سؤال درمورد Opacity در ادیوس

rezaa_14

New Member
سلام به دوستان :)

من تعریف ادیوسو شنیده بودم، الانم دو روزه باهاش کار می کنم. دوتا سؤال داشتم:

ادیوس 4.5 بهتره یا 5 ؟

چطور میشه opacity یا alpha level یا transparency یک کلیپ رو توی ادیوس تنظیم کرد؟ یعنی بشه کلیپ زیرش معلوم باشه؟ تو پریمیر به راحتی میشه، ولی هرچی گشتم، تو ادیوس اینجور افکتی نبود. این افکت خیلی مهم و خیلی ساده س.

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

دوست عزیز خوش اومدی.
توی قوانین انجمن نوشته شده که هر سوال توی یه تاپیک باشه.
منم این پست شما رو منتقل کردم به تاپیک جدید.
:wink:
دیوس 4.5 بهتره یا 5 ؟
فرقی نمی کنه.
فقط مهمترین تفاوتش اینه که توی ورژن 5 امکانات حرکتی (Motion) تصویرش بهتره.

چطور میشه opacity یا alpha level یا transparency یک کلیپ رو توی ادیوس تنظیم کرد؟ یعنی بشه کلیپ زیرش معلوم باشه؟ تو پریمیر به راحتی میشه، ولی هرچی گشتم، تو ادیوس اینجور افکتی نبود. این افکت خیلی مهم و خیلی ساده س.
الان نمی تونم عکس بذارم ... ولی توضیح می دم.
توی هر کدوم از خط های تایم لاین که تصویر توش قرار می گیره، ابتدای خط یه سری امکانات مربوط به همون خط هست.
دو تا مثلث کوچیک هم هست که با کلیک روی اونا، خط تنظیم بلندی صدا و وضوح (Opacity) تصویر نمایش داده می شه.
اولش این خط ها غفل هستن و دید نمی شن. ولی جلوی همون مثلث کوچیک که گفتم، یه مربع کوچیک هم هست که با کلیک روی اون، همین خط های بلندی صدا و وضوح تصویر فعال می شن و به راحتی (مثل پریمیر) می تونی نتظیمشون کنی.

توضیحاتم عین کلاس هندسه شد. :green: گفتم که اگه عکس بذارم بهتره.

التماس دعا
یا علی

saeed50

Member
ادیوس 5 خیلی بهتره

سلام
ادیوس 5 خیلی بهتر از ادیوس 4 هستش چون video layout امکان کراپ و کی فریم داره و از کیفیت عکسهای بزرگ هم کم نمیکنه و با اندازه واقعی ایمپورت میکنه که خیلی مهمه.
همونطور که animeditor گفتن مثلث رو باز میکنی و مربع mix رو فعال میکنی هم میتونی keyframe بدی هم شیفت رو بگیری و یه جا opacity رو کم و زیاد کنی. البته اگه mix فعال باشه دیگه کلیپ ترانزیشن قبول نمی کنه. و حالت 3dpicture in picture رو هم مشکل داره و باید ببری تو یه سکانس دیگه.

سلام به دوستان :)

من تعریف ادیوسو شنیده بودم، الانم دو روزه باهاش کار می کنم. دوتا سؤال داشتم:

ادیوس 4.5 بهتره یا 5 ؟

فعلا چون تاز کاری با 4.5 کار کن

وقتی فیلمو میزاری تو تایم لاین سمت چپ خط تایم لاین 2 تا شکل مثلثی هست

مثلث پایینی رو که باز کنی خط تصویر فیلمت نمایان میشه مثل خطط صدا تو پریمیر

بعدش گزینه ی MIXER که همونجا هستش رو فعال کن . با این کار خط فیلمت فعال میشه

حالا دکمه ALT رو بگیر و نشانگر موس رو ببر رو خط فیلمت و به میزانی که میخوای OPACITY بشه اونو بکش پایین

نتیجه رو چک کن .... مطمئن باش اگه به EDUIS مسلط بشی ( 1 کم تلاش ) دیگه پریمیر رو میندازی دور

موفق باشی .......اگه نتونستی پیغام بزار ببینم مشکلت کجا بوده :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا