.
SajadCG کاربر فعال May 17, 2012 #2 چند وقت پیش ایمیل ها حذف کردید؟؟ چون فکر کنم اگه بیش از 48 ساعت گذشته باشه امکان این کار وجود نداره We can only restore messages that were lost in the last 48 hours. کلیک کنید تا باز شود... رجوع شود به لینک
چند وقت پیش ایمیل ها حذف کردید؟؟ چون فکر کنم اگه بیش از 48 ساعت گذشته باشه امکان این کار وجود نداره We can only restore messages that were lost in the last 48 hours. کلیک کنید تا باز شود... رجوع شود به لینک
SajadCG کاربر فعال May 17, 2012 #3 ahghorbani70 گفت: شاید حدود یه ماه پیش حذفش کردم! ینی هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! ایمیلش مهم نیس. فقط آدرس ایمیل طرف رو میخوام! بازم نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه نه. همونطور که توی اون صفحه Help نوشته بود به کل پاک میشه و فقط درصورتی امکان بازیابیش هست که 48 ساعت بیشتر نگذشته باشه و فرقی هم نمیکنه که شما آدرسشو میخوایند یا خود mail رو. موفق باشید.
ahghorbani70 گفت: شاید حدود یه ماه پیش حذفش کردم! ینی هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! ایمیلش مهم نیس. فقط آدرس ایمیل طرف رو میخوام! بازم نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه نه. همونطور که توی اون صفحه Help نوشته بود به کل پاک میشه و فقط درصورتی امکان بازیابیش هست که 48 ساعت بیشتر نگذشته باشه و فرقی هم نمیکنه که شما آدرسشو میخوایند یا خود mail رو. موفق باشید.