ریموت آپلود

MRB COMPANY

Member
سلام به همه دوستان عزیز
یه سوال
من می خوام یه فایل رو روی هاست یه سایت دیگه (تمام اطلاعات اف تی پی رو دارم) آپلود کنم،یه کدایی پیدا کردم ولی چه جوری می تونم از رو لوکال این کارو انجام بدم؟

به چیز دیگه
آیا می تونم یه یوزر برای دیتا بیس و یه دیتابیس از طریق ریموت یعنی از یه سایت دیگه با کدهای پی اچ پی بنویسم؟
اگه میشه یکم راهنمایی کنید

ممنون

k2-4u

Well-Known Member
من می خوام یه فایل رو روی هاست یه سایت دیگه (تمام اطلاعات اف تی پی رو دارم) آپلود کنم،یه کدایی پیدا کردم ولی چه جوری می تونم از رو لوکال این کارو انجام بدم؟
این کار به صورت سرور به سرور با سرعت خیلی بالا امکان پذیره
منظورتون از روی لوکال چیه ؟! . یعنی شما از روی لوکال فایل ها رو از یه سایت بگیری و بریزی در یک سایت دیگه ؟

به چیز دیگه
آیا می تونم یه یوزر برای دیتا بیس و یه دیتابیس از طریق ریموت یعنی از یه سایت دیگه با کدهای پی اچ پی بنویسم؟
اگه میشه یکم راهنمایی کنید
در سرویس های ویندوز خیلی راحت میشه این کارو انجام داد
برای mysql
شما در مثال زیر sql.yoursite.com رو (این آدرس به هاست شما بستگی داره )
به جای نام سرور وارد می کنید و حله
PHP:
$DBserver='sql.yoursite.com';
$DBname='name';
$DBpass='username';
$DBpass='****';
برای سرویس های دیگه هم به همین راحتی میشه

MRB COMPANY

Member
جوابتون عالی بود فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
شما فرض کن من یه سایت دارم به آدرس www.site1.com و می خوام یه برنامه بنویسم که می خوام کمکم کنید. این برنامه از طریق همین سایت کار می کنه .
سوال اول : چه جوری میشه یه فایل php رو که در دایرکتوری سایت منه به سایت www.site2.com ارسال کنم؟
سوال دوم : چه جوری میشه یه عکس که مثلا در سایت www.site3.com وجود داره رو به سایت www.site2.com یا هاست خودم انتقال بدم؟
سوال سوم : چه جوری می تونم یه برنامه بنویسم که یه دیتا بیس درست کنه و یه یوزر هم براش ایجاد کنه ؟(یکم توضیح بیشتر بدید)

می دونم یکم سوال هام زیاد شد ولی ممنون میشم کمکم کنید

خیلی وقته گیرم

k2-4u

Well-Known Member
جوابتون عالی بود فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
شما فرض کن من یه سایت دارم به آدرس www.site1.com و می خوام یه برنامه بنویسم که می خوام کمکم کنید. این برنامه از طریق همین سایت کار می کنه .
سوال اول : چه جوری میشه یه فایل php رو که در دایرکتوری سایت منه به سایت www.site2.com ارسال کنم؟
سوال دوم : چه جوری میشه یه عکس که مثلا در سایت www.site3.com وجود داره رو به سایت www.site2.com یا هاست خودم انتقال بدم؟
سوال سوم : چه جوری می تونم یه برنامه بنویسم که یه دیتا بیس درست کنه و یه یوزر هم براش ایجاد کنه ؟(یکم توضیح بیشتر بدید)

می دونم یکم سوال هام زیاد شد ولی ممنون میشم کمکم کنید

خیلی وقته گیرم

من فکر می کنم شما می خواین . یک اینستالر آنلاین برای یک اسکریپ درست کنید!

1. اگر منظورتون کپی کردنه . شما به وسیله توابع FTP می توانید به سایت مورد نظر متصل بشین و بعد فایل مورد نظر
رو کپی کنید php.net/ftp

برای اجرای یک فایل روی یک سرور دیگه یعنی مثلا شما بخوای آدرس http://salam.com/name.php رو به وسیله خود php باز کنید باید از توابع سوکت http://ir.php.net/fsockopen یا CURL http://ir.php.net/curl استفاده کنید

2. این هم به روش قبل میشه

3. این کار در 90% شرایط بر روی سرور ها غیر فعال است ولی اگر فعال باشه . شما باید ابتدا به روشی که در پست قبل گفتم به دیتا بیس متصل بشید بعد با تابع http://ir.php.net/mysql_create_db یا دستور sql له create database DBname این کار رو انجام بدین

MRB COMPANY

Member
درست حدس زدید
من می خوام وقتی یکی هاست و دامین گرفت سایت مورد نظر من رو هاستش کپی بشه و یه دیتا بیس بسازه
دوست عزیز روی هاستی که من میگیرم از mihannic.com هستش که قسمت sql.yoursite.com رو نداره یعنی اینجوری که من می بینم نداره
چه جوری باید بفهمم که کجاست و دوما اون کد php که نوشتی رو من باید کجا بنویسم و به چی وصل کنم؟
فکر کنم منظورم رو خیلی بد رسوندم!!!

MRB COMPANY

Member
یه سوال
پیدا کردم که چه جوری یه دیتب بیس درست کنم ولی از کجا یوزرش رو درست کنم؟

k2-4u

Well-Known Member
درست حدس زدید
من می خوام وقتی یکی هاست و دامین گرفت سایت مورد نظر من رو هاستش کپی بشه و یه دیتا بیس بسازه
دوست عزیز روی هاستی که من میگیرم از mihannic.com هستش که قسمت sql.yoursite.com رو نداره یعنی اینجوری که من می بینم نداره
چه جوری باید بفهمم که کجاست و دوما اون کد php که نوشتی رو من باید کجا بنویسم و به چی وصل کنم؟
فکر کنم منظورم رو خیلی بد رسوندم!!!
همه این کار ها رو میشه انجام داد . غیر از ساخت دیتابیس
دستور ساخت دیتابیس غیر فعاله !! مگر اینکه یک سرور از نظر امنیتی ضعیف باشه و فعالش کرده باشه
--
برای درست کردن چنین چیزی هم شما باید php بلد باشید
تا بتوانید درست کنید . با یک و دو توضیح و .... اینا نمیشه

MRB COMPANY

Member
k2-4u جان من php بلدم و اگه خدا بخواد طراح وب سایتم هستم.
یعنی تو میگی نمیشه تمام اینکارا رو به صورت برنامه نویسی شده طراحی کرد؟ کارهایی که به نظرم باید انجام بشه به صورت برنامه نویسی ایناس :
1 - ساخت دیتا بیس
2 - ساخت یوزر برای دیتا بیس
3 - انتقال اطلاعات به هاست مورد نظر

همین!!!
البته میدونم هرکدوم خیلی مفصله ولی اگه یکم کمک کنی خیلی کارها میشه اینجوری انجام داد
من تو بخش 1 و 2 گیر کردم

k2-4u

Well-Known Member
من تو بخش 1 و 2 گیر کردم
خب شما برای اینکه بتونین از دور . یک دیتابیس بسازید اول باید بتوانید با Remote به mysql
متصل بشین و بعد دستور sql
CREATE DATABASE DBNAME رو بفرستید . که شما گفتین امکانش بر روی هاست شما نیست
----
پس شما یک راه دیگه دارین . اونم اینه که یک فایل php درست کنید . و اون فایل رو روی هاستی که
تصمیم دارین داخلش دیتابیس درست کنید به وسیله توابع FTP کپی کنید
بعد از راه دور اون فایل php رو یک بار اجرا کنید
شما در داخل اون فایل برای ساخت دیتا بیس می توانید از تابع
mysql_create_db() استفاده کنید یا
از همون دستور CREATE DATABASE DBNAME
که من در مطالب قبلی گقتم این دستور ها معمولا غیر فعال هستند
--
پیشنهاد من اینه که خودتود دستی دیتابیس رو بسازید . و بعد نصب اطاعلات داخلش رو از راه دور انجام بدین

2 - ساخت یوزر برای دیتا بیس
این کار . تا اونجا که من می دونم امکان پذیر نیست . شما می تونین از user و pass خود سایت
برای اتصال به همه DATABASE ها استفاده کنید

-------------------
همه این محدودیت ها بخاطر امنیت و .... است
شما می توانید با فعال کردن بعضی سرویس ها و تنظیمات این امکانات رو فراهم کنید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا