زیبا سازی لوگوی طراحی شده با فتوشاپ

دوستان سلام
یه سوال داشتم شاید پیش پا افتاده باشه ولی می خوام بدونم وقتی یه لوگو طراحی می کنیم با چه ترفندی اینو طوری زیبا سازی و جلوه بدیم بهش که ذوق طرف رو بزنه
نمونه لوگوی طراحی شده توسط خودم رو نگاه کنید که چقدر بی روحه با اینکه قشنگ طراحی کردم البته از نظر من (املاک امین لوگوی منه)
و نمونه ای هم می زارم ببینید چقدر تمیز طراحی شده و تمیز و زیبا بهش جلوه داده شده می خوام بدونم چکار کرد طرف
لینک میزارم بنا به دلایلی نمی شه دانلودش کنم و بزارم ( نام لوگو = مبروک هست)
http://www.dddd.ir/نمونه-کارها/طراحی-گرافیک-و-چاپ/طراحی-لوگو-و-آرم/251.html

یا اینااااا

http://www.dddd.ir/نمونه-کارها/طراحی-گرافیک-و-چاپ/طراحی-لوگو-و-آرم.html

پیوست ها

• املاک امین.jpg
    املاک امین.jpg
    333.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام دوست عزیز.
خب ببین لوگو بــایــد از پایه به صورت وکتور طراحی بشه. و لوگوی شما کاملاً مشخصه که وکتور نیست.
این طرح هایی هم که تو این لینکی که دادین بودن، حاصل سال ها زحمت و پشتکار و تمرینه. با یکی دو روز نمیشه چنین طرح هایی زد.
این طرحتون رو هم توی محیط ایلستریتور، کورل و یا فتوشاپ (با ابزار Pen) طراحی کنید و بعد بهش استایل بدید.
ظاهراً توی استایل ها مشکل دارید. پیشنهادم اینه که یک سری استایل آماده دانلود کنید و به طرحتون بدید و بعد توی Blending option اجزاش رو بررسی کنید. حالا ممکنه همش توی این قسمت نباشه ولی اکثراً تو همونجاست. سعی کنید استایل های مربوط به مواد مثل فلز، چوب، آتش، پارچه، شیشه و ... رو کار کنید و یاد بگیرید.
به امید روزی که کارای با کیفیت تری ازتون ببینیم.
یا علی :rose:

سلام دوست عزیز.
خب ببین لوگو بــایــد از پایه به صورت وکتور طراحی بشه. و لوگوی شما کاملاً مشخصه که وکتور نیست.
این طرح هایی هم که تو این لینکی که دادین بودن، حاصل سال ها زحمت و پشتکار و تمرینه. با یکی دو روز نمیشه چنین طرح هایی زد.
این طرحتون رو هم توی محیط ایلستریتور، کورل و یا فتوشاپ (با ابزار Pen) طراحی کنید و بعد بهش استایل بدید.
ظاهراً توی استایل ها مشکل دارید. پیشنهادم اینه که یک سری استایل آماده دانلود کنید و به طرحتون بدید و بعد توی Blending option اجزاش رو بررسی کنید. حالا ممکنه همش توی این قسمت نباشه ولی اکثراً تو همونجاست. سعی کنید استایل های مربوط به مواد مثل فلز، چوب، آتش، پارچه، شیشه و ... رو کار کنید و یاد بگیرید.
به امید روزی که کارای با کیفیت تری ازتون ببینیم.
یا علی :rose:

اقا ابولفضل مرسی ازت
بله به صورت وکتور نیست البته لازم به ذکرم بیشتر من از فونت استفاده نمی کنم از اون جایی که خطاطی بنده خوبه خودم با فکر خودم این فونتارو می چینم
ولی اینقدر بی روحه که نگو
پس استایل های اماده رو بگیرم و روشون کار کنم مرسی ازت برادر

جدیدترین ارسال ها

بالا