زندگی سگی من

M.R

Member
سلام
به نظر من کار قشنگی نشده
از لحاظ ترکیب بندی مونتاژ و فضاهای مثبت و منفی که تو کار ایجاد کردی
نمی دونم شاید ایراد از منه ولی اون حسی که فکر می کنم تو ذهنت بوده رو نمی رسونه
موفق باشید

سلام
به نظر من کار جالبیه البته قضاوت من روی عکس کوچیکه چون هرکار کردم عکس بزرگ باز نشد و نوشت پهنای باند روزانه ...
و اینکه با دیدن اینکار مفاهیم زیادی تو ذهن آدم میاد اگه خودت مفهومی رو که تو ذهنت بوده شرح بدی به نظر من خیلی جالب تر میشه
موفق باشید
بای

Shouli

Active Member
سلام
به نظر من کار جالبیه البته قضاوت من روی عکس کوچیکه چون هرکار کردم عکس بزرگ باز نشد و نوشت پهنای باند روزانه ...
و اینکه با دیدن اینکار مفاهیم زیادی تو ذهن آدم میاد اگه خودت مفهومی رو که تو ذهنت بوده شرح بدی به نظر من خیلی جالب تر میشه
موفق باشید
بای
سلام دوست من :
جای دیگه آپ کردم ...
http://i34.tinypic.com/28v663r.jpg
حتما نظرتو بهم بگو .

سلام
به نظر من کار قشنگی نشده
از لحاظ ترکیب بندی مونتاژ و فضاهای مثبت و منفی که تو کار ایجاد کردی
نمی دونم شاید ایراد از منه ولی اون حسی که فکر می کنم تو ذهنت بوده رو نمی رسونه
موفق باشید

سلام دوست عزیز :
ممنون از نظرتون .
راستش خودمم 2دل بدوم که بزارم, چون تا حالا از اینجور طرحها نزده بودم, خب اینجور طرحها خیلی مهارت میخواد " که منم ندارم " :) به هر حال ممنون ازت .

SEPINAZ

Active Member
كار جالبي شده به نظر من... فضايي كه ساختي و دوس دارم!

موفق باشي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده صادق. فضا رو هم خوب ایجاد کردی.

البته بنظرم یکمی بالها و شاخهای کاراکترت رو بیشتر میتونستی کار کنی. یکمی از کل طرح جدا افتاده و البته یکمی زیادی صاف و صوف شده!

بنظرم زخمی تر و شکسته تر باشن بهتره.

پ.ن:
صادق اون کلمۀ Death توی عکسی که برای امضات گذاشتی گمونم یکمی با موضوعت همخونی نداره!
ببخشید که اینو گفتم ولی بنظرم اومد شخصیت آقای شکیبایی طوری هست که استفاده از این کلمه به این شکل براشون یکمی درست نیست.
بازم معذرت میخوام که عنوان کردم. چون کاری که کردی واقعا قابل تقدیره دوست داشتم به بهترین شکل انجامش بدی.

موفق باشی بلادل. :گل:

AmiR_mM

Member
خیلی خیلی خوشم اومد از این طرحت ! من عاشق شلوغ پلوغی و به هم ریختگی و رنگبندی این کارم . فقط همونطور هم که سارا جان گفت ، بال ها و شاخ های اون آقاهه خیلی صاف و صوفه !!

جدیدترین ارسال ها

بالا