زحمت آخر ( فلش كه داخلش صفحه وب باشه )

skh_med

Member
با سلام
لطفا بهم كمك كنيد
من يه فايل فلش مي خوام كه توش صفحه اينترنتي باشه كه وقتي كاربر وصله به اينترنت صفحه رو داخل فلش ( البته بدون آدرسش )دببينه . اما اگه وصل نباشه صفحه كه نمياد بالا فلش سفيد ديده شه و آدرسي از صفحه وب نشه گير آورد . كلا نمي خوام آدرس صفحه وب رو بفهمن . تو رو خدا كمكم كنيد . همين امروز وقت دارم . خيلي زحمتتون دادم ./:rose:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين بحث بر مي گرده به Sid Server لطف كنيد در انجمن مخصوص تاپيك بزنيد

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ولي اينجور كه ميبينم شما مي خوايد صفحه اينترنت رو در فلش لود كنيد ؟؟؟ درسته ؟

براي اينكار بايد فلش فايلهايي چو ن ( PHP . SQL .XML ) و غيره رو در فلش فراخواني كنه كه محتويات سايت شما

هستن .

براي آموزش استفاده از اينا بايد در انجمن سرچ كنيد آموزشش هست

و براي نوشتن PHP و غيره بايد به بخش SidServer بريد

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

skh_med

Member
ببينيد . من صفحه وبم حاضره . من مي خوام اين صفحه در فلش لود بشه . نمي خوام كه اطلاعاتي رو وارد فلش كنن . ساده هست . فقط لود بشه . و وقتي به اينترنت وصل نيست صفيد ديده شه عوض ارور . در حقيقت من مي خوام صفحه وبم آدرسش مخفي باشه . مي شه راهماييم كنين

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من فكر مي كنم شما اول مي خوايد فلش يك فايل رو تست كنه اگه اونجا بود فلش اجرا بشه و اگه نبود اجرا نشه

من براي اينكار قبلا براي پروژه هايي كه مي ساختم قفل مي زاشتم كه يك فايل xml رو در داخل cd قفل مي كردم كه نتونن اون فايل

رو كپي كنن و اگه اون فايل در كنار فايل فلش بود اون فلش اجرا ميشد ولي اگه نبود ديگه فلش اجرا نمي شد

خوب شما هم توسط يك فايل xml مي تونيد اين كار رو انجام بديد

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

از اينكه ميگي مي خواي آدرس وبت مخفي باشه يكم توضيح بده

موفق باشيد

skh_med

Member
نه ببينيد من مي خوام فلش لود بشه . اما اون قسمت و باكسي كه مال صفحه وب هست هم توش بياد . مگه اينكه كاربر به اينترنت وصل نباشه كه در اين صورت بازم فلش مياد اما اون باكسه خالي باشه . باور كنيد پيچيده نيست . من ناشيم واسه همين . شرمنده .و من فقط مي خوام اين آدرسي كه دارم داخل فلش معلوم نشه . در كل فاسل فلشي كه داخلش يك صفحه ساده وب بدون هيچ ارتباطي با ديتا بيس اينا لود بشه .

skh_med

Member
ببنيد من يه آدرسي دارم كه توش فرم هست . اين صفحه قبلا درست كردم . يك سري پاورپوينت پزشكي دارم كه آخرش مي خوام اين صفحه وب باز شه و بهم ارسال كنن . در حقيقت من مي خوام وقتي پاورپوينت رو تموم كردن ببينن اين فرم من رو . واسه همين مي خوام آخر پاورپوينتم يك فايل فلش بزارم كه وقتي كاربرا اونجا رسيدن فلش رو باز كردن توش اون صفحه وب باشه كه كد دانشحويي رو ارسال مي كنند و من مي فهمم كه تموم كردن . اما نمي خوان اين آدرس رو بفهمن چون بدون تموم كردن اسلاد هاي درس مي رن تو آدرس از اينتزنت بروزر و كد رو ارسال مي كنند . من از اين فلش استفاده مي كنم براي باز كردن وب داخلش به صورتي كه آدرسش معلوم نباشه

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب چرا اينقدر اينو پيچيده ميكني

چرا توسط خو فلش اين كار رو انجام نمي دي منظورم توسط فلش كد دانشجويي و ... رو ازشون بگير

شرمنده اگه متوجه نمي شم ديگه داره صبح ميشه . مخم قاط زده

موفق باشيد

skh_med

Member
ببنيد شرمنده . اين اسلاد ها اينترنت كه نيستن . من در كل مي خوام ببينم آيا اصلا امكان داره فلشي باشه مثل بروزر عمل كنه و توش صفحه اينترنت لاز شه . در ضمن نم خوام با فلش كار پيچيده اي كنم . اوت صفحه وبم همه كار را رو مي كنه . فقط مي خوام فلش محلي باشه براي باز شدن اين صفحه وب . چون اگه داخل اينترنت باط شه آدرسش معلومه . بازم كجاشو ميگيد بگم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين چيزي كه مي خوايد ميشه ولي خيلي پيچيده ميشه !!!

ولي شما توسط يك فايل فلش كه احتياجي هم نداره در وب باشه مي تونيد اطلاعات رو بگيريد و فلش اون اطلاعات رو براتون Email مي كنه

خوب تا حالا رسيديم به همون در خواست شما

موفق باشيد

skh_med

Member
يعني فايل فلش بدون اينكه در اينترنت باشه مي تونه كدي رو براي من ميل كنه ؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

چرا كه نه !!!!

فقط شما احتياج به يك هاست لينوكس داريد تا بتونيد فايل PHP كه براتون Mail ميكنه رو آپلود كنيد

ديگه به هيچ چيز احتياج نداريد

موفق باشيد

skh_med

Member
اهان فهميدم . از همون بانك فلش شما يك سري فلش با php برداشتم . يعني من در سورس fla به جاي آدرس مثلا send.php آدرس هاستي رو ميزارم كه فايل php اونجاست . و بعد اين فلش رو مي زارم آخر اسلايدام . بدون اينكه لازم باشه بزارم تو هاست . وقتي اين فلش رو باز كنن و كد را بزارن به من فرستاده مي شه . درسته ؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آفرين . فقط بجاي آدرس فايل php كه در سورس هست بايد آدرس جايي كه فايل php رو آپلود كرديد رو وارد كنيد

موفق باشيد

skh_med

Member
ممنونم .همين كه انقدر با مرامين كه تا اين وقت شب به سوالات جواب مي ديد ماييه افتخاره . دارم امتحان مي كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا