تقصیر حمید بود من فقط 2 تا اصطلاح گفتم !
حمید فکر کنم تو آمریکا زندگی میکنه حسابی با زبان ما بیگانه است !
نه بابا اینا همشون تکنیک ، اصطلاح بود والا
خوب از
fabrication شروع میکنیم :دی
fabrication از زیر مجموعه های Matte Painting هست یه تکنیک Matte Painting هست که توش از قطعات ترکیب رنگی برای Painting استفاده میشه ، بجای رنگ
تو تعییر رنگ های پست مدرن البته
map sliceing
اسم یکی از تکنیک های پیشرفته فتوشاپ هست برای ترکیب
بطور خلاصه map sliceing اینطوری هست که یک سری فایل رو که از قبل آماده کردیم با فرمت TIF سیو میکنیم
با ترتیب شماره فایل های بک گراند لایه ندارند و همشون تقریبا شبیه هم هستنند فقط با یه سری تغییرات تو رنگ ، فرم و ...
اینجوری به سادگی میتونیم بافت های پیچیده ای ایجاد کنیم بدون اینکه بخوایم درگیر جزئیات بشیم
تو ساخت تکسچر و بک گراند خیلی کاربرد داره ، ساخت ترکیب رنگ های نامنظم ساخت بافت و متریال برای کاربردهای خاص ، بخصوص در 3D texturing
این فایل هارو به عنوان قلم تعریف میکنیم و بعد یه MAP ایجاد میکنیم و از دستور batch ( یه قسمت از فتوشاپ هست برای ایجاد automation) برای تغییر قلم بصورت اتوماتیک بین عکس های تو پوشه به ترتیب شماره استفاده میکنیم و خوب با استفاده از digitizer شروع میکنیم به استفاده از قلم روی MAP
روش Blending
روش Blending هم یعنی همون روش ترکیب که میتونیم مشخص کنیم که این فطعات با چه درصدی باهم ترکیب شن و چطوری دقیقا مثل همین کاری که من کردم
varianse
varianse تو گام رنگی ، یعنی تغییر رنگ تو یه گام که اصل کلمش variation به معنی گوناگونی
امیدوارم دیگه واسه کسی مجهول و نباشه این تکنیکا و اصطلاحات :دی