زیان رساندن به گوگل

csharpdoost

New Member
با سلام دوستان ببخشید . حقیقتا نمیدنم این سوال رو کجا مطرح کنم اما سوالی که دارم اینه که ما استفاده نکردن از موتور جستجوی گوگل چه ضرری به گوگل می رسانیم؟ و با استفاده از اون موتور چه سودی به گوگل میرسانیم؟ یعنی از نظر فنی یا از نظر مبحث اقصادی چطوری از این کار سود یا ضرر میکنه؟ ما که هیچ پولی بابت جستجوهامون به گوگل پرداخت نمیکنیم.

sheisebaboo

Active Member
با سلام.
نمیدونم اینجا جای درستی برای صحبت درمورد این موضوع هست یا نه.
ولی شما اگر دقت بکنید این چند روز اخیر رتبه الکسا گوگل 2 شد و در مقام دوم قرار گرفت درصورتی که چندین دوره گوگل رتبه اول رو داشت و فیس + بوک به رتبه اول رسید و همین بالاپایین شدن رتبه این دوسایت در الکسا باعث بالا پایین شدن سهام های مالی این دوشرکت میشه.
حالا اگر تعداد بازدید گوگل افت بکنه، مطمئن باشید حداقل 1 درصد به گوشه ای از سهام گوگل خسارت وارد میشه.

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام دوستان ببخشید . حقیقتا نمیدنم این سوال رو کجا مطرح کنم اما سوالی که دارم اینه که ما استفاده نکردن از موتور جستجوی گوگل چه ضرری به گوگل می رسانیم؟ و با استفاده از اون موتور چه سودی به گوگل میرسانیم؟ یعنی از نظر فنی یا از نظر مبحث اقصادی چطوری از این کار سود یا ضرر میکنه؟ ما که هیچ پولی بابت جستجوهامون به گوگل پرداخت نمیکنیم.

ضرری که نمی رسونه اما بی تاثیر نیست، باعث میشه که سایت گوگل و اخبار مرتبط با گوگل مورد توجه بیشتری قرار بگیره و در واقع یکجور تبلیغ برای گوگل ئه، گو اینکه گوگل
نیازی به این تبلیغ نداره و به اندازه کافی پر طرفدار هست. در ضمن بخش عمده ای از سایت هایی که کاربران ایرانی ازشون استقبال می کنند به دلایل معقول و غیر معقول
یا مسدود شده اند یا کاربران ایرانی رو تحریم کرده اند. طبیعتا کاربران ایرانی تجربه کافی برای دور زدن این محدودیت ها رو دارند، به همین جهت با مسدود شدن اینگونه سایت ها
مشکل خاصی پیش نمیاد، نه برای کاربر ایرانی و نه گوگل. صرفا خیال کاربران راحت میشه و برای غیر فعال کردن ابزار های عبور از موانع شون به زحمت نمی افته.

inception

Member
سوالتون اشتباهه
سوال درست اینه :
محدود کردن سرعت اینترنت داخل ایران برخلاف همه کشورهای جهان
فیلتر کردن تقریبا همه موضوعات بدرد بخور اینترنت
قطع و وصل کردن چند وقت یکبار بالا پایین کردن سرعت اینترنت به صورت دلبخواه
فیلتر کردن گوگل با همه مخلفاتش
محدود کردن بیشتر روز به روز اینترنت جهانی داخل ایران

همه اینا چه ضرری به مردم صنعت دانشگاه اقتصاد میزنه؟
این روشها در اصل داره به خودمون ضرر غیر قابل جبران میزنه نه به اینترنت
کسی هست نظری غیر از این داشته باشه؟
پس چرا این اتفاقات غیر کارشناسی میفته؟

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
یک بار دیگه هم این بحث هاشده بود
که آخرش تاپیک قفل شد و کسنای که شرکت کرده بودن (از جمله من ) اخطار گرفتن
آقا جان فایده ای نداره ، باید بسوزیم و بسازیم
من خودم به شخصه مخالف چیز وی ان بودم
اما امروز که دیدم اینقدر فشار اومده و نمیشه کارش کرد سفارش خرید چیز وی ان دادم
وسلام!

m2_farzan

Active Member
دیگه همه بلدن شیلترینگ رو دور بزنن حالا مسئولین هر چیزی بخوان میتونن بخورن.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
با سلام.
نمیدونم اینجا جای درستی برای صحبت درمورد این موضوع هست یا نه.
ولی شما اگر دقت بکنید این چند روز اخیر رتبه الکسا گوگل 2 شد و در مقام دوم قرار گرفت درصورتی که چندین دوره گوگل رتبه اول رو داشت و فیس + بوک به رتبه اول رسید و همین بالاپایین شدن رتبه این دوسایت در الکسا باعث بالا پایین شدن سهام های مالی این دوشرکت میشه.
حالا اگر تعداد بازدید گوگل افت بکنه، مطمئن باشید حداقل 1 درصد به گوشه ای از سهام گوگل خسارت وارد میشه.

دقیقاً 10 روز از قبل از این موضوع رتبه گوگل اومد پایین ربطی به ما ایرانی ها نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا