سؤال در مورد Yahoo

Merott

Active Member
سلام....
مي‌خواستم بپرسم ميشه اطلاعاتي رو كه موقع ساختن Id در ياهو خواسته ميشه، تغيير داد؟
از جمله، سؤال و جوابي كه وقتي پسورد رو فراموش مي‌كنيم كاربرد داره
من نميدونم موقعي كه Id رو ساختم چه چيزايي اونجا نوشتم، واسه همين هم ميخوام اون اطلاعات رو تغيير بدم.

sambol

Active Member
بله عزيز ميشه
ميري تو messenger بعدش yahoo!account info تو صفحه اي كه باز ميشه پسوورد رو ميزني بعد اطلاعات رو عوض مي كني

Merott

Active Member
ممنون....
ولي براي عوض كردن اون سؤال و جواب نتونستم پيداش كنم :sad:

Parham

Well-Known Member
البته می‌شه از یک راه عوض کرد ... البته با اجازه آقا یوسف عزیز .. برو به این لینک از اونجا میتونی‌ اون سوال رو عوض کنی‌ ... مشکلی‌ داشتی‌ بگو ...

Merott

Active Member
خيلي ممنون.....
يه چيز ديگه اينكه كجا مي‌تونم تاريخ تولدم رو عوض كنم؟ :D آخه اون موقع كه من ID رو ساختم تو فرم عضويت تاريخ 1989 نبود :neutral:

Parham

Well-Known Member
Merott گفت:
خيلي ممنون.....
يه چيز ديگه اينكه كجا مي‌تونم تاريخ تولدم رو عوض كنم؟ :D آخه اون موقع كه من ID رو ساختم تو فرم عضويت تاريخ 1989 نبود :neutral:

قبلا میشد که این کار رو انجام داد اون هم به این صورت که اول ID باید Unparent میکردی یعنی‌ میگفتی‌ که مثلا شما یه بچه بودید و الان به سنی‌ رسیدی که می‌خوای ID مستقل داشته باشی که این کار از طریق این لینک انجام میشد و سپس شما میتوانستید پس از این کار دوباره تاریخ تولد و همه مشخصات رو عوض کنید حتی‌ روز تولد اما بعد از اینکه سیستم های یاهو در حدود 6 ماه قبل تغییر اساسی‌ کرد دیگر به صورت مجانی‌ نمی‌شود که این کار رو انجام داد و باید شما پول بدهید و این کار رو انجام بدید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا