امیدوارم بدون پلاگین اینکارو کرده باشه!
پایه ام شدید!با سلام , من از همتون بابت نظرات و تعاریفتون تشکر می کنم و در جواب سوالات دوستان باید بگم که در Max سیستم Cluster maker مثل Maya وجود نداره و من خودم اون رو بدون استفاده از Bones و روش های مرسوم ابداع کردم که به زودی Script به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار خواهد گرفت.
در جواب دوستمون که گفته بود از Plugin استفاده شده , باید بگم که کل کار به شکل Customize بوده و از Plugin استفاده نشده.
با سلام , من از همتون بابت نظرات و تعاریفتون تشکر می کنم و در جواب سوالات دوستان باید بگم که در Max سیستم Cluster maker مثل Maya وجود نداره و من خودم اون رو بدون استفاده از Bones و روش های مرسوم ابداع کردم که به زودی Script به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار خواهد گرفت.
در جواب دوستمون که گفته بود از Plugin استفاده شده , باید بگم که کل کار به شکل Customize بوده و از Plugin استفاده نشده.
با سلام , من از همتون بابت نظرات و تعاریفتون تشکر می کنم و در جواب سوالات دوستان باید بگم که در Max سیستم Cluster maker مثل Maya وجود نداره و من خودم اون رو بدون استفاده از Bones و روش های مرسوم ابداع کردم که به زودی Script به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار خواهد گرفت.
آقا این خودشه! خود ایشونه!!!!!
دوستان من این پست ها رو که خوندم یه جورایی مخم هنگ کرد یعنی مکس چیزی به اسم cluster نداره مثل مایا ؟ که حرکتش بدید ؟ یا از اون مهمتر blend shape که یکی از مهمترین ویژگی ریگینگ هست نداره ؟ اگه اینا رو نداشته باشه انصافاً ریگینگ در مکس زجر آوره که !!!!!!! به دوستان برادرانه پیشنهاد می کنم برای ریگینگ مایا رو حتماً امتحان کنند اگه خوششون اومد سوئیچ کنند مایا واقعاً با این پستهای دوستان من یکی واقعاً تصور facial rigging توی مکس رو انصافاً کابوس می دونم
بازم ببخشید که قاطی شدم قصدم کمک و راهنمائی بود
من بلد نیستما اما...
داشتنش به طور پیش فرض نه، میتونی اسکریپبشو بنویسی
ضمنا انقدرام زجرآور نیس.
اینکه میگی اگه خوشتون اومد سوییچ کنید رو مایا رو به هیچ عنوان قبول ندارم، چون...
هر نرم افزاری تو یه زمینه موفق و بهتره مثلا اگه مایا تو ریگ صورت و جلوه های ویژه بهتره، مکس تو مدلینگ و تکسچرینگ
اصلا اصلش همینه، برای کار حرفه ای (تا جاییکه من دیدم و میتونم) مدل اصلیو تو مکس میزنن(بدون جزئیات زیاد)، بعد میرن تو Zbrush جزئیاتشو تکمیل میکنن، آخرسر میرن تو مایا برا ریگ و انیمیشن.
ناگفته نمونه شما تو مکس فقط تو زمینه ریگ صورت یه مقدار دستت بستس که اونم با اسکریپت و وایر حله.
دوست عزیز اگه پست منو کامل می خوندید متوجه منظور من میشدید ومن گفتم برای ریگینگ سوئیچ کنید توی مایا نه در همه زمینه ها گرچه من مایا رو در همه زمینه ها عالی می دونم جزء بعضی از هنگ کردن های بیجاش که اونم بخاطر کرک کردن و ... هست .
راستی شما گفتید تکستچر ؟؟ مگه در مکس میشه تکستچر ساخت ؟؟ چون معمولا در فتو شاپ کار میکنند
و در مورد اسکریپت نویسی : شما اگه با اسکریپت مکس کار کرده باشی میدونی که همه جای مکس نمیشه اسکریپت نوشت ( تا اونجایی که من می دونم ) ولی در مایا در همه جا و همه وقت ( که یکی از بتری های مایا هم هست ) می تونی از python یا mel برنامه نویسی کنی در هر صورت من واسه ریگینگ مایا رو پیشنهاد می کنم و قصدم برتری نرم افزار ها نیست بلکه راحت تر کردن و سرعت بخشید به کار هستش
اینکه شما میگی همه جای مکس نمیشه مثلا کجاش؟! شما خودت داری میگی با مایا کار میکنی پس تو زمینه مکس نمیتونی نظر تخصصی بدی مثل من که نمیتونم درباره مایا نظر بدم (هر چند من مدتی مایا کار کرده ام)، خدارو چه دیدی شاید بشه و شما ندونی؟ غیر از اینه.
جدا منم از این بحث این نرم افزار اون نرم افزار بیزارم، هر کی با هر چی راحتتره، هر چند یه حرفه ای باید از نقاط قوت هر نرم افزار به موقع استفاده کنه.