سؤال در مورد طراحی در کورل

mojtaba606

New Member
با تشکر قبلی از دوستانی که این تاپیک رو باز کردن . :rose:
در برنامه کورل می خوام دور یک نوشته یا یک شیپ رو دایره ای یک اندازه و منظم بچینم . در حقیقت می خوام دور کار رو سوراخ سوراخ کنم . یک نمونه که دستی و وقت گیر بود برای نمونه پیوست می کنم .
اگه از دوستان کسی میدونه چه جوری راحت تر میشه این کارو انجام بدم و راهنماییم نکنه سر پل صراط جلوشو می گیرم .:evil:

پیوست ها

• Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    27.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

CG-Student

Member
ببین این کار وقت گیری نیست . چرا ؟ البته برای این شکل . چون میشه به راحتی کپی پیست کرد
کار با دردسر برا شکل های ناهمواره . برو عمو برو کار کن نگو چیست کار

younes_1581

New Member
برای چنین کاری خیلی راحت می تونی دایره هایی هم سایز بکشی و فاصله اونها را تنظیم کنی .
اگه راه تنظیم فاصله رو نمی دونی بگو که بیشتر توضیح بدم .

Tsobh.com

Well-Known Member
ببين خيلي ساده
يه كپي از هر چيزي كه مي خواي اينكار انجام بدي بردار
رنگ داخلش رو no fill كن دورش خط بنداز نوع خطت هم دايره انتخاب كن سايزاش تنظيم كن
حالا از گوشش بگير5 الي 10 % كارت كوچيك كن بذار روي طرح اصليت مي شه همين

EDMOND

Member
چیدمان

با تشکر قبلی از دوستانی که این تاپیک رو باز کردن . :rose:
در برنامه کورل می خوام دور یک نوشته یا یک شیپ رو دایره ای یک اندازه و منظم بچینم . در حقیقت می خوام دور کار رو سوراخ سوراخ کنم . یک نمونه که دستی و وقت گیر بود برای نمونه پیوست می کنم .
اگه از دوستان کسی میدونه چه جوری راحت تر میشه این کارو انجام بدم و راهنماییم نکنه سر پل صراط جلوشو می گیرم .:evil:

سلام داداشم
خیلی ساده ست
1.برای ایجاد دایره F7 رو بزن، کنترل رو نگه دار و دایره رو ایجاد کن
2. حالا برای رنگ کردن داخلش روی پالت رنگ، روی رنگ مورد نظرت چپ کلیک کن.
3. برای دورخط گذاشتن با رنگ خاص یا حتی برداشتنش، روی رنگ مخصوص درون پالت، راست کلیک کن.
4. برای کپی کردن یک آبجکت فقط کافیه انتخابش کنی و + رو بزنی
5. برای اینکه فاصله ی بین آبجکت های کپی شده رو یکسان کنی کافیه از دکمه های Shift + C و Shift + E استفاده کنی
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا