غیره زندگی رسم خوشایندی است

نظرتون درمورد کار چیه؟

• ضعیف

رای: 0 0.0%
  • متوسط

رای: 4 57.1%
  • قوی

رای: 3 42.9%

• مجموع رای دهندگان
    7

max vray

کاربر VIP
سلام. به به.چه کار گروهی خوبی.هر دو از بچه های حرفه ای... خدا قوت میگم به همتون.
نکات قوت خیلی زیادی داره.مثل نورپردازی خیلی خوب.
ایده پردازی خیلی قشنگ
زاویه های دوربین مناسب.کلوز آپ ها فوق العاده شدن
اوربرایت ها کاملا به اندازه هستن
اما
اما
اما
میدونی چرا پیشنهاد برای تاپ گالری نمیدم؟
1- تکسچر ها کیفیت پائین هستن.رزولوشن مناسب ندارن.واسه همین وقتی رندر کلوز آپ میگیری خراب میشه کار
2- بیشتر آبجکتها low poly‌هستن.مثل سفره( پارچه ) گل برگهاش بیرون پنجره.
ببین وقتی رندر کلوز آپ میاد وسط باید وسواس روی نکات بالا چندبرابر بشه.
3- سیمولیت پارچه خوب نشده.برای سیمولیت مناسب باید با سرعت خیلی کم انجام بشه.2 حالت داره.یکی حالت معمولی و یکی حالت آهسته و با دقت
4- فقدان Caustic.توی همچین کاری باید و باید Caustic غوغا بکنه.
اینجا اگه با فرای کار میکردین خودش Causitic داره

در کل کار خیلی خیلی خوبی شده.به هر 2 نفر خدا قوت میگم.
سلام به سید عارف عزیز دوست و هم دانشگاهی دوست داشتنی که من و با این سایت اشنا کرد
از این که کار پسندیدی واقعا خوشحالم چون تو یک حرفه ایی هستی و جلب نظرت کار سختیه
در مورد لو پولی تا حدودی درست گفتی اما گل های پشت پنجره ivy هستش و دنیای پولیگانه
درمورد تکسچر هم حرفت درسته اما نه رو این کار چرا؟
چون اگه با یک دوربین از فاصله نزدیک از یک تیله عکس بگیری جوری که تیله 1سانتی کل کادرت بگیره اونوقت شما در دید یک مورچه هستین و تو اون ابعاد تمامی تکسچر ا بهم میریزه و یک برجتگی ساد در حد یک تپه دیده میشه و جالبه بدونی همین صحبت من دلیلی برای اثبات نظریه ایی ثابت شده به عنوان علم زنجیره هاست که تحقیق بکنی درموردش برات بسیار جالب خواهد بود.
در مورد سیمولیت هم اشتباه میکنی اخه من از ریکتور استفاده نکردم بلکه نویز و ویو هستش
بازم ممنون دوست جان:rose:
به به عجب کاری شده :green:
.
تبریک به هر دوتون :rose::rose:
مرسی متخصص عزیز:green::rose:
خسته نباشید بچه ها. کار خوبی شده تبریک میگم و توی تمامی موارد هم با عارف موافقم d:
:rose:
سلام
خسته نباشید و خداقوت هم به سوین جونم و هم به آقای کریمی بزرگوار
کار گروهییه عالی هست, ایراداتی که آقای رضوی فرمودند وجود داره, که ان شاء الله رفع میشه و کار میره برای تاپ گالری
من که از دیدن کارتون لذت بردم :rose:
هر دو بزرگوار و گروه همراه و سایرین موفق باشید :rose:
مرسی از لطفتون انشالله وقت بشه حتما کار یک ادیت کوچولو میکنیم :rose:
سلام
راستش منم خواستم بنویسم عجب کاری (مثه بقیه دوستان)اما فقط می نویسم عجب رندر خوبی.مدل و تکسچر از نظر من خیلی خیلی جای کار داره.
موفق باشین:rose:
سلام.خوشحالم رندرینگ پسندیدین
خدا قوتتون بده،کار زیبایی بود
ما که از این چیزا سرمون نمیشه،ولی دوست داریم ببینیم و لذت ببریم
مرسی شما استاد مایی ممنون:rose:
درود
کار بسیار زیبایی شده و خیلی خوشم اومد. دوستان اشکالاتی از کار گرفتن و اینم بخاطر اینه که کار شما رو از دید یک کار حرفه ای نگاه میکنن نه یک کار پیش پا افتاده و اگر این مشکلات رفع بشه حرفی واسه گفتن نمیزاره.
موفق باشین
ممنون دوستان به ما لطف دارند
خیلی خیلی خوشحالم کار مورد قبولتون بوده
بازم ممنون:rose:
هر دو تون خسته نباشید کار بسیار زیبایی شده...
مهمتر از او نگروهی بودن کاره که ارزشش رو دو چندان کرده :)
به به سلام اقا مجید گل
متشکرم
واقعا کار گروهی نتیجه های خوبی میده:rose:
--------------------------------------------------------------------------------------------
در نهایت از تمامی دوستانی که راهنماییمون کردن تشکر میکنم
جا داره از هم گروهی خوبم سوین تشکر ویزه بکنم بخاطر شکیبایش و همراهی خوبش در تمام پروژه و استخراج منابع مناسب برای رندر گیری
shake2.gif

واقعا تو این پروژ خیلی چیزا یاد گرفتم
با تشکر از همه دوستان در مجید آنلاین
balloons.gif

این اخرین کاری بود که تو سایت میزارم بازم ممنون و خداحافظ

آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
سلام
کار قشنگی شده. نقاط ضعف و قوتی که عارف جان گفت منم تایید میکنم. برخی از نظرات دوستان رو هم تایید میکنم مثل نظر حامد و ..
گوی های شیشه ای هم میتونست متریال بهتری داشته باشه. بودن کاستیک تو رندر، میتونست خیلی به رئال بودن نورها کمک کنه.
پست پروداکشن روی رندر نهایی 1 مخصوصا اضافه کردن نورهای سفید کمی تو ذوق میزنه. تو رندر اولی که آپلود کردی jpg1 شارپ کردن کار به متریال چوب تاثیر گذاشته و کمی از حالت عادی بیرون آورده.
تکسچر میز زیاد جالب نشده. کیفیت خوبی نداره و بامپ هم به همون اندازه تکسچر بی کیفیت بوده. مقدار و شدت بامپ هم به نظرم کمی زیاده.
آنرپ پنجره به نظرم میزون نشده، جهت تکسچر اینطوری نشون میده.
فرو رفتن آبجکت گل توی میز و اون پارچه بد جوری کار رو به هم زده.
در مورد خود گل هم میخواستم نظر بدم(اگه به فرض اینکه میخواستید گل رئال بوده باشه) متریال برگها و گلبرگ زیادی مصنوعیه به نظر میرسه.

آقا محمد شما کی کار رو به من نشون دادید؟؟!! تنها فقط سوین یه رندر gpj1 رو بهم نشون داد اونم قبل پست پروداکشن. از من نظر پرسید چطوره منم گفتم خوبه. بعدش من موقعی به مدل کار نظر میدم که وایر کار رو ببینم نه رندر رو. شما حتی اینجا وایر فریم کار رو هم آپلود نکردی. Roham web یکی از بهترین مدلسازهای این سایت هستند حتی بهتر از من.

موفق باشید

رضا جان من کار و به شما نشون دادم گفتی از الان تاپ گالری مبارکه
وقتی اینو گفتی من ایجوری متوجه شدم که کارم ایراد نداره
اما انگار من بد متوجه شدم
اما شما می گی خوب حتما ایراد داره
مرسی
موفق باشی

اینم اخرین کار من تو سایت بود تا چند ماه دیگه نمیام از همه دوستام ممنونم خداحافظ

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
آقا محمد شما کی کار رو به من نشون دادید؟؟!! تنها فقط سوین یه رندر gpj1 رو بهم نشون داد اونم قبل پست پروداکشن. از من نظر پرسید چطوره منم گفتم خوبه. بعدش من موقعی به مدل کار نظر میدم که وایر کار رو ببینم نه رندر رو. شما حتی اینجا وایر فریم کار رو هم آپلود نکردی. Roham web یکی از بهترین مدلسازهای این سایت هستند حتی بهتر از من.

موفق باشید

ممنون از لطفتون gs-graphic عزیز شما خیلی خیلی لطف دارین:rose::rose:
--
اما در مورد اینکه گفتم مدل خیلی خیلی کار داره فکر می کنم باید بیشتر توضیح می دادم.قاب پنجره فقط باکسه با یه متریال خام حتی آنرپ نشده.تکسچر مسیر خودشو پیدا نکرده می خواستین الد و قدیمی کار کنین یا نو و تازه ساخت.تکسچر کف(همون قسمتی که گل رو روش گذاشتین )الد و قدیمیه.تکسچر پنجره(که اصلا مناسب یه قاب پنجره نیست)سالم و نو.معمولا یا چوب رو رنگ می کنن(که در این صورت باید رنگها پوسیده و کمی ریخته می شد) یا اگه بدونه رنگ می خواستین استفاده کنین باید آنرپ می کردین یه مقداری هم ترک و درت اضافه می کردین شما دقیقا همون تکسچری که دانلود کردین رو اضافه کردین تو متریال ادیتور یه یووی مپ.روی مدل کار نکردین همونطور که گفتم لبه های دیوار کاملا تیز و گونیاست این هم با مسیر کار هماهنگ نیست.اصلا احساس نکردم که پنجره ها شیشه دارن(احتمالا یا ندارن یا ior شیشه اشتباهه)
در کل وقتی دارین یه شات بسته کار می کنین باید روی تک تک آبجکتها وقت بگذارین و بادقت با حوصله و مهمتر از اون با عشق کار کنین .
موفق باشین:rose:

آخرین ویرایش:
من فکر نمی کنم ارزش یک اثر روی مدلینگ و پلیگانهای اون باشه بلکه روی اون احساسی که نشات گرفته شده از وجود خالقین اثر
طراوت و روحی که روی این بوم نقاشی در جریان
نوع نگرش در درک یک اثر هنری و کانسپت اون مهمه
بار زیبایی شناسی و هارمونی یک کار مطمئنا مهمتر از رئال شدن

ROHAM WEB

Well-Known Member
راستش تویه چلنجی شرکت کردم ساله پیش که داورش استاد بهروز روزبه بودن البته ایشون خیلی خیلی خیلی به من لطف داشتن و کارم مورد توجهشون قرار گرفت.اما حین کار (چون مسابقه) به صورت wip بود بهم گفتن لبه های کارت تیز و گونیاست من فکر کردم اگه لبه ها رو چمفر کنم مشکل حل می شه اما با راهنمایی های ایشون متوجه شدم منظور از گونیا بودن لبه ها نرم کردنشون نیست.البته من نمی تونم الان دقیقا تجربه ای ای که توی اون مسابقه بدست آوردم رو براتون توضیح بدم باید کمی انحراف(چون این قاب یه قاب چوبیه با دستگاه قالبش نزدن که انقدر صافه بالاخره اون نجاری که اینو درست کرده با دست ساختش باید یکم خطاهای چشم مثلا یه نجار پیر یااگه نجار جوون و تازه کار بود خطاهای کم تجربگیش توی ساختن قاب به بیننده القا بشه)البته من موفق شدم تو اون مسابقه مقام دوم رو بدست بیارم اما این برام اصلا مهم نبود و مهم اون تجربه و کامنتهای یه استاد بزرگ ایرانی روی کارم بود.

در مورد عشق به کار احساس می کنم شما دارین کمی در مقابل کامنتهای من جبهه گیری می کنین و بد برداشت می کنین(که اصلا دلیلش رو نمی فهمم)من نگفتم که شما بیکار بودین و سرسری کار رو بستین(منظورم اینه که باید روی تک تک آبجکتها با عشق وقت بگزارین 9
در کل دارم از کامنت گذاشتن خودم یواش یواش پشیمون می شم و با خودم می گم منم مثه بقیه می گفتم تاپ گالری که به مذاق شما خوش بیاد:rose:

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
آخه مگه کابینته(کی پنجره رو با ام دی اف می سازه) تازه اگه ام دی افه متریالش مچ نیست..
اصلا آقا من تسلیم
تاپ گالری با همین وضع:rose:

Mandana

Active Member
سلام مجدد
اول اینکه هیچ کاری نیست که بدون مشکل باشه.حتی بهترین هنرمندها هم توی آثارشون یکی دوتا اشتباه ریز دیده میشه.تنها هنرمندی که کارش بی ایراده خداست
دوم اینکه به نظرم تا ایرادهای کارمون رو قبول نکنیم نمی تونیم پیشرفت کنیم.به نظرم اینجا یک سو تفاهم پیش اومده...
ارزش بصری کاره شما واقعن بالاست.آدم با نگاه کردن به این منظره حس خوبی بهش دست میده.احتمالن دلیل اینکه بعضی دوستان گفتن تاپ گالری همین بوده باشه.چون واقعن آدم از دیدن صحنه بدون توجه به جزئیاتش لذت می بره.مهم هم همینه که بیننده لذت ببره.دیتیل و سایر قضایا هم مهم هست اما نه به اندازه ای که اثر باید بیننده رو به وجد بیاره.کار نقاشی مثل ونگوگ گاهی وقتی بهش نگاه کنین خیلی ساده به نظر میاد.اما دلیل اینکه هنرمند معروف هست بخاطر دیتیل کارهاشه؟یا بخاطر احساسی که در بیننده بوجود میاره؟
سوین گل و محمد عزیز، اگر بچه ها نکات ریز رو در مورد دیتیل گفتن، یا حتی من، باسه این نبود که میخوایم گیر بدیم یا ارزش هنری کارتونو پایین بیاریم
بر عکس
سعی کردیم با نقدهامون که سعی کردیم سازنده باشه، کاری کنیم به زیبایی اثرتون افزوده بشه.یا اگر اینو ادیت نکردین، توی کار بعدی توجه به همین نکته های کوچیک و بعضن بی اهمیت کلی باعث بهتر "تر" شدن کار میشه

ارزش زحمت کار گروهی و تک تک ثانیه هایی که برای خلق ان اثر پر احساس صرف کردین بر هیچ کس پوشیده نیست.
امیدبارم از انتقادات سرد و خسته نشین و با جدیت کارتونو دنبال کنین و اجازه بدین ما هم از دیدن کارهاتون لذت ببریم.با توجه به شناختی که از شما دارم مطمئنم در روزهای آینده کارهای چه بسا بهتری ازتون میبینیم.دفعه دیگه بگین این آخرین کاره مونه میگم ناظم بیاد بخورتتون:green:
منتظریم
موفق بباشین:rose:

راستش تویه چلنجی شرکت کردم ساله پیش که داورش استاد بهروز روزبه بودن البته ایشون خیلی خیلی خیلی به من لطف داشتن و کارم مورد توجهشون قرار گرفت.اما حین کار (چون مسابقه) به صورت wip بود بهم گفتن لبه های کارت تیز و گونیاست من فکر کردم اگه لبه ها رو چمفر کنم مشکل حل می شه اما با راهنمایی های ایشون متوجه شدم منظور از گونیا بودن لبه ها نرم کردنشون نیست.البته من نمی تونم الان دقیقا تجربه ای ای که توی اون مسابقه بدست آوردم رو براتون توضیح بدم باید کمی انحراف(چون این قاب یه قاب چوبیه با دستگاه قالبش نزدن که انقدر صافه بالاخره اون نجاری که اینو درست کرده با دست ساختش باید یکم خطاهای چشم مثلا یه نجار پیر یااگه نجار جوون و تازه کار بود خطاهای کم تجربگیش توی ساختن قاب به بیننده القا بشه)البته من موفق شدم تو اون مسابقه مقام دوم رو بدست بیارم اما این برام اصلا مهم نبود و مهم اون تجربه و کامنتهای یه استاد بزرگ ایرانی روی کارم بود.

در مورد عشق به کار احساس می کنم شما دارین کمی در مقابل کامنتهای من جبهه گیری می کنین و بد برداشت می کنین(که اصلا دلیلش رو نمی فهمم)من نگفتم که شما بیکار بودین و سرسری کار رو بستین(منظورم اینه که باید روی تک تک آبجکتها با عشق وقت بگزارین 9
در کل دارم از کامنت گذاشتن خودم یواش یواش پشیمون می شم و با خودم می گم منم مثه بقیه می گفتم تاپ گالری که به مذاق شما خوش بیاد:rose:
اهه ، چه جالب !
شما هم تو اون مسابقه شرکت کردید ؟
منم شرکت کردم ، فینالیست بودم . تو اختتامیه هم شرکت کردم
پس شما هم GameArtist هستید ؟

دوستای گلم ، کارتون خیلی قشنگه.اما وقتی اینجا قرار میگیره به این معنیه که دوس دارید نظر دیگرانو راجع بش بدونید

Hamed

Active Member
سلام

ماندانا خانوم خانوم فوق العاده با درک و معلومات و همیشه دور میریزه با حرفاشون
دوستان جوان و جویایی نام...همه چیز خوبه عالی کار کار بسیار با ارزشی و یکی دو قدم با تاپ فاصله بیشتری نداره من خودم تمام کارام همینجوری بود تا این کار اخرم که رفت گالری...کاری ندارم من میگم به حاشیه نریم...نمخوام باز بحث کنم من خودم خدای تجربم تو کار دکوراسیون داخلی(هم از کاری قبلیم اینجا تو سایت مشخصه هم همه میدونن و دیدن...من الکم آویختست) گفتن این حرفه من خوب نیست فقط جهت این گفتم که تا 99 درصد حرف roham web راجبعه ام دی اف و پنجره درسته...اما این اصلا ربطی به توی محیط نداره با یک روکش ساده این مشکل حل میشه(مشکل اینجاست که اجرا رو با طراحی قاطی میکنید)...دوستان هدف پیشرفت هموطنه نه چیز دیگه...با سو تفاهم با آرامش و بزرگی حلش کنید و بس...

منتظر کارای شما دو دوست گران بها و ارزشمند این سایت هستم...دوستون دارم زیاد...
معذرت اگر ما فضولی کردیم

علی علی

ROHAM WEB

Well-Known Member
وقتی تصمیم بگیرین در مقابل یک کامنت جبهه گیری کنین سعی می کنین به بدترین نحوی که یه نوشته رو می شه خوند اونو بخونین(خوبه که من آخر جمله م گل هم گذاشتم اگه نه چه فکری می کردین).اولین کامنت من برای کار شما این بود که رندر عالیه و مدل و تکسچر جای کار داره اما شما عوض اینکه سعی کنین دنباله این باشین که ایرادات رو بدونین و رفع کنین ارزش نظر منو صفر کردین که به جناب gs-graphic هم نشون دادیم اون گفته مشکلی نداره تو چرا می گی مشکل داره.با این همه من اومدم و ایرادات رو بهتون گفتم عوض اینکه بپذیرین و سعی در اصلاحشون کنین در چند جمله در ظاهر دوستانه جبهه گیری کردین و سعی در توجیح اشتباهات داشتین با این همه من پیشنهاد تاپ گالری دادم نه با اجبار شما (هیچ بشری روی کره زمین نمی تونه منو مجبور به کاری که دوست ندارم انجامش بدم کنه)و منظورم از اینکه گفتم با همین وضع یعنی این کار اونقدر بنظر خوب هست که این اشتباهات رو ندیده گرفت و بره تاپ گالری اما باز هم آخرین کامنتتون نشون داد که جنبه لازم واسه نقد شدن رو ندارین و من واقعا پشیمونم از کامنت دادنم.
--
ممنون از ماندانای عزیز بابت کامنت بجاشون:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا