ریگینگ! باورم نمیشه! این دیگه خود تیم ملیه!

AVGHH

Member
هر چی میگردم و هاردمو زیر و رو میکنم پیداش نمیکنم.:sad:
بازم میگردم اگه پیداش کردم همینجا میذارم.

AVGHH

Member
سلام
اینم همونی که قولشو داده بودم :wink:

دوتا فایله rar هست
اولیش فایل خود مکس (max.) به اسم Advanced Head Rig.rar
دومیشم تکچراشه (چشم و صورت)

ببخشید که دیر شد. :)

راستی، اگه شماهام از این ریگا دارید بذارید بقیه هم یه نگا بندازن، فرقی نمیکنه حرفه ایه یا نه.

پیوست ها

• Advanced Head Rig.rar
    190.3 کیلوبایت · بازدیدها: 82
  • textures.rar
    469.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60
آخرین ویرایش:

AVGHH

Member
سلام؛
بازم ریگ، میگم اگه موافقید و مدیران موافقن یه تاپیک تخصصی بزنیم در مورد ریگ:wink:

یه کاراکتر هست به اسم دکتر مکسول (Dr. Maxwell) که صورتشو ریگ کردن و تست گرفتن.

21kjjgl.jpg

2q8vity.jpg

دوتا فیلمه کوتاهه

http://rapidshare.com/files/151727061/facial_rig_test_of_dr_maxwell01.zip.html

پیوست ها

• facial rig test of dr maxwell02.zip
    705.7 کیلوبایت · بازدیدها: 74
خوب شد داونلود نکردم!!
.
.
.
.
.
.
.چون قبلا دانلود کرده بودم. قشنگه
منم علاقه زیادی به ریگینگ ندارم ولی کارش درسته بود همه از ریگینگ می گید ولی رندرش هم عالیه بود.
امیدوارم بدون پلاگین اینکارو کرده باشه!

Farrokh

Active Member
امیدوارم بدون پلاگین اینکارو کرده باشه!

:lol:
یاد مادر بزرگم افتادم که هر وقت پسر و دختری رو با هم می دید می گفت ایشالا خواهر و برادرن . . .

برادر من پلاگین هم یه ابزاره که برای استفاده ی هنرمند ساخته شده
چه اشکالی داره که ازش استفاده بشه ؟
تازه کسی که از پلاگین بتونه به این خوبی استفاده کنه خیلی کارش درست تر از بقیست

e.k

Member
با سلام , من از همتون بابت نظرات و تعاریفتون تشکر می کنم و در جواب سوالات دوستان باید بگم که در Max سیستم Cluster maker مثل Maya وجود نداره و من خودم اون رو بدون استفاده از Bones و روش های مرسوم ابداع کردم که به زودی Script به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار خواهد گرفت.
در جواب دوستمون که گفته بود از Plugin استفاده شده , باید بگم که کل کار به شکل Customize بوده و از Plugin استفاده نشده.

roohollah

Banned
با سلام , من از همتون بابت نظرات و تعاریفتون تشکر می کنم و در جواب سوالات دوستان باید بگم که در Max سیستم Cluster maker مثل Maya وجود نداره و من خودم اون رو بدون استفاده از Bones و روش های مرسوم ابداع کردم که به زودی Script به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار خواهد گرفت.
در جواب دوستمون که گفته بود از Plugin استفاده شده , باید بگم که کل کار به شکل Customize بوده و از Plugin استفاده نشده.
پایه ام شدید!
با این که کلا من الان از سایت رفتم و این یک توحمه!خیلی کار خوبی میکنی :shock:

AVGHH

Member

اگه اینو یاد بدی چی میشه!!
دمت گرم، منتظریم...
فقط کامل از اول تا آخر :rose::oops:

آخرین ویرایش:

AVGHH

Member
پس چی شد؟!

احسااااااااااااااان...

اومدی مارو گذاشتی تو خماری و رفتی؟!
:sad:

roohollah

Banned

بابا، از اول بگو کار خودتونه! فک ما افتاد مرد مومن! یک چیزی بگو، یک کاری بکن...:oops:
آقا این خودشه! خود ایشونه!!!!!

Farrokh

Active Member
آقا واقعا تبریک می گم

می شه یه سابقه ای از خودتون بگید
و بگید چجوری و کجا آموزش دیدید

آیا اصلا آموزش دیدید؟
یا مثل من و خیلی های دیگه خودتون فانوس راه خودتون بودید؟

به هر حال خوشحالم که شما اینجا عضو هستید
امیدوارم بیشتر به اینجا سر بزنید

1835ali

Well-Known Member
دوستان من این پست ها رو که خوندم یه جورایی مخم هنگ کرد یعنی مکس چیزی به اسم cluster نداره مثل مایا ؟ که حرکتش بدید ؟ یا از اون مهمتر blend shape که یکی از مهمترین ویژگی ریگینگ هست نداره ؟ اگه اینا رو نداشته باشه انصافاً ریگینگ در مکس زجر آوره که !!!!!!!:shock: به دوستان برادرانه پیشنهاد می کنم برای ریگینگ مایا رو حتماً امتحان کنند اگه خوششون اومد سوئیچ کنند مایا واقعاً با این پستهای دوستان من یکی واقعاً تصور facial rigging توی مکس رو انصافاً کابوس می دونم
بازم ببخشید که قاطی شدم قصدم کمک و راهنمائی بود

:Mohsen:

کاربر باتجربه
آقا احسان(اگه اسمتونو درست گفته باشم) اگه ميشه يه مقدار بيشتر ار كارتون و سوابقتون توضيح بديد، واقعا خوشحال ميشيم دربارتون بيشتر بدونيم، با حرفهاي فرخ تابنده جان هم موافقم

AVGHH

Member
دوستان من این پست ها رو که خوندم یه جورایی مخم هنگ کرد یعنی مکس چیزی به اسم cluster نداره مثل مایا ؟ که حرکتش بدید ؟ یا از اون مهمتر blend shape که یکی از مهمترین ویژگی ریگینگ هست نداره ؟ اگه اینا رو نداشته باشه انصافاً ریگینگ در مکس زجر آوره که !!!!!!!:shock: به دوستان برادرانه پیشنهاد می کنم برای ریگینگ مایا رو حتماً امتحان کنند اگه خوششون اومد سوئیچ کنند مایا واقعاً با این پستهای دوستان من یکی واقعاً تصور facial rigging توی مکس رو انصافاً کابوس می دونم
بازم ببخشید که قاطی شدم قصدم کمک و راهنمائی بود

من بلد نیستما اما...
داشتنش به طور پیش فرض نه، میتونی اسکریپبشو بنویسی
ضمنا انقدرام زجرآور نیس.

اینکه میگی اگه خوشتون اومد سوییچ کنید رو مایا رو به هیچ عنوان قبول ندارم، چون...
هر نرم افزاری تو یه زمینه موفق و بهتره مثلا اگه مایا تو ریگ صورت و جلوه های ویژه بهتره، مکس تو مدلینگ و تکسچرینگ
اصلا اصلش همینه، برای کار حرفه ای (تا جاییکه من دیدم و میتونم) مدل اصلیو تو مکس میزنن(بدون جزئیات زیاد)، بعد میرن تو Zbrush جزئیاتشو تکمیل میکنن، آخرسر میرن تو مایا برا ریگ و انیمیشن.
ناگفته نمونه شما تو مکس فقط تو زمینه ریگ صورت یه مقدار دستت بستس که اونم با اسکریپت و وایر حله.
:rose::oops:

1835ali

Well-Known Member
من بلد نیستما اما...
داشتنش به طور پیش فرض نه، میتونی اسکریپبشو بنویسی
ضمنا انقدرام زجرآور نیس.

اینکه میگی اگه خوشتون اومد سوییچ کنید رو مایا رو به هیچ عنوان قبول ندارم، چون...
هر نرم افزاری تو یه زمینه موفق و بهتره مثلا اگه مایا تو ریگ صورت و جلوه های ویژه بهتره، مکس تو مدلینگ و تکسچرینگ
اصلا اصلش همینه، برای کار حرفه ای (تا جاییکه من دیدم و میتونم) مدل اصلیو تو مکس میزنن(بدون جزئیات زیاد)، بعد میرن تو Zbrush جزئیاتشو تکمیل میکنن، آخرسر میرن تو مایا برا ریگ و انیمیشن.
ناگفته نمونه شما تو مکس فقط تو زمینه ریگ صورت یه مقدار دستت بستس که اونم با اسکریپت و وایر حله.
:rose::oops:

دوست عزیز اگه پست منو کامل می خوندید متوجه منظور من میشدید ومن گفتم برای ریگینگ سوئیچ کنید توی مایا نه در همه زمینه ها گرچه من مایا رو در همه زمینه ها عالی می دونم جزء بعضی از هنگ کردن های بیجاش که اونم بخاطر کرک کردن و ... هست .
راستی شما گفتید تکستچر ؟؟ مگه در مکس میشه تکستچر ساخت ؟؟ چون معمولا در فتو شاپ کار میکنند
و در مورد اسکریپت نویسی : شما اگه با اسکریپت مکس کار کرده باشی میدونی که همه جای مکس نمیشه اسکریپت نوشت ( تا اونجایی که من می دونم ) ولی در مایا در همه جا و همه وقت ( که یکی از بتری های مایا هم هست ) می تونی از python یا mel برنامه نویسی کنی در هر صورت من واسه ریگینگ مایا رو پیشنهاد می کنم و قصدم برتری نرم افزار ها نیست بلکه راحت تر کردن و سرعت بخشید به کار هستش

AVGHH

Member
دوست عزیز اگه پست منو کامل می خوندید متوجه منظور من میشدید ومن گفتم برای ریگینگ سوئیچ کنید توی مایا نه در همه زمینه ها گرچه من مایا رو در همه زمینه ها عالی می دونم جزء بعضی از هنگ کردن های بیجاش که اونم بخاطر کرک کردن و ... هست .
راستی شما گفتید تکستچر ؟؟ مگه در مکس میشه تکستچر ساخت ؟؟ چون معمولا در فتو شاپ کار میکنند
و در مورد اسکریپت نویسی : شما اگه با اسکریپت مکس کار کرده باشی میدونی که همه جای مکس نمیشه اسکریپت نوشت ( تا اونجایی که من می دونم ) ولی در مایا در همه جا و همه وقت ( که یکی از بتری های مایا هم هست ) می تونی از python یا mel برنامه نویسی کنی در هر صورت من واسه ریگینگ مایا رو پیشنهاد می کنم و قصدم برتری نرم افزار ها نیست بلکه راحت تر کردن و سرعت بخشید به کار هستش

منظور من از تکسچرینگ یعنی همون ماده دهی (UVW unwrap و روشهای دیگه) که مکس بدون شک تو موردی که گفتم قویتره.
اینکه شما میگی همه جای مکس نمیشه مثلا کجاش؟! شما خودت داری میگی با مایا کار میکنی پس تو زمینه مکس نمیتونی نظر تخصصی بدی مثل من که نمیتونم درباره مایا نظر بدم (هر چند من مدتی مایا کار کرده ام)، خدارو چه دیدی شاید بشه و شما ندونی؟ غیر از اینه. :wink:

جدا منم از این بحث این نرم افزار اون نرم افزار بیزارم، هر کی با هر چی راحتتره، هر چند یه حرفه ای باید از نقاط قوت هر نرم افزار به موقع استفاده کنه.
عیسی به دین خود، موسی به دین خود
:rose:

Farrokh

Active Member
اینکه شما میگی همه جای مکس نمیشه مثلا کجاش؟! شما خودت داری میگی با مایا کار میکنی پس تو زمینه مکس نمیتونی نظر تخصصی بدی مثل من که نمیتونم درباره مایا نظر بدم (هر چند من مدتی مایا کار کرده ام)، خدارو چه دیدی شاید بشه و شما ندونی؟ غیر از اینه. :wink:

تا اونجا که من می دونم برنامه نویسای مکس تازه از ورژن 4.2 به ذهنشون رسید که برای مکس اسکریپت بذارن این در حالیه که مایا اساسا بر پایه ی اسکریپت بنا شده

حالا دوست من می شه توضیح بدی چرا من کاربر مکس حق ندارم در مورد مایا اظهار نظر کنم و در مورد تفاوتهاش با مکس حرف بزنم ؟

جدا منم از این بحث این نرم افزار اون نرم افزار بیزارم، هر کی با هر چی راحتتره، هر چند یه حرفه ای باید از نقاط قوت هر نرم افزار به موقع استفاده کنه.

خوبه که خودت جواب خودت رو دادی
یه حرفه ای یا حد اقل کسی که رویای حرفه ای شدن رو تو سرش داره باید بدونه چه نرم افزاری چه کاری رو می تونه براش انجام بده چون یهو یه جایی همین اطلاعات کم به دادش می رسه
فلسفه ی وجود انجمنهای اینترنتی هم همینه که کاربرای نرم افزار های مختلف نرم افزار های تحت تخصص خودشون رو به دیگران معرفی کنند

من این اعتراضت رو بی مورد می دونم
اونم به کسی که اطلاعاتش توی این زمینه کم نیست !

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا