. ولی تو کارای جدید و مکس جدید باید سخ افزار بهتر داشت.
اگه می خواین کمتر از 950 خرج کنین، فقط ضرره.

taghi abbas

Well-Known Member
من نمی خوام سیستم جدید بخرم می خوام فقط با کمترین هزینه ارتقا بدم می تونید سخت افزار خوب پیشنهاد کنید؟

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خدمت شما عرض کنم که نمی تونین ارتقاءی بدین که ثمر داشته باشه. فوقش سرعت کاریتون یکم بره بالا که اون هم به احتمال زیاد قابل ملاحظه نیست.
شما مدل مادر بورد رو نگفتین. برای ارتقا دادن مادر بورد تا حد زیادی اهمیت داره.
6 سال پیش اولین کامپیوترم رو گرفتم. CELERON 2.4 با مادر بورد SOYO . حدود 1.5 سال پیش وقتی خواستم ارتقاء بدم، دیدم نمیشه. یعنی مادر بوردم نمی کشه. با این که CPU قبلی رو سوکت 775 و CPU جدیدم که Q8300 هستش اونم رو سوکت 775 هست. ولی نمی شد. مثلا اون مادر بورد SATA نداشت. یا فکر کنم رم DDR3 نمی خورد. برای همین هم مجبور شدم یه سیستم جدید بگیرم با این مشخصات:
CPU: Intel Core 2 Quad Q8300
Main:ASUS P5QC
RAM: GEIL DDR3 2*2GIG Single Channel 1333
چون اون موقع دانش کافی نداشتم DUAL نگرفتم.
VGA: ASUS EN9600 Geforce 1gb GDDR3

شما هم این سیستمی که الان دارین قدیمیه. CPU ی اون رو سوکت AM2 هست. در صورتی که پردازنده های جدید AMD رو سوکت AM3 هستن. پس نمیشه ارتقاءی داد که تاثیر قابل ملاحظه ای داشته باشه. اگه بخواین AMD بگیرین، باید Phenom 2 X6 بگیرین. اگه اینتل که i7
در هر دو صورت باید رم دوال چنل داشته باشین که برای کارای گرافیکی حرفه ای حد اقل 8 گیگ باشه. کارت گرافیک هم باید جدید باشه. چون الان فکر نکنم بشه کارت های جدید رو تن مادر بورد های قدیمی وصل کرد. و حرف های دیگه ای هم می شه زد.

taghi abbas

Well-Known Member
دستتون درد نکنه پس در نتیجه باید سیستم رو بکلی عوض کنم.با 1500000 تومن پس میشه یه سیستم خوب خرید باید روش فکر کنم در هر حال ممنون

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دستتون درد نکنه پس در نتیجه باید سیستم رو بکلی عوض کنم.با 1500000 تومن پس میشه یه سیستم خوب خرید باید روش فکر کنم در هر حال ممنون
خواهش می کنم. وظیفم بود.

taghi abbas

Well-Known Member
حالا که گفتین overclock با اورکلاک میشه یه جوری بیشتر ازش کار کشید؟یه ذرخ سرعتش رو برد بالا تا یه سیستم دیگه جور بشه؟

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیلی نه.
پیشنهادم لپتاپه: DELL Inspiron n5110 i7 6gb 640gb
950 تومن به نقل از سایت رایان صبا

جدیدترین ارسال ها

بالا