زهرا امیر ابرهیمی

بچه ها می خواستم این سه تا عکس بی کیفیت رو. خب ...البته اگه دوستان وقت داشته باشن ...
رو برام مرتب کنن ..حالا افکت دوست دارن بدن ..افکت بدن .....هر جور که عشقتونه درست کنید ...
وقت یه چیزی ...می خواستم پائینش ..با خط قشنگ البته یه خورده بزرگ ...نوشته بشه ((خلوتگاه تنهایی))

ممنون میشم

kambiz-g

Member
آخه آدم قحطي كه بخواي روي عكس اين آدم كار كني
چون شمايي اگه خواستي يكي از عكس هاش با من
حال كردي تغيير موضع رو

آخرین ویرایش:

hes_r

Member
بابا بنده خدا فیلمش الکی بوده

آقا کامبیز پیام خصوصیای من برات نمیرسه ؟؟

فک کنم 10 تا دادم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطف کنید به هیچ وجه درباره مسائل خارج از موضوع صحبت نکنید. فقط در صورتیکه میتونید کمکی کنید پست بزنید.

ببین اینا چطوره؟

سارا خانم ..ممنون ..میشه بگید ..چه جوری این کار و کردید ..و امکان داره این عکس ها رو با بگراندی دیگه کار کرد ....

GFX Master

عکسای شما خوب کیفیتش فوق العاده پایین بود. وگرنه از این بهتر هم میشد کار کرد. یه پلاگین تو بخش ابزارها گذاشته بودم همین چند وقت پیش که گفتم کارائیش فوق العادست. از اون پلاگین استفاده کردم. برای عوض کردن بک گراند هم دور عکس رو بچین و منتقلش کن تو اون بکی که میخوای.

sogoli

Active Member
عکسای شما خوب کیفیتش فوق العاده پایین بود. وگرنه از این بهتر هم میشد کار کرد. یه پلاگین تو بخش ابزارها گذاشته بودم همین چند وقت پیش که گفتم کارائیش فوق العادست. از اون پلاگین استفاده کردم. برای عوض کردن بک گراند هم دور عکس رو بچین و منتقلش کن تو اون بکی که میخوای.

اسمش چی بود؟

ممنون میشم ..کارایی این پلاگین ها رو بگین .....
کلاً
چیکار بایست کرد ..بعد از دانلود اون ...
و استفاده اون چگونه ..است ...

GFX Master

ببین پلاگین یا فیلتر کلا 2 شکل داره:

1- یه سری از اونا با پسوندای خود فیلترای فتوشاپ یعنی 8BF هستن. اینجور فیلترا رو فقط کافیه داخل پوشه مربوط به فیلترای فتوشاپ تو مسیر زیر کپی کنی و فتوشاپ رو دوباره اجرا کنی:

C:\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\Filters

2- یه سری دیگه از پلاگینا هستن مثل همین پلاگین بالا که برای اجرا شدن یه فایل نصب (Install) دارن که شما خیلی راحت فایل رو نصب میکنی و اگرم کر ک داشت اجرا میکنی و دوباره فتوشاپ رو اجرا میکنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا