max vray
کاربر VIP
سلام به سید عارف عزیز دوست و هم دانشگاهی دوست داشتنی که من و با این سایت اشنا کردسلام. به به.چه کار گروهی خوبی.هر دو از بچه های حرفه ای... خدا قوت میگم به همتون.
نکات قوت خیلی زیادی داره.مثل نورپردازی خیلی خوب.
ایده پردازی خیلی قشنگ
زاویه های دوربین مناسب.کلوز آپ ها فوق العاده شدن
اوربرایت ها کاملا به اندازه هستن
اما
اما
اما
میدونی چرا پیشنهاد برای تاپ گالری نمیدم؟
1- تکسچر ها کیفیت پائین هستن.رزولوشن مناسب ندارن.واسه همین وقتی رندر کلوز آپ میگیری خراب میشه کار
2- بیشتر آبجکتها low polyهستن.مثل سفره( پارچه ) گل برگهاش بیرون پنجره.
ببین وقتی رندر کلوز آپ میاد وسط باید وسواس روی نکات بالا چندبرابر بشه.
3- سیمولیت پارچه خوب نشده.برای سیمولیت مناسب باید با سرعت خیلی کم انجام بشه.2 حالت داره.یکی حالت معمولی و یکی حالت آهسته و با دقت
4- فقدان Caustic.توی همچین کاری باید و باید Caustic غوغا بکنه.
اینجا اگه با فرای کار میکردین خودش Causitic داره
در کل کار خیلی خیلی خوبی شده.به هر 2 نفر خدا قوت میگم.
از این که کار پسندیدی واقعا خوشحالم چون تو یک حرفه ایی هستی و جلب نظرت کار سختیه
در مورد لو پولی تا حدودی درست گفتی اما گل های پشت پنجره ivy هستش و دنیای پولیگانه
درمورد تکسچر هم حرفت درسته اما نه رو این کار چرا؟
چون اگه با یک دوربین از فاصله نزدیک از یک تیله عکس بگیری جوری که تیله 1سانتی کل کادرت بگیره اونوقت شما در دید یک مورچه هستین و تو اون ابعاد تمامی تکسچر ا بهم میریزه و یک برجتگی ساد در حد یک تپه دیده میشه و جالبه بدونی همین صحبت من دلیلی برای اثبات نظریه ایی ثابت شده به عنوان علم زنجیره هاست که تحقیق بکنی درموردش برات بسیار جالب خواهد بود.
در مورد سیمولیت هم اشتباه میکنی اخه من از ریکتور استفاده نکردم بلکه نویز و ویو هستش
بازم ممنون دوست جان
مرسی متخصص عزیزبه به عجب کاری شده
.
تبریک به هر دوتون
خسته نباشید بچه ها. کار خوبی شده تبریک میگم و توی تمامی موارد هم با عارف موافقم d:
مرسی از لطفتون انشالله وقت بشه حتما کار یک ادیت کوچولو میکنیمسلام
خسته نباشید و خداقوت هم به سوین جونم و هم به آقای کریمی بزرگوار
کار گروهییه عالی هست, ایراداتی که آقای رضوی فرمودند وجود داره, که ان شاء الله رفع میشه و کار میره برای تاپ گالری
من که از دیدن کارتون لذت بردم
هر دو بزرگوار و گروه همراه و سایرین موفق باشید
سلام.خوشحالم رندرینگ پسندیدینسلام
راستش منم خواستم بنویسم عجب کاری (مثه بقیه دوستان)اما فقط می نویسم عجب رندر خوبی.مدل و تکسچر از نظر من خیلی خیلی جای کار داره.
موفق باشین
مرسی شما استاد مایی ممنونخدا قوتتون بده،کار زیبایی بود
ما که از این چیزا سرمون نمیشه،ولی دوست داریم ببینیم و لذت ببریم
ممنون دوستان به ما لطف دارنددرود
کار بسیار زیبایی شده و خیلی خوشم اومد. دوستان اشکالاتی از کار گرفتن و اینم بخاطر اینه که کار شما رو از دید یک کار حرفه ای نگاه میکنن نه یک کار پیش پا افتاده و اگر این مشکلات رفع بشه حرفی واسه گفتن نمیزاره.
موفق باشین
خیلی خیلی خوشحالم کار مورد قبولتون بوده
بازم ممنون
به به سلام اقا مجید گلهر دو تون خسته نباشید کار بسیار زیبایی شده...
مهمتر از او نگروهی بودن کاره که ارزشش رو دو چندان کرده
متشکرم
واقعا کار گروهی نتیجه های خوبی میده
--------------------------------------------------------------------------------------------
در نهایت از تمامی دوستانی که راهنماییمون کردن تشکر میکنم
جا داره از هم گروهی خوبم سوین تشکر ویزه بکنم بخاطر شکیبایش و همراهی خوبش در تمام پروژه و استخراج منابع مناسب برای رندر گیری
واقعا تو این پروژ خیلی چیزا یاد گرفتم
با تشکر از همه دوستان در مجید آنلاین
این اخرین کاری بود که تو سایت میزارم بازم ممنون و خداحافظ
آخرین ویرایش: