زمینه سرمایه گذاری

Yunes.grapix

Well-Known Member
آژانس اتومبیل خوبه ؟

:oops: سلام . من حدود هشت الی ده میلیون تومان پول دارم میخواستم ببینم بهترین کاری که میتونم با این پول انجام بدم چیه ...
لطفا به من یک زمینه مناسب برای سرمایه گذاری که نیاز چندانی هم به تخصص اولیه نداشته باشه یا اگر هم نیاز بود بتونم اون رو کم کم یاد در حین کار تجربه کنم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :-?

آخرین ویرایش:

IranPardakht

Well-Known Member
سلام.

اگر ترجیح میدین که در زمینه علوم کامپیوتر و اینترنت فعالیت داشته باشید، بهتره ابتدا سابقه کافی بصورت عملی در این بخش داشته باشید تا با دید باز و منطقی تصمیم گیری کنید. هر فعالیتی از دور می تونه پولساز و جذاب بنظر بیاد. درحالیکه اگر از نزدیک به بطن فعالیت نگاه کنید خواهید دید که مشکلات، ریسک ها و موانع پیشرفت خودش رو داره.

این روزها فعالیت و مجموعه ای موفقه که حداقل یک تفاوت قابل توجه با سایر رقباش داشته باشه و اصولاً خدمات رو بصورت کامل و دقیق همراه با مسوولیت پذیری کامل انجام بده.

به استعدادها و توانایی های خودتون تکلیه کنید و بررسی کنید که در چه زمینه ای فعالیت کنید، تا جا برای رشد بیشتر، کسب درامد و بازگشت سرمایه گذاری اولیه شما رو داشته باشه.

موفق باشید.

Yunes.grapix

Well-Known Member
متشکرم . البته توی شهر ما کار کامپیوتری حالا از خود خدمات یا شرکت فروش یا کافی نت یا . . . یه مقدار بازارش کساد شده ولی یکی از دوستان من پیشنهاد کرده بود که یه ماشین پژو بخر و توی آژانس بزار میگفت یک ساله هم پول ماشین در میاد هم یه سودی میده و می تونی ماشین رو بفروشی ... کسی هست که در این زمینه بتونه یه نظری بده
ممنون میشم

IranPardakht

Well-Known Member
من راستش اولش خواستم پیشنهاد بدم گفتم شاید بی ربط باشه.

کار خوبیه. من زیاد شنیدم.

Yunes.grapix

Well-Known Member
متشکرم ایران پرداخت ... مسئله خاص دیگه ای هم هست یا نه در مورد این کار ... کسی می تونه راهنمایی کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا