زيپ كردن !

hamed_metall

New Member
سلام
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يك فايل ام پي تري رو بصورت زيپ در اورد كه حجمش كم بشه .واسه ارسال در ميل ميخوام .
نميدونم سايت www.irmelody.com رو اگه ديده باشين مثلا ميخوام مثل اون كه يك البوم رو ميشه 10 دقيقه اي دانلود كرد . اونجوري بشه .
ممنون از كمكتون . حامد

iman_flash

Active Member
احتمالا اونا كيفيت آهنگ رو ميارن پايين
چون فايل mp3 خودش به حد كافي فشرده هست و زيپ كردن خيلي تاثيري در حجمش نداره... تنها فرقش اينه كه همه‌ي آهنگهاي آلبوم رو ميتونيد تو يه فايل با هم دريافت كنيد
براي كم كردن كيفيت و حجم mp3 ميتونيد از برنامه‌هاي jet-audio يا goldwave يا soundforge استفاده كنيد

hamed_metall

New Member
مرسي ايمان جان
اما خودش ام پي تري هستش . تو jet-audio چه جوري فشرده ترش كنم ؟؟؟؟

oxygenws

Active Member
می تونی اون رو mp3pro ، با کیفیت 64 کیلو بیت کنی :)
من تمام آرشیو خودم رو mp3pro کردم، خیلی هم توپه :)

iman_flash

Active Member
hamed_metall گفت:
مرسي ايمان جان
اما خودش ام پي تري هستش . تو jet-audio چه جوري فشرده ترش كنم ؟؟؟؟
تو jet-audio 6 ميتونيد از قسمت conversion استفاده كنيد... البته فكر كنم خروجي wma يا wav ميتونيد ازش بگيريد :roll:

oxygenws

Active Member
ایمان جان، من با همین jet-audio 6 تمام فایل هام رو mp3pro کردم، به زیبایی و به سرعت تمام :)
به نظرم بهترین پسونده :) (در مورد تحقیقات کردم)

H-assan

Well-Known Member
hamed_metall گفت:
سلام
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يك فايل ام پي تري رو بصورت زيپ در اورد كه حجمش كم بشه .واسه ارسال در ميل ميخوام .
نميدونم سايت www.irmelody.com رو اگه ديده باشين مثلا ميخوام مثل اون كه يك البوم رو ميشه 10 دقيقه اي دانلود كرد . اونجوري بشه .
ممنون از كمكتون . حامد

مي توني اين كار با windows movie maker - winxp
روش كار
از منو فايل گزينه import رو مي زني و فايل مورد نظرت رو اجرا مي كني بعد وقتي لود شد اون رو كليك كن يعني رو فايل لود شده صدا كليك كن وببرش به خط زمان در پايين برنامه و بعد برو به فابل و گزينه save movie رو بزن و از اونجا مي توني با كيفيت مختلف سيو كني با كيفيت هاي پيش فزض 256 /128 / 56 ويك گزينه ديگه كه خودت مي توني تنظيم كني در ضما همون صحفه زمان دانلود شدن فايل رو از شبكه برات به نمايش مي ذاره
:peace:

hamed_metall

New Member
assanجان ممنون از كمكت و توضيح كاملي كه دادي .
اما ايمان تو jet-audio هاي پايين تر از 6 نميشه اين كارو كرد كه شما گفتي ؟؟؟

H-assan

Well-Known Member
قربانت

تا چند وقت ديگه هم مي توني آموزش اش رو به صورت كامل از همين سايت ببني

جدیدترین ارسال ها

بالا