زیبراس 3.5 و کورسور

SARGON

Member
زیبراش 3.5 و کورسور

سلام بر دوستان واساتید زیبراش
یک سئوال داشتم
وقتی زیبراش 3 را به 3.5 ارتقاع دادم هر وقت که یک کره انتخاب میکنم ومیخواهم ادیت کنم مثل زیبراش 3 امکان اینکه نوک کورسور بصورت دوتائی نقش ها را رسم میکرد نیست ودر نقوش صورت وقتی اینطور نباشد تغییرات قرینه نخواهند بود کسی میتواند راهنمائی کند که چکونه نک کورسور را در زیبراش 3.5 به حالت قرینه سازی در بیاورم . مسیر تغییرات را اگر ممکن است بنویسید
ممنون خواهم شد
:rose:
 
آخرین ویرایش:

SARGON

Member
کسی نیست منظورم را متوجه شده باشه وجواب بده ؟
از مدیران سه بعدی سایت هم جوابی نیست .
 

DIMO

Active Member
وقتی زیبراش 3 را به 3.5 ارتقاع دادم هر وقت که یک کره انتخاب میکنم ومیخواهم ادیت کنم مثل زیبراش 3 امکان اینکه نوک کورسور بصورت دوتائی نقش ها را رسم میکرد نیست ودر نقوش صورت وقتی اینطور نباشد تغییرات قرینه نخواهند بود کسی میتواند راهنمائی کند که چکونه نک کورسور را در زیبراش 3.5 به حالت قرینه سازی در بیاورم . مسیر تغییرات را اگر ممکن است بنویسید

متاسفانه من اطلاعات زیادی راجع به زدبراش ندارم و با 3.5 هم کار نکردم ولی با 3.1 خودم میگردم اگه پیدا کردم حتماً راه حلشو میذارم،راستی فقط با 3.5 اینطوره...؟فکر کنم مشکل از فایل Update باشه مجدد نصب میکردی شاید درست میشد...!

شاد و پیروز باشی
 

SARGON

Member
واقعا ازت متشکرم
دیگه داشتم به کامپیوترم هم شک میکردم
اینقدر کلافه ام کرده بود که چندین بار ورژن 3 را نصب کردم دیدم همه چیز درست است ووقتی 3.1 را آپ دیت کردم آنر ااز دست دادم وبقدری عصبانی و ناراحت بودم که سئوالم را اشتباه مطرح کردم علاوه بر غلط دیکته ای به جای 3.1 نوشته ام 3.5 به هر حال از شما مدیر محترم سایت ممنون هستم که راهنمائی نمودید . وبا این همه غلط نوشتن هایم متوجه منظورم شدی .
ممنون
 

Sherlock_Holmes

Active Member
sargon عزیز سلام...
کم پیدایید...
خوشحال شدم دیدم اومدین...
میبخشید دیر تاپیکو دیدم...
البته زودتر هم میدیدم بازم ماندانا خانم باید جواب میدادن...!
.
امیدوارم بازم ببینمتون...
موفق باشید...
30upn9j.gif
 

SARGON

Member
شرلوک هلمز عزیز سلام
خیلی ممنون از شما و از خانم ماندانا بابت این راهنمائی ها ، بله من مدتی نبودم والان در خدمت هستم ، بیشتر در محیط تری دی مکس کار میکنم اخیرآ با این نرم افزار زیبراش آشنا شدم ودارم در اینجا وبه کمک سایت پر محتوای شما آموزش میبینم این سایت حکم دانشگاه را برایم داره وخیلی چیزها را از این طریق توانسته ام یاد بگیرم ، الان دارم روی یک طرحی کار میکنم واحیتاج دارم که ساختن اوبجکت های پیچیده را یاد بگیرم یک تصویری در اینجا از طرحی که میخوام بصورت یک مش درش بیارم میگذارم شما یا دوستان واساتید محترم دنیای سه بعدی هم اگر میتوانند مرا یاری دهند ممنون میشم ( اگر از این ساخته کسی مش آنرا دارد ممنون میشوم در اختیارم قراردهد ) این یک نمادی از یک موجود افسانه ای که اگر به تخت جمشید رفته باشید این نماد را حتمآ انجا دیده اید ، نام اصلی این نماد در زبان سازندگان آن که مردم بین النهرین باشند و در تمدن هفت هزارسال پیش این منطقه این نماد طراحی و از سنگ ساخته شده " لماسو " است و تشکیل شده از سر انسان بعنوان نمادی از فرزانگی وعلم - بدن گرکدن که نمادی از پوست ضد ضربه و نفوذ ناپذیر - پاهای گاو که قویترین پا در جانوران است - دم شیر که آن نیز در میان دم جانداران شهره دارد و در نهایت بال عقاب که پرنده ای بلند پرواز است ومجموع این سنبل ها در این پیکره نماد زیبائی را بوجود آورده که درزبان انگلیسی وکاوشگرانی که ابتدا آنرا از زیر خروارها خاک بیرون کشیدند ( assyrian power ) گفته میشود ، حقیر قصد شبیه سازی آترا دارم وفکر میکنم نرم افزار زیبراش بتواند در اینکار موثر باشد .
به هرحال از لطف شما واز اینکه درفکر اعضاء سایت خود هستید تشکر میکنم .
 

پیوست ها

  • 1Color.jpg
    1Color.jpg
    195.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Sherlock_Holmes

Active Member
اینجا رو یه نگاه بندازید اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان توی مسابقه قبلی اینو مدل کرده بود...
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=92033&page=10

ضمنا میتونید از بخش wip‌ یا بخش کارهای در حال انجام هم استفاده کنید...
که توی این بخش همزمان با پیشرفت کارهاتون میتونید از نظرات و راهنماییهای بچه ها بهره مند بشید..
پیشنهاد میکنم حتما ازش استفاده کنید:
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=208
 

SARGON

Member
آقای شرلوک هلمز مدیر محترم انجمن سه بعدی
ممنون از راهنمائی های ارزنده شما
آیا شما اطلاعی در مورد کتاب راهنمای فارسی از نرم افزار زیبراش دارید ؟
من چند وقت پیش در کتابفروشی های مقابل دانشگاه گشتی زدم وسراغ آنرا گرفتم ولی اغلب فروشندگان کتاب گوئی اولین بار بود این اسم را میشنیدند .
وآیا کلاسی برای یادگیری در آموزشگاهها هست
از جوابی که مدیر کل سایت سرکار خانم ماندانا برای پرسشم دادند اینطور بنظرم رسید که در این مورد باید صاحب نظر وحرفه ای باشند . اگر لطف کنند ومرا در راه افتادن در این نرم افزار یاری دهند ممنون خواهم شد . من از گالری ایشان هم بازدید کردم وحدسم تبدیل به یقین شد .
متشکرم
 
آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
سلام دوباره.خوبین؟
نه متاسفانه می مبتدی هستم اوننان فرصت نمیشه با زی براش کارکنم.اما همون مقدار رو هم با آموزش های انگلیسی اش یاد گرفتم.لینک آموزش به زبان انگلیسی به دردتون می خوره؟

موفق باشین:rose:
 

SARGON

Member
سلام
ممنون میشم
این نرم افزار حسابی منو درگیر خودش کرده
چون گالری هایش را که نگاه میکنم میبینم آبجکت های خیلی دقیقی را باهاش در آورده اند
ولی حیف که در آموزش آن به زبان فارسی خیلی فقیر هستیم
به هرحال گاچی به از هیچی
ممنون میشم
 

Sherlock_Holmes

Active Member
sargon جان یه پک آموزشی اومده میتونید اینترنتی بخرید...
براتون توی پیغام خصوصی توضیحات دادم...

به نظر من که از کلاس استفاده نکنید مگر اینکه کلاس خصوصی و کاملا تخصصی باشه...
به نظر من از کلاسهای عمومی پرهیز کنید...
 

Mandana

Active Member

SARGON

Member
سلام بر عزیزان
ممنون هستم از این همه اظهار لطف شما
دوستان با راهنمائی های ارزنده شما وکمی هم همت خودم وصد البته یه کمک نرم افزار زیبراش ودر نهایت با کمک گرفتن از نرم افزار تری دی مکس توانستم تا حدودی نمادی را که گفته بودم میخواهم طراحی کنم بدست آوردم البته قسمتی از آنرا (سر نماد ) وامیدوارم برای سایر بخش ها هم بتوانم ادامه دهم .....آنرا برای نظر خواهی از شما قرار میدهم (پیوست میکنم ) منتظر نظرات شما عزیزان هستم . زیاد خوب نشده ولی برای شروع کار بدک نیست از راهنمائی های شما خیلی چیز ها را یاد گرفتم وبکار بستم کم کم دارم در زیبراش هم راه میافتم ومیفهمم موضوع از چه قراره . وقتی هدفی را برای رسیدن به آن داشته باشی بالاخره با تمرین ورفع اشتباهات کار خوب از آب در میاد ومن اینطور دارم ادامه میدم .
موفق باشید ومن منتظر نظرات انتقادی شما هستم .
 

پیوست ها

  • lamaso.zip
    972.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا