زانتیا

H.S

Member
سلام.
خوب مدل زانتیا رو انتخاب کردم تا هم سوء تفاهم نشه ( مدل آماده ) و هم قدرت خودم رو در مدلینگ با کمک شما افزایش بدم.
تا اینجاش چطوره ؟

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    138.1 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • 1 wire.JPG
    1 wire.JPG
    138 کیلوبایت · بازدیدها: 31

G LADIATOR

Member
خوبه..
پس چرا ادامه نمیدی؟؟؟
ضمنا کاپوت با بلوپرینت جور نیست رفته پایین.

ادامه بده
من و همه بچه ها پشتتیم... خیالت راحت
109.gif

H.S

Member
سلام.
از همه که اینقدر لطف داشتن ممنونم.
متاسفانه نه وقتش رو دارم و نه توانش رو البته فعلا دارم از روی آموزشی های زیادی ساختن ماشین رو میبینم و به زودی یه پروژه جدید رو میخوام شروع کنم.
شاید نزدیک به 4 تا فیلم آموزشی مختلف اجع به ساخت ماشین دیدم چیزای زیادی یاد گرفتم. اما میخوام موقعی که کارمو گذاشتم بدون اشکال باشه.
بازم ازتون ممنونم.
موفق باشین.

G LADIATOR

Member
سلام.
از همه که اینقدر لطف داشتن ممنونم.
متاسفانه نه وقتش رو دارم و نه توانش رو البته فعلا دارم از روی آموزشی های زیادی ساختن ماشین رو میبینم و به زودی یه پروژه جدید رو میخوام شروع کنم.
شاید نزدیک به 4 تا فیلم آموزشی مختلف اجع به ساخت ماشین دیدم چیزای زیادی یاد گرفتم. اما میخوام موقعی که کارمو گذاشتم بدون اشکال باشه.
بازم ازتون ممنونم.
موفق باشین.

ای بابا
من که گفتم من و تمامی بچه های فروم پشتتیم.
پس از چی دلهره داری.
فکر نکنم اینجوری مشکلی تو کارت پیدا بشه ها!!!

H.S

Member
ای بابا
من که گفتم من و تمامی بچه های فروم پشتتیم.
پس از چی دلهره داری.
فکر نکنم اینجوری مشکلی تو کارت پیدا بشه ها!!!

از لطفت خیلی خیلی ممنونم عزیز. من نمونه کاره شما رو دیدم ماله من آبرو ریزیه. اگه اجازه بدی تا تمرینه بیشتری کنم ممنون میشم.

بابا همینطور ادامه بده دیگه مسلم هم گفت همه اینجا پشتتن خدا گفته از تو حرکت از من برکت شما جلو شو کارو ادامه بده ما هم از پشت ساپورت میکنیم تا الانشم که خوب شده ایول ادامه بده ببینیم چی میشه ما هم مثل عوامل پشت صحنه میمونیم دیگه درسته بازی کن حساب نمیشیم و آرتیست شمایی ولی تا جایی که بشه هواتو داریم.

آخرین ویرایش:

H.S

Member
بابا کاره من به خدا مثه شما حرفه ای نیست. حداقل بذارید یه کم دیگه تمرین کنم.

اولا که کو تا ما حرفه ای بشیم بعدشم اونایی که حرفه ای هستن از وقتی که نینی بودن
connie_38.gif
که حرفه ای نبودن شما هم ماشالا خوب شرو کردی کافیه همینطور ادامه بدی و مراحل رو بزاری ما هم اگه اشکالی داشت میگیم داه حلشم میگیم دیگه مشکلت چیه؟ چند بار بگیم آخه همه اینجا پشتتن.

خوب داشتی پیش میرفتی .
اگه قراره من و شما چیزی یاد بگیریم از همینجا باید یاد بگیریم.
من هر چیزی که یاد گرفتم از اینجا بوده.
نترس مجلس بی ریاست.

جدیدترین ارسال ها

بالا