Fa زوم عکس

داداش
مبیخواستم بدونم چهطوری میتونم تو برنامه که یه عکس گذاشتم وقتی روش کلیک کردم عکس بزرگ بشه حالا به اندازه های مختلف
مرسی

کدش این هست
بهتره برای عکست گزینه keep actual image size رو هم فعال و تنظیماتش رو بررسی کنی

کد:
ZoomImageView("Bitmap","50")

سلام داداش دمت گرم سالاری

این قسمت رو که گفتی عالیه بود keep actual image size

اما این کدی که گفتی میزارم وقتی رو عکس کلیک میکنم یه گوشه از عکس زوم میشه بعدشم وقتی کلیک رو برمیدارم به حالت اولیه برنمیگرده
بعد میخوام وقتی رو عکس میرم آرم ذربین بیاد.

elias-mo67

Member
سلام
به نظر من دو روش دیگه هم هست که جالبتره
من در اینجا یه پروژه واست ساختم ببین به دردت میخوره
یکی از عکسها به حالت زوم جلو میاد
اما عکس دیگری رو اول باید امبدد کنی بعد کدش رو بزاری
اون سوالت هم نسبت به ارم باید تو خصوصیات هر عکس قسمت cursor رو عوض کنی

پیوست ها

• template.rar
    301.8 کیلوبایت · بازدیدها: 122
داداش دمت گرم
به این نگاه کن ببین این چه مشکلی داره .....مشکل من این ........شکل زوم هم عالی بود

ممنون

پیوست ها

• 6767.zip
    393.6 کیلوبایت · بازدیدها: 84

elias-mo67

Member
سلام
نمیدونم چطوری آپلودش کردی یا پنل من مشکل داره . به من اجازه دانلود مطلبت رو نمیده

elias-mo67

Member
سلام
دوست من در کدی که واست نوشته بودم کل عکس زوم میشد از هر چهار جهتش.
اما در این پروژت عکست در یک گوشه کار هست به همین خاطر عکست در هنگام زومش ناقص میشد
به نظر من برای این کارت از دستور ResizeImage و یا دستور MoveObject استفاده کنی بهتره
من در زیر یه مثال با دستور MoveObject که جالبتر برای این کارت هست آماده کردم .
یه نگاهی بنداز شاید بکارت بیاد.

پیوست ها

• 6767.rar
    405.9 کیلوبایت · بازدیدها: 110
آخرین ویرایش:
داداش دمت گرم
میتونی بفهمی مشکل این چیه چرا زوم نمیشه

پیوست ها

• cvbd.rar
    474 کیلوبایت · بازدیدها: 96
سلام داداش
چطوری آپلود میکنی؟ ؟هر بار که میخوام دانلود ش کنم این خطا رو بهم میده
مشاهده پیوست 95353

من بازم الان امتحان کردم مشکلی نداشت بقیه دوستان امتحان کنن ببینن مشکل داره
این ارور تا اونجای که من میدونم مشکل در ورود شما به سایت هست .برای من وقتی این ارورو میده که وقتی وارد سایت نشده باشم بخوام چیزی از سایت دان کنم.

elias-mo67

Member
داداش یه چیزی به نظرم توجه نکردی
من یه نمونه واست درست کردم .
اسم عکس من Bitmap بودش. اما عکس شما Bitmap3 هستش.پس باید اسمش رو توی کد ها تغییر بدی
دوم اینکه باید مختصات عکس خودت رو در قسمت عدد ها وارد کنی تا دقیق کار بکنه چون اون مختصاتی که من دادم برای همون مثال هستش
اگه سوالی بود در خدمتم.

elias-mo67

Member
راستی یادم رفت بهت بگم داداش اینکه اگه بخوای سرعت زومت سریعتر بشه باید تعداد چرخش حلقه رو کم کنی
چون در این مثال من 100 بار حلقه رو چرخوندم به همین دلیل سرعت کار یکم کنده
اگه سریعترش رو بخوای باید تعداد 100 رو کم کنی اما در عوض باید مختصات و اعدادت رو کمی دستکاری کنی.

راستی یادم رفت بهت بگم داداش اینکه اگه بخوای سرعت زومت سریعتر بشه باید تعداد چرخش حلقه رو کم کنی
چون در این مثال من 100 بار حلقه رو چرخوندم به همین دلیل سرعت کار یکم کنده
اگه سریعترش رو بخوای باید تعداد 100 رو کم کنی اما در عوض باید مختصات و اعدادت رو کمی دستکاری کنی.

دمت گرم داداش که به سوالام جواب دادای.
داداش هر کاری گفتی رو کردم اما بازم مشکل داره نگاه کن ببین چی مشکلشه دمت گرم این دیگه دیوانه کرد منو تمام مختصالتو عوض کردم اما بازم جواب نداد

پیوست ها

• dfdf.zip
    473.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14

elias-mo67

Member
سلام داداش
فکر کنم درست توضیح نداده بودم
نگا داداش اسم عکست توی پروژت Bitmap3 هستش
پس توی کدها هم برو تمام Bitmap ها رو به اسم Bitmap3 تغییر بده
و یا اینکه اسم عکست رو به Bitmap تغییر بده
و همچنین مطلبی که واست واسه مختصات نوشتم منظورم این بود که
مختصات رو واسه کار خودت تنظیم کن. چون اون یه مثال بود
مختصات رو باید طبق شکل و پروژه خودت بدی
راستش داداش میخوام خودت ببینی و کاملش کنی و الا کاری واسه من برای ساختنش نداره
باز هم اگه نتونستی خبر بده .در خدمتیم

آخرین ویرایش:
سلام داداش من اون کارهای رو که گفته بودی رو انجام داده بودم اما موقعی که میخواستم برات اپلود کنم اشتباهی قدیمی رو برا آپ کردم مشکل من اینکه وقتی موزیک پلیر تو برنامه تو هر پوشیه ای که هست این زوم عکس خوب کار نمیکنه خودت نگاه کنی متوجه میشه ممنون فایل 2

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه این عکسیو که قبلا خودت درست کرده بودی میخوام وقتی بزرگ شد گوشه سمت راست پایین باشه ممنون فایل 1

پیوست ها

• 1.zip
    256.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.zip
    473.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

elias-mo67

Member
سلام
معذرت دیر جوابت رو دادم
چند روزی مشغول بودم اینترنت دسترسی نداشتم
دوستم توی پروژه ت فایل2 یه اسکریپ با نام OnLoad گذاشتی و چون
توی این اسکریپت از مختصات استفاده کردی باید توی کدهای Bitmap3 اسم مختصات ها رو عوض کنی
مثلا X رو بذار XX و y رو بذار yy و w رو ww و h رو hh
فکر کنم متوجه بشی
و در رابطه با اون فایل 1 من خودم همیشه از دستور center استفاده کردم
تابحال همچین موضوعی رو توجه نکردم
حالا اگه یه وقت فهمیدم بهت خبر میدم
راستی سعی کن تعداد چرخش حلقه رو کم کنی تا سرعت کارت زیاد بشه اما مختصاتت رو باید یکم عوض کنی

سلام معذرت دیر جوابت رو دادم چند روزی مشغول بودم اینترنت دسترسی نداشتم دوستم توی پروژه ت فایل2 یه اسکریپ با نام OnLoad گذاشتی و چون توی این اسکریپت از مختصات استفاده کردی باید توی کدهای Bitmap3 اسم مختصات ها رو عوض کنی مثلا X رو بذار XX و y رو بذار yy و w رو ww و h رو hh فکر کنم متوجه بشی و در رابطه با اون فایل 1 من خودم همیشه از دستور center استفاده کردم تابحال همچین موضوعی رو توجه نکردم حالا اگه یه وقت فهمیدم بهت خبر میدم راستی سعی کن تعداد چرخش حلقه رو کم کنی تا سرعت کارت زیاد بشه اما مختصاتت رو باید یکم عوض کنی
مرسی داداش دمت گرم من زیاد دارم سوال میپرسم معذرت میخوام مشکلی نداره هر وقت راه حلشو فهمیدی بهم بگو اما تو پروژه 2 این کاری که گفتی کردم بازم نشد باز مشکل داره درست بزرگ وکوچک نمیشه xx=ObjectX(Bitmap3) yy=ObjectY(Bitmap3) hh=ObjectHeight(Bitmap3) ww=ObjectWidth(Bitmap3) همین بود مگه نه؟ بعد یه سوال دارم من برای نمونه یک عکس رو گذاشتم من تو پروژه خودم تو هر پیچ بالای 10 تا عکس هست باید برای همه مختصات رو عوض کنم مثلا برای عکس بعدی باید : X رو بذار XXX و y رو بذار yyy و w رو www و h رو hhh

آخرین ویرایش:

elias-mo67

Member
سلام
اما تو پروژه 2 این کاری که گفتی کردم بازم نشد باز مشکل داره درست بزرگ وکوچک نمیشه xx=ObjectX(Bitmap3) yy=ObjectY(Bitmap3) hh=ObjectHeight(Bitmap3) ww=ObjectWidth(Bitmap3) همین بود مگه نه؟
دوسته من توی کدهات متغیرهارو درست گرفتی اما توی دستور حلقه ازشون استفاده نکردی
واسه همین حرکت شکلت ناقص در میومد
بعد یه سوال دارم من برای نمونه یک عکس رو گذاشتم من تو پروژه خودم تو هر پیچ بالای 10 تا عکس هست باید برای همه مختصات رو عوض کنم مثلا برای عکس بعدی باید : X رو بذار XXX و y رو بذار yyy و w رو www و h رو hhh
واسه این کارت یه کد جدید نوشتم که اصلا مختصات نمیخواد
پروژه زیر رو نگاه کن فکر کنم جوابت رو بده
فقط توجه کنی که باید واسه هر عکست یه Pic خاص توی کدهات
تعریف کنی. مثلا عکس یکت pic1 عکس دو pic2 .....
فکر کنم متوجه بشی
توی پروژه دو عکس درست نمودم

پیوست ها

• 2.rar
    475.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
عالی بود دمت گرم فقط یه مشکلی که داره اینکه چند بار پشت سر هم رو یه عکس کلیک کنی قاطی میکنه.ییهو میبینی عکس به حدی بزرگ میشه که از تصویر میزنه بیرون.
اگه تونستی اینم حلش کن نتونستی که هیچ

جدیدترین ارسال ها

بالا