ریگینگ موتور چهار سیلندر چهار زمانه ی خورجینی

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
این اولین کاری هست که توی انجمن میذارم.

یه دفعه به سرم زد یه انجین خورجینی چهار سیلندر بسازم و بعد عملیات ریگینگ روش انجام بدم.
ممکنه تناسبات موتور مشکل داشته باشه و دلیلش هم طراحی و مدلسازی ذهنی و بدون مرجع بود.

کل کار تقریبا " یک هفته به صورت پاره وقت زمان برد. و دلیل طولانی شدنش هم پیدا کردن راه این کار بود.
چون برای ریگینگ های متداول تر مثل کاراکتر، آموزش و مرجع و ترفند آماده زیاد هست ولی برای چنین کاری مجبور بودم دانسته هام رو به صورت آزمون و خطا بکار بگیرم و برای رسیدن به روش مطلوب نزدیک 20 راه متفاوت رو امتحان کنم.

دوستانی که قصد دیدن نتیجه ی کار رو دارن باید لطف کنند و فایل rar که پیوست شده رو پس از extract با ورژن 2008 و یا بالا تر 3dsmax باز کنند.

اگر میل لنگ موتور در حالت انتخاب ، توسط ابزار rotate چرخانده بشه، پیستونها در بلوک موتور به بالا و پایین میرن، شاتونها حرکت تبدیل نیروی رفت و برگشت به چرخشی رو تقلید میکنن، سوپاپ ها و فنر ها باز و بسته شده و تسمه ها و چرخ دنده ها باعث حرکت میل بادامک و بادامکها و سایر اجزای موتور خواهند شد.

این رو هم بگم که قبلش یه موتور تک سیلند رو ریگ کردم که نسبت به این واقعا" ساده بود.

منتظر ا نظرات سازنده ی شما عزیزان هستم .
اگر سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.

پیوست ها

• motor_rigging_V_15.rar
    334.3 کیلوبایت · بازدیدها: 349

danyfilth

Member
با سلام مهندس امیر
کار فنی قشنگی است. راه های زیادی برای این کار سراغ دارم، من خودم اسکریپت را ترجیح می دهم.
امیدوارم در پست بعدی هم برای من و هم برای دیگر دوستان روشهایی را که تست کردین و مشکل داشت را بازگو کنید، تا ما هم از تجربیات شما استفاده کنیم.
موفق باشید و اینشالا کارهای بهتری از شما ببینیم.

amir.nemati63

کاربر VIP
با سلام مهندس امیر
کار فنی قشنگی است. راه های زیادی برای این کار سراغ دارم، من خودم اسکریپت را ترجیح می دهم.
امیدوارم در پست بعدی هم برای من و هم برای دیگر دوستان روشهایی را که تست کردین و مشکل داشت را بازگو کنید، تا ما هم از تجربیات شما استفاده کنیم.
موفق باشید و اینشالا کارهای بهتری از شما ببینیم.

سلام.
متشکرم.
راستش من هیچ چیزی از اسکریپت و کلا کار هایی که شبیه به برنامه نویسی باشه بلد نیستم.
و میدونم اگر کسی به اسکریپتنویسی وارد باشه میتونه نتیجه های خوبی بگیره.
از لطف شما ممنونم.

amir.nemati63

کاربر VIP
خسته نباشی
ایده های جالبی تو کارت بود به خصوص نوع استفاده از path constraint داخله ریگت و وارد کردن percent along path به
wireparametere

خیلی جالب بود آفرین!

ممنون دوستان نظر لطفتونه.
ببخشید دیر جواب دادم چند وقتی اینتر نتم قطع بود سر نزدم.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا